A fusion of Mediterranean & Asian Flare, Chef Edgar Ramos, has adapted the technique of joining these two culinary forces. Bringing forth innovative flavor combinations and unique menu offerings, such as the delectable Wagyu A5 Bites, topped with Sturgeon Caviar, Citrus Soy, Robatayaki Skewers, and our melt in your mouth 41 Day Dry-Aged Tomahawk. Hand crafted cocktails, decadent show stopping desserts, and live entertainment Thursday - Saturday nights, No Comment is Pasadena's newest and hottest resident.
We're creating a new concept of modern rustic dining with a fusion of traditional and vanguard Mexican ingredients. Our food is chef-driven, using classic cooking techniques with fresher and healthier options.We're elevating bold, authentic flavors and presenting a new way of eating. In the bar you'll find over 60 different tequilas and Mezcal spirits, as well as carefully crafted cocktails.
Le Derby est bien plus qu'un simple restaurant. Fondé en 1922, l'établissement à la gestion familiale depuis 1951 est un grand musée présentant quelques-uns des plus grands moments des courses de chevaux. Venez faire une pause loin de l'agitation de la vie moderne et voyagez au temps de George Woolf et Seabiscuit, pour revivre l'exaltation de la course du siècle. L'établissement excelle dans l'art de vous proposer les viandes de meilleure qualité et les fruits de mer frais préparés par le chef exécutif, qui raviront même les plus exigeants. Le menu met en valeurs certains plats, comme le filet roulé au bacon, le Delmonico New York, les côtelettes primées et les crevettes. Vous pourrez aussi savourer une grande sélection de vins à la bouteille et au verre. Détendez-vous et profitez d'un cognac raffiné ou bien d'un scotch pur mal sur la terrasse, ou assistez à un événement sportif sur l'une des trois nouvelles télévisions à écran plasma. Souper au The Derby peut uniquement être comparé à la sensation d'avoir un billet gagnant, quand vous souriez et savez que vous avez fait le pari juste.
Bar Jackalope is Seven Grand’s hidden whiskey lounge, where we offer comparative whiskey flights prepared and presented by our house whiskey curators. With a comfortable, candlelit indoor space filled with jazz music, along with an exclusive patio for cigar enjoyment, we offer a relaxing oasis from the hustle, bustle and noise of downtown Los Angeles. To preserve the soothing, intimate ambiance, Bar Jackalope has tables that can accommodate groups of up to 6, with the rest of the tables having a maximum capacity of 2 or 4. We do have a time limit on tables oo 2 hours. We do not do split parties, and discourage guests from making more than one reservation to try and have parties bigger than 6. If you want to reserve a table for more than 6 please email info@barjackalope.com for more information.If you are looking for a special, comfortable place to unwind, celebrate, or simply relax with delicious whiskey, we invite you to make a reservation with us! Hope to see you soon.
As the namesake neighborhood restaurant of our hotel, Per L'Ora thoughtfully expresses LA culture and lifestyle through reimagined flavors of coastal Italy.
From early morning to early morning. A high design, low-key neighborhood restaurant with French-inspired dishes, small plates, craft cocktails & uniquely curated wine/beer selection. Enjoy outdoor dining our private patio. SUN– THURS Bar open til 12am / Kitchen open til 11pm | FRI + SAT Bar open til 1am / Kitchen open til 12am | MON – FRI All craft cocktails & wines by the glass $12 from 4 – 6pm (zin-kæ) (zin-kae)
Table reservations come with VIP seating all night, line privileges & no cover and a dedicated cocktail server all night. For reservations over 20 guests, you can email us at reservations@circa93.com.Opened in February 2014, The Continental Club caters to the vibrant and diverse downtown LA community. The design is based on a traditional London members' club contrasted with modern, anti-establishment accents. With an impressive cocktail menu, wrap-around bar and knowledgeable bartenders, The Continental Club is the perfect place to indulge in the world of craft cocktails. The dance floor fills up every weekend night with party revelers looking for good music and a great time. The Continental Club offers live DJs Wednesdays, Fridays & Saturdays and live jazz on Thursdays.Dress code is smart, stylish.
Le DISTRICT utilise des aliments extraordinaires, cultivés de manière durable par les agriculteurs locaux, en plus de toujours rechercher de nouveaux fournisseurs de produits alimentaires uniques du monde entier. Le restaurant applique la philosophie de la ferme à l'assiette, en s'approvisonnant de produits qui sont créés à petite échelle par des agriculteurs-artisans qui ne font pas de compromis sur la qualité, et qui ont, par leur passion et de l'invention, donné une toute nouvelle saveur aux arts culinaires. Avec cette palette terrestre de fraîcheur, de naturel et de qualité supérieure, le DISTRICT crée des combinaisons et juxtapositions de saveurs qui sont merveilleusement intuitives et modernes. Le bar profite également de cette inspiration, et sert des cocktails maison qui éblouissent les sens et appellent à la conversation. La philosophie de la décoration du DISTRICT reflète son approche délicieusement inattendue de la nourriture et des boissons. L'atmosphère qui en résulte est la merveilleuse rencontre de l'art et de l'artisanat, du passé et du futur, une ambiance qui est tout à fait séduisante et originale.
Kalaveras is a unique fast casual concept with vibrant colors, art, music, and culture of a time honored tradition – El Dia de Los Muertos. A blend of innovative urban mixology, Latin American culinary classics, tribute to well known Hispanic artists, and nothing but buenas vibras! We offer all the best weekly specials, like $4.99 Margarita Mondays, $1.50 Taco Tuesday, All you can eat Sunday Buffet and more!