Le Next Wood Fired Bistro & Vino Bar est un lieu élégant et décontracté pour profiter d'une grande variété de mets uniques et délicieux. Ils utilisent les meilleurs ingrédients et vous proposent une liste de vins qui ont été soigneusement choisis pour bien s'agencer avec les plats.
Moxies is one of the best restaurants in Southlake, located in Southlake Town Square on Main Street. Offering a trendy and lively atmosphere, our modern Southlake restaurant boasts a globally inspired menu featuring freshly made, in-house dishes suitable for any dining occasion—whether it's lunch, dinner, Happy Hour, late night eats, or weekend brunch. With a spacious patio and plenty of TVs, Moxies is the place to catch sporting events or enjoy Happy Hour in Southlake. Indulge in our handcrafted cocktails and extensive wine list, which features half-priced bottles every Wednesday. Our restaurant can also host large group dining events, like bachelorettes, birthdays, and corporate events, and offers a private room for any celebration.
Located in the heart of the 130-year-old Fort Worth Stockyards National Historic District, 97 West Kitchen & Bar is Hotel Drover’s signature restaurant. The spirited restaurant offers a new destination for culinary adventure with a broad range of contemporary Texas fare, elevated ranch classics, and reimagined Southern comfort foods. The lively beverage program is brown spirits forward with creative cocktails from local distillers, an all-American wine list, and beer taps featuring domestic and local brews. For reservations of 7 or more guests, please contact us at (817) 755-5557 or hello@97westkitchenandbar.com
Le Reata est un établissement simple et sophistiqué. Dès que vous aurez franchi le seuil de ce restaurant, une ambiance particulière vous enveloppera. Vous serez accueilli comme un ami de longue date et savourerez chaque instant et chaque bouchée de votre repas. Vous pourrez y humer des effluves enchanteresses en contemplant une décoration mettant à l'honneur le fer forgé, les peintures rustiques et les accessoires de cow-boy. Chaque création gastronomique servie au sein de l'établissement rappelle le Far-West.
Solana Great Room is a place where American culinary excellence meets contemporary comfort. The inviting space seamlessly blends modern aesthetics with timeless charm, creating a setting that's both sophisticated and welcoming. With an open seating area, the restaurant offers a dynamic, communal atmosphere for solo diners, business meetings, or gatherings of friends. The menu celebrates American flavors yet ensures there's something for every palate. The beverage menu features signature cocktails, a curated wine selection, and craft beers. Solana Great Room isn't just a dining experience; it's a destination for those who appreciate culinary artistry and shared moments. Our dedicated staff ensures every visit exceeds expectations, inviting you to savor the fusion of flavors and the joy of a remarkable dining experience.
Au Winewood, nous pensons que ce sont les petits détails qui font toute la différence. De notre atmosphère décontractée mais élégante à nos recettes maison élaborées à partir des ingrédients les plus frais possible, chaque détail est le fruit d'une longue réflexion. Vous pourrez découvrir nos goûts innovants en commençant par le bar, entre cocktails maison et vins sélectionnés spécialement pour mettre nos plats en valeur. Vous admirerez ensuite le savoir-faire de notre équipe culinaire grâce à la cuisine ouverte, où divers plats américains contemporains sont revisités avec créativité.
Depuis plus de 10 ans, le restaurant Lonesome Dove Western Bistro du chef Tim Love fait partie des restaurants les plus prisés de Fort Worth. Tous les soirs, vous pouvez assister à la préparation de la cuisine de l'ouest urbaine typique de Love dans la cuisine ouverte du Lonesome Dove, avec une sélection en constante évolution de steaks, de fruits de mer et de gibier. Si vous êtes à la recherche d'une expérience culinaire mémorable, le restaurant saura vous combler avec ses plats inventifs. Vous pourrez par exemple déguster des côtes de sanglier, des saucisses de lapin et de serpent à sonnette, des mini hamburgers à l'élan et au foie gras, des nachos au kangourou et des côtelettes Tomahawk (un faux-filet de bœuf Wagyu sur os de 800 grammes), une spécialité de Love. Situé dans le quartier historique de Stockyard, le Lonesome Dove est une nouvelle référence à Fort Worth.
Le Lonesome Dove présente une décoration de l'ouest urbaine et chic avec de magnifiques œuvres d'art ainsi qu'une atmosphère très confortable et animée.
Welcome to Firebirds Wood Fired Grill Grapevine! We are an American Restaurant and Steakhouse known for our scratch kitchen, bold flavors and inviting atmosphere. Enjoy our signature menu items including hand-cut, aged steaks and fresh seafood or our specialty crafted cocktails and select wines. Join us for Happy Hour at the FIREBAR ® or on the patio for drink specials and bar bites. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price. Reserve Your Table with us today.
At Waters Restaurant – Sundance Square, we source the freshest wild, seasonal, and sustainable seafood available. Our style brings together flavors of the southwest, with hints of Louisiana, but our featured ingredients themselves typically speak the loudest. Our Signature Gumbo hastens back to some Creole roots when Jon Bonnell cooked in the French Quarter of New Orleans, while our beef gets the royal treatment Chef Felli has made famous for much of his career. Diver scallops from Maine get a slight TexMex makeover after being perfectly golden-crust-seared, while jumbo lump crabcakes celebrate beautifully fresh crab as their essence, never loaded with fillers just to save a buck. We will never utilize third-world fish farms, cheap seafood substitutes, artificial flavorings, or exploit threatened species at Waters. We strive for only the best experience for our guests, while at the same time being good stewards of our environment and our future.
Journey with us through the sensual palate and flavors of the Mediterranean at Bacchus Kitchen + Bar. Named for the Roman God of Wine, Bacchus is a food experience like no other. In tribute to the ancient Roman tradition of feasting and celebration, our restaurant defies stereotypes and genres with its elevated, yet approachable Mediterranean-inspired cuisine. A culmination of flavors and favorites from countries surrounding the Mediterranean Sea - Spain, Italy, France, and Greece.