The East Pole - Kitchen and Bar
- La perle du quartier
- Parfait pour le brunch
- Animé
Informations supplémentaires
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Américaine, De la ferme à la table
- Heures d'ouverturesam. 11:00–23:00 dim. 11:00–22:00 Dîner lun. 17:00–22:00 mar.–ven. 17:00–23:00
- Numéro de téléphone(212) 249-2222
- Site internet
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Code vestimentaireTenue d'affaires décontractée
- Service traiteurAs one of the leading chefs in the Farm to Table Movement, Chef Nicholas Wilber, has developed a simple yet thoughtful catering menu utilizing local, seasonal, organic produce and sustainably sourced proteins.<br /><br />For Drinks, our unique signature cocktail menu & full bar service, with a focus on small batch distilleries, are all available. From grower champagnes to biodynamic wines & a beer list featuring American Ale from Colorado to Nantucket, along with a variety of NY State beers, we’ve got you covered.<br />
- Installations pour l'événement privéThe East Pole, on the Upper East Side, is housed in a historic Brownstone on a quiet block of 65th Street. Drawing on old maps and subtle nautical accents, the main dining room is timeless and sophisticated with a clean, simple aesthetic focusing on high quality materials.The second floor bar is the perfect place to meet for pre or post dinner drinks. The second floor Map Room is a private dining area for up to 22 guests with a private entrance and restroom. Outdoor seating under a custom designed arbor allows for a unique entrance or additional seating. If your party is larger, we can accommodate up to 80 guests for a seated meal or 150 guests for cocktails.
- Contact pour l'événement privéBailey Martignetti: (212) 249-2222
- QuartierUpper East Side
- Rue transversaleLexington Avenue & 65th Street
- Infos de stationnementPrivate Garage located at 200 East 65th Street, between Second and Third Avenues
- Métro ou Station4/5/6/N/R/W train to 59th Street<br />F/Q trains to 63rd Street<br /><br />
- Renseignements supplémentaires :Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Café, Cocktails, Dîner au bar, Fin de soirée, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin
Plats populaires
Avis de 1 520 clients
Évaluation globale (notes et avis)
Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes
- 4,6Plats
- 4,6Service
- 4,5Atmosphère
- 4,1Rapport qualité-prix
Bruit • Modéré
- OT
OpenTable Diner
New York
2 avis
4.02 avis
Y est allé·e il y a 1 jour
- Global 4
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 4
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- OT
OpenTable Diner
Washington
1 avis
2.01 avis
Y est allé·e il y a 1 jour
- Global 2
- Plats 4
- Service 2
- Atmosphère 3
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- OT
OpenTable Diner
San Diego
VIP2 avis
3.02 avis
Y est allé·e le 12 mai 2024
- Global 3
- Plats 3
- Service 4
- Atmosphère 4
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- J
Jeroend
Baie de San Fra
VIP5 avis
5.05 avis
Y est allé·e le 10 mai 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- OT
OpenTable Diner
New York
3 avis
4.03 avis
Y est allé·e le 9 mai 2024
- Global 4
- Plats 4
- Service 5
- Atmosphère 4
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- SJ
SJKMc
New York
14 avis
2.014 avis
Y est allé·e le 5 mai 2024
- Global 2
- Plats 2
- Service 2
- Atmosphère 4
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- PM
PhilM
Philadelphie
VIP75 avis
4.075 avis
Y est allé·e le 5 mai 2024
- Global 4
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 3
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- J
Jbinny
New York
VIP17 avis
5.017 avis
Y est allé·e le 28 avril 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- OT
OpenTable Diner
Grand Boston
6 avis
5.06 avis
Y est allé·e le 27 avril 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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- C
Ciara
Metro d'Atlanta
5 avis
5.05 avis
Y est allé·e le 26 avril 2024
- Global 5
- Plats 5
- Service 5
- Atmosphère 5
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FAQ
Le restaurant The East Pole - Kitchen and Bar est noté 4.6 étoiles par 1520 clients OpenTable.
Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.
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133 East 65th St., 10065 New York, NY
Informations supplémentaires
- Rue transversaleLexington Avenue & 65th Street
- QuartierUpper East Side
- Heures d'ouverturesam. 11:00–23:00 dim. 11:00–22:00 Dîner lun. 17:00–22:00 mar.–ven. 17:00–23:00
- PrixDe 31 $ à 50 $
- Cuisine(s)Américaine, De la ferme à la table
- AtmosphèreÉlégant mais décontracté
- Code vestimentaireTenue d'affaires décontractée
- Infos de stationnementPrivate Garage located at 200 East 65th Street, between Second and Third Avenues
- Métro ou Station4/5/6/N/R/W train to 59th StreetF/Q trains to 63rd Street
- Moyens de paiementAmerican Express, Discover, Mastercard, Visa
- Renseignements supplémentaires :Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Café, Cocktails, Dîner au bar, Fin de soirée, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Végane, Vin
- Site internet
- Numéro de téléphone(212) 249-2222
- Service traiteurAs one of the leading chefs in the Farm to Table Movement, Chef Nicholas Wilber, has developed a simple yet thoughtful catering menu utilizing local, seasonal, organic produce and sustainably sourced proteins.<br /><br />For Drinks, our unique signature cocktail menu & full bar service, with a focus on small batch distilleries, are all available. From grower champagnes to biodynamic wines & a beer list featuring American Ale from Colorado to Nantucket, along with a variety of NY State beers, we’ve got you covered.<br />
- Installations pour l'événement privéThe East Pole, on the Upper East Side, is housed in a historic Brownstone on a quiet block of 65th Street. Drawing on old maps and subtle nautical accents, the main dining room is timeless and sophisticated with a clean, simple aesthetic focusing on high quality materials.The second floor bar is the perfect place to meet for pre or post dinner drinks. The second floor Map Room is a private dining area for up to 22 guests with a private entrance and restroom. Outdoor seating under a custom designed arbor allows for a unique entrance or additional seating. If your party is larger, we can accommodate up to 80 guests for a seated meal or 150 guests for cocktails.
- Contact pour l'événement privéBailey Martignetti: (212) 249-2222