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The Blackbird, Asheville, NC

The Blackbird

4.5
4.5
4050 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Étiquettes principales :
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour le brunch
  • Charmant
Le Blackbird est un restaurant élégant et décontracté. Il sert dîner, souper et le brunch du dimanche. Sa cuisine moderne du Sud, tout en faisant un «clin d'œil» à la tradition, est amusante, dynamique et est faite de produits locaux. Le menu de la ferme à l'assiette, avec ses nombreux plats du jour, évolue selon la saison. Venez vivre l'expérience du Blackbird, situé sur l'avenue Biltmore au rez-de-chaussée du Aloft Hotel (il y a un stationnement public couvert). Ce restaurant familial est une entreprise locale indépendante.

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2 personnes

19:00


Réservé 41 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, du Sud des États-Unis, Plats réconfortants
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 10:00–14:30 diner lun–ven 11:30–14:30 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (828) 254-2502
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Michael Reppert
  • Installations pour l'événement privé
    Our restaurant has an open floor plan, but we do our best to ensure you have space to yourself for a large party or event. Please email information@theblackbirdrestaurant.com for more information. The Blackbird will design just the right menu for the occasion and provide a relaxed and elegant environment.
  • Contact pour l'événement privé
    Jesson Gil: (828) 254-2502
  • Quartier
    Asheville
  • Rue transversale
    Aston St
  • Infos de stationnement
    The ground floor of the Aloft Hotel is the entrance to the public parking lot. The rate is hourly. We are not a Hotel restaurant, but we are located in the same building with the Aloft.There is also parking on the street and several parking garages within walking distance.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin

Avis de 4 050 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,6Service
  • 4,4Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Asheville

    Parfait pour le brunch

4 051 avis
  1. Dextermi

    Detroit

    9 avis

    4.0

    9 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We really ended our dinner during our visit to Asheville. The Gazpacho was amazing, and we savored the Braised Short Ribs and Beef Tenderloin. The housemate ice cream was terrific!

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  2. Susan

    Kentucky

    6 avis

    2.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    We got into Asheville late this evening because of terrible traffic on the way here from Louisville… a bad wreck on 64 … 3 hours sitting in the car. We got to the Blackbird at 7:30, just in time for our reservation and really in need of a cocktail after the day we had. Drinks were fine but food was mediocre.. I had the mussels appetizer and the mussels were sandy and very difficult to get out of their shells. (No small fork) .. not much taste either. Salads were small, too expensive and nothing special. Portions of trout were sad looking , everything skimpy and definitely not worth the price. My martini was $18.50 others in our party of 4 had a red wine $17 , vodka and soda $16.50.. $9 for a piece of French bread with cheese. Maybe these are the prices every place in this tourist town charges , I sure hope not . This was our first day here .. we have four more to go so hope it gets better. Server seemed bored with his job. Sorry, but I would definitely not recommend this place!!

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  3. OpenTable Diner

    Asheville

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Best Omelett I’ve had in years. The potatoes needed to be cooked a little more. A little mushy and should be crispier.

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  4. OpenTable Diner

    Cincinnati

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le 10 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful food, atmosphere, and service. We will be back.

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  5. OpenTable Diner

    Caroline du Sud

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 10 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding! Delicious food and service was excellent.

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  6. clifft

    Caroline du Sud

    16 avis

    VIP
    3.0

    16 avis

    Y est allé·e le 10 mai 2024

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Terrible. To be fair it was at the end of brunch and maybe that’s the reason it was so bad. I was looking forward to eating here but, it just wasn’t any good.

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  7. YoungExec

    Metro d'Atlanta

    13 avis

    VIP
    2.0

    13 avis

    Y est allé·e le 10 mai 2024

    1. Global 2
    2. Plats 1
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Out of beignets. Burnt the last tray of biscuits so no biscuits. Slow service. Patty melt was dry as a dog biscuit. They comped a couple cheap items bc of the all the issues but it still wasn’t enough to redeem the situation. I wish I would have send my Patty melt back. We should have left after they said they were out of beignets and they burnt the biscuits.

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  8. OpenTable Diner

    Asheville

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le 9 mai 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Had a great anniversary dinner. The restaurant was not crowded and in a good location. We had drinks here before, but got dinner on this trip. The food was great and priced fairly. I would eat here again.

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  9. OpenTable Diner

    Caroline du Sud

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 9 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing! The tasting menu was incredible and not to be missed

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  10. CynthiaT

    Baltimore

    5 avis

    4.0

    5 avis

    Y est allé·e le 7 mai 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Appetizers and salads and bread were top notch. Fish was very fresh and tasty. The side, however, was average. Beef dish was too salty. But the worst part was that we waited over an hour to get our entrees.

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FAQ

Vous pouvez commander directement une livraison à domicile chez The Blackbird en utilisant le bouton « Commander en ligne ». The Blackbird propose aussi des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (828) 254-2502.

Le restaurant The Blackbird est noté 4.5 étoiles par 4050 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 41 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour The Blackbird

47 Biltmore Ave, 28801 Asheville, NC

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Aston St
  • Quartier
    Asheville
  • Heures d'ouverture
    Brunch sam, dim 10:00–14:30 diner lun–ven 11:30–14:30 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, du Sud des États-Unis, Plats réconfortants
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    The ground floor of the Aloft Hotel is the entrance to the public parking lot. The rate is hourly. We are not a Hotel restaurant, but we are located in the same building with the Aloft.There is also parking on the street and several parking garages within walking distance.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Michael Reppert
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin
  • Numéro de téléphone
    (828) 254-2502
  • Installations pour l'événement privé
    Our restaurant has an open floor plan, but we do our best to ensure you have space to yourself for a large party or event. Please email information@theblackbirdrestaurant.com for more information. The Blackbird will design just the right menu for the occasion and provide a relaxed and elegant environment.
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    Jesson Gil: (828) 254-2502
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