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Sepia, Chicago, IL
Primé

Sepia

4.8
4.8
5106 avis
50 $ et plus
Américaine contemporaine
Étiquettes principales :
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Parfait pour déguster de bons vins
Fusionnant sans faille le raffinement et l’authenticité, le vintage et le contemporain, Sépia apporte la sensation d'un classique instantané. L'espace élégant est chaleureux et accueillant, confortable et animé. L'attention portée au détail est valable pour tous les coins de l’établissement- tant dans la salle que sur les plats - du carrelage personnalisé Art Nouveau à la menuiserie artisanale et à la vaisselle vintage. L'élégance facile de la salle sert de toile de fond idéale pour la cuisine américaine inventive. Le menu saisonnier du chef Andrew Zimmerman met en valeur la pureté et la qualité des ingrédients, Sépia célèbre la tradition - avec une touche moderne.

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2 personnes

19:00


Réservé 42 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17:00–22:00 Souper lun–jeu 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (312) 441-1920
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Andrew Zimmerman
  • Installations pour l'événement privé
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
  • Contact pour l'événement privé
    Kali Moskalik: (312) 441-1920
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Quartier
    West Loop
  • Rue transversale
    Randolph
  • Infos de stationnement
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Métro ou Station
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Vin

Expériences

  • Mother's Day 2024

    84,00 $US par personne

    Seulement 12 mai 2024
    Enjoy Mother's Day brunch at Sepia! We will be featuring a four coursed brunch by Chef Andrew Zimmerman and Chef Kyle Cottle.

Avis de 5 106 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Chicago / Illinois

    Américaine contemporaine

  • Chicago

    Américaine contemporaine

5 106 avis
  1. OpenTable Diner

    Denver

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Loved every course. Just amazing! Will for sure go back.

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  2. JoseRocha

    México

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Wonderful place. Wonderful food. Wonderful service. A must go when in Chicago. Congratulations!

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  3. CAROLR

    San Diego

    23 avis

    VIP
    5.0

    23 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great dine at bar experience. I still enjoy ordering individual plates and not be tied down to 4 courses. Love the interaction with bartender too

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  4. OpenTable Diner

    Los Angeles

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Without a doubt, the best dining experience in Chicago. The flavor profiles, the balance, and the plating were all masterful! Thank you, Chef. And thank you Tangie for your above and beyond care throughout the evening - the pinnacle of service.

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  5. gerL

    Chicago

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Amazing experience. Food & wine was delicious. Great service. Fantastic wine list.

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  6. OpenTable Diner

    Chicago

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was hands down one of our favorite restaurants in the Chicago area. We couldn’t be happier with the food and the service.

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  7. KV1987

    Wisconsin

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 28 avril 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We came down to Chicago from all over the country. We all fly into Grand Rapids Mi where the beginning started and then we take the train down to Chicago. We had been planning this meal for months when we knew we would be doing this trip again. From the start it was nothing short of impressive! The mixologist at the bar was friendly, engaging in conversation, we had so many questions and considering none of us drink he whipped up this seasonal fizz for us that knocked it out of the park! Now, let’s get to the good stuff. The food, just the simple bread was baked perfectly. But the first course of steak tartare for myself was a melting pot of flavors the punch of dill and the creaminess of the horseradish through out was delicate and flavorful the beef was tender and melted with each bite. The Foie gras was immersed within this broth that highlighted each and every flavor profile within the dish its self also. The richness of the liver and creaminess was highlighted by the fresh cilantro sprinkled on top. The monkfish was tender, flavorful and the sauce that is poured ontop just highlights the tender flavor of the fish. The final dish was a sheep’s milk yogurt cloud cake and the softness of the cake, topped with that yogurt that was so fluffy while the spoon just glides through it and once it hits your mouth the intense burst of cold from the yogurt just exemplifies what this dish is. We have came once, and we will return again. Thank you.

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  8. OpenTable Diner

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 26 avril 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I met a friend traveling from out of town. We had eaten at Sepia many years ago. We were both delighted at the high quality of everything from the circuses to the amazing food! The ambiance is moody, relaxed lux, and nurturing. Everyone was welcoming, friendly and knowledgeable about the menu. I also thought the set dinner menu with about 5 choices per course was varied complete. I can’t wait to return. IGM

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  9. OpenTable Diner

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 24 avril 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food: magnificent. The service: TOP TIER! Thank you for making my birthday a memorable one. I’ll be back.

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  10. DeannaS

    Chicago

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 24 avril 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We had the perfect dinner starting with a great cocktail made by Keith, the most attentive bartender. The tasting menu was exceptional from start to finish. Sepia never disappoints!

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FAQ

Vous pouvez commander directement une livraison à domicile chez Sepia en utilisant le bouton « Commander en ligne ». Sepia propose aussi des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (312) 441-1920.

Le restaurant Sepia est noté 4.8 étoiles par 5106 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 42 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

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123 North Jefferson St, 60661 Chicago, IL

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Rue transversale
    Randolph
  • Quartier
    West Loop
  • Heures d'ouverture
    ven, sam 17:00–22:00 Souper lun–jeu 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, De la ferme à la table, Américaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Infos de stationnement
    Metered street parking is available as well as a parking garage across the street at Hampton Inn for an hourly fee.
  • Métro ou Station
    3 blocks from the Ogilvie Transportion Center, 5 minutes from Clinton Green and Pink Lines Stop.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Andrew Zimmerman
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Vin
  • Numéro de téléphone
    (312) 441-1920
  • Installations pour l'événement privé
    The elegant private event space features Chef Andrew Zimmerman's inventive American cuisine. When legally permitted we will resume the offering of our Sepia Private Dining Space that comfortably accommodates 60 guests for a seated event or 100 for a reception.
  • Contact pour l'événement privé
    Kali Moskalik: (312) 441-1920
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