Every dish is prepared to highlight freshness and flavour - tartness from pomegranate, dried lime and barberries, fresh herbs, nuts and seeds, yogurt and aromas of saffron, turmeric, rose, and sumac. Signature sourdough flatbread and crispy rice aka tahdeeg, as well as charcoal-finished chicken and beef, a rotation of vegetables dishes with produce from local farms. Desserts include date and walnut baklava and turmeric cake with orange blossom buttercream and saffron ice cream.
Plates are designed to be shared family style or enjoyed on their own, and are complemented by a curated wine list and unique cocktails
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2 personnes
2 juin 2024
19:00
Réservé 21 fois aujourd'hui
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Informations supplémentaires
Atmosphère
Décontracté
Prix
De 31 CAD à 50 CAD
Cuisine(s)
Perse, du Moyen-Orient
Heures d'ouverture
Brunch
sam., dim. 11:00–16:00
Déjeuner
lun.–ven. 11:00–16:00
Dîner
Tous les jours 16:00–21:00
À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Terrasse, Toilettes neutres, Végane, Vin