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Chart House Restaurant - Dana Point, Dana Point, CA

Chart House Restaurant - Dana Point

4.5
4.5
5975 avis
30 $ ou moins
Fruits de mer
Étiquettes principales :
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Romantique
De ses vues imprenables sur l'océan Pacifique et sur Dana Point Harbor à sa cuisine inégalée, le Chart House est un régal pour les yeux et le palais. Savourez un mélange harmonieux de succulents fruits de mer et de steaks, tout en profitant d'une atmosphère élégante et d'un service impeccable. Avec ses 28 emplacements historiques, au bord de l'eau et à des endroits de renommée à travers les États-Unis, les restaurants Chart House offrent des vues spectaculaires et un service exceptionnel que vous apprécierez assurément. Des spécialités de poissons et de fruits de mer aux délicieux steaks, les chefs renommés ont conçu un menu sur mesure pour ajouter une touche d'exotisme à la cuisine locale. Choisissez parmi des plats célèbres tels que le mahi en croûte de noix de macadamia, le saumon glacé au miso et une côte de bœuf rôtie lentement. L'établissement propose également une sélection quotidienne de poissons frais, une carte étendue de vins raffinés et un gâteau mi-cuit au chocolat qui fond dans la bouche. Ne ratez par leur fameux Happy Hour!

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2 personnes

19:00


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Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Steak, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Quotidiennement 16:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (949) 493-1183
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Colin McClain
  • Installations pour l'événement privé
    Spectacular ocean views available for corporate meetings, breakfast, lunch & dinner, beautiful receptions, rehearsal dinners, wedding ceremonies, tour groups, bar mitzvahs or any special event. Private & semi-private spaces are available for groups from 14 to 225 guests.
  • Contact pour l'événement privé
    Marissa McQuillan: (844) 335-2195
  • Quartier
    Dana Point / Monarch Beach
  • Rue transversale
    Pacific Coast Highway
  • Infos de stationnement
    Valet parking available for $8.
  • Métro ou Station
    PCH/Blue Lantern - bus
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Vin
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Avis de 5 975 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,5Service
  • 4,5Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Comté d’Orange

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

  • Sud du Comté d'Orange

    Romantique

  • Sud du Comté d'Orange

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

  • Sud du Comté d'Orange

    Fruits de mer

5 976 avis
  1. PhilippeT

    Comté d’Orange

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    The Chart House in Dana Point is an icon. The view is fantastic, and the food was excellent as well. It's been decades since I've had prime rib this good. And my co-diner had the halibut and it was excellent as well. We were both very pleased with our meals. The service was impeccable. The restaurant itself is elegant and nicely laid out. It's a large restaurant, but you wouldn't know it because it's partitioned into smaller areas. My only complaint is that the booths with the view are enclosed by bare concrete walls on two sides and the glass on the third, so conversation echoes badly. A little sound-deadening material on the concrete would improve the ambiance. A personal nit to pick: I deplore the fact that people no longer dress respectfully when going to a nice, upscale restaurant. Blue jeans, T-shirts, and sweatshirts are just low-class in such a place. People have no concept of elegance anymore. Yes, I know: First-world problems; my problem, not theirs. I guess the restaurant doesn't wish to risk losing customers by imposing or even suggesting a dress code. Lastly, I was a little offended that valet parking is mandatory, even though there is a generous parking lot.

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  2. Happy

    Los Angeles

    19 avis

    5.0

    19 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Honestly it was one of our best experiences ever! It was a special occasion and the restaurant and waiter Stephan went out of there way to make it special. Food was perfect and service was impeccable!

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  3. Eric

    Comté d’Orange

    14 avis

    VIP
    5.0

    14 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great calamari and apps. Service was excellent. Fish is always solid. Dont recommend the steaks

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  4. GregH

    Comté d’Orange

    8 avis

    VIP
    3.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    Unfortunately, the Chart house continues to to over book. The last two times I had to wait 20 minutes and then 30 meeting for my reservation. It reminds me of a Seinfeld episode. Mother’s Day was no different. 7:30 reservation. Seated at 8:00. Ordered food at 8:30. Served at 9:15 out the door at 10:00. Our poor server did the best she could. Maybe the kitchen was under staffed? Could be a great OC gem but unfortunately management continues to see how many people they can cram in the place.

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  5. RebeccaA

    Denver

    8 avis

    VIP
    1.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 1
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    Terrible service for Mother’s Day. Slow, disorganized. Food was very good but very delayed. Wouldn’t go again for a holiday. Probably great on normal days.

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  6. DavidM

    Los Angeles

    8 avis

    VIP
    2.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 2
    2. Plats 4
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Excellent seafood with a stunning view. When we were there for Mother's Day, the restaurant was badly past their capacity, which harmed the experience.

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  7. OpenTable Diner

    Comté d’Orange

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 1
    2. Plats 3
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Service was beyond awful, we had a reservation and had to wait 50 extra minutes for our table. They told us it would be an extra 20 minutes and when we talked to them at the 50 minute mark they said “this is why we don’t like to quote wait times”. Isn’t that your job? And that shouldn’t even be happening with a reservation. We then got sat outside which we didn’t ask for and the waiter was very slow and we had to ask for stuff multiple times for them to happen. She would just say sorry, she forgot. Drinks took forever to come up and 2 simple appetizers took 20 minutes. We ended up not even ordering entrees because it was so bad. Overall such a terrible dining experience.

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  8. RandallS

    Hawaii

    3 avis

    VIP
    2.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 2
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 2
    We have dined at the Chart House many times and it has been excellent. However, yesterday (Mother’s Day) was so disappointing. They were overbooked and understaffed. It took 30 minutes to get seated (we had a 6:15 reservation) and another 30 minutes to get our drinks. They were out of bread. It was a price fixe menu and 6 of the 8 had to leave before the dessert came (which was 9 pm). I would never go there on a holiday ever again.

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  9. BruceJ

    Comté d’Orange

    2 avis

    VIP
    1.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 5
    4. Atmosphère 2
    We have been going to The Chart House at Dana Point since the 1970s and have always had a great experience with the food and service. Unfortunately, yesterday for Mother's Day, it was horrible. We arrived 30 minutes early, had a cocktail at the bar and was seated right at the time of our reservation. That was great...then everything went wrong, and chaos ensued. It is obvious that management did not plan well for the onslaught of patrons to celebrate the day. We had to ask for our shrimp appetizer which we had already ordered and paid for at the bar, in addition to requesting the breadbasket usually provided. When it came, we were told the two pieces of bread were the last they had. Our waitress, however, was GREAT; she took our order and kept us updated as best she could on the timing of when we the kitchen would have our food ready. After waiting literally for 1 hour and 30 minutes for our food, we still were not served. We gave up, cancelled the order and left. We likely will not be returning to The Chart House anytime soon.

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  10. OpenTable Diner

    Los Angeles

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Was given a 5:30 reservation, was not seated till 6:45, was seated at outside, uneven grassy area, they ran out of bread had to wait 40 minutes to get bread, it was my birthday and Mother’s Day. Food portions were small, food was not good, or well prepared, limited menu! This was a horrible experience for my birthday, we usually go to the Redondo beach restaurant, never had a complaint! Totally disappointed, for 72.00 what we ate, jack in the box would have been better and cheaper, can’t believe this 5 star restaurant, it is definitely over ratted! Total thumbs down!!!!!!!!

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FAQ

Vous pouvez commander directement une livraison à domicile chez Chart House Restaurant - Dana Point en utilisant le bouton « Commander en ligne ». Chart House Restaurant - Dana Point assure également le service de livraison en partenariat avec Postmates et Uber Eats. Chart House Restaurant - Dana Point propose aussi des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (949) 493-1183.

Le restaurant Chart House Restaurant - Dana Point est noté 4.5 étoiles par 5975 clients OpenTable.

Chart House Restaurant - Dana Point propose des cartes-cadeaux que vous pouvez acheter ici.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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2 personnes

19:00


Réservé 63 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Chart House Restaurant - Dana Point

34442 St of the Green Lantern, 92629 Dana Point, CA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Pacific Coast Highway
  • Quartier
    Dana Point / Monarch Beach
  • Heures d'ouverture
    Quotidiennement 16:00–21:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Steak, Américaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Valet parking available for $8.
  • Métro ou Station
    PCH/Blue Lantern - bus
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Colin McClain
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (949) 493-1183
  • Installations pour l'événement privé
    Spectacular ocean views available for corporate meetings, breakfast, lunch & dinner, beautiful receptions, rehearsal dinners, wedding ceremonies, tour groups, bar mitzvahs or any special event. Private & semi-private spaces are available for groups from 14 to 225 guests.
  • Contact pour l'événement privé
    Marissa McQuillan: (844) 335-2195
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