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Brix, Napa, CA

Brix

4.4
4.4
7956 avis
50 $ et plus
De la ferme à la table
  • Parfait pour manger en plein air
  • Parfait pour profiter d'une vue panoramique
  • Adapté aux occasions spéciales
Le Brix est situé au cœur de Napa Valley. Il est à 1.6 km au nord de Yountville sur la route 29. Le Brix dispose d'un bar avec des cocktails faits à la main et plus de 20 vins uniques au verre. La cuisine est complète avec un four à pizza au bois et un grill au mesquite qui offrent de l'exceptionnel, du local, du saisonnier. Vous pouvez même faire une promenade dans les jardins ou à travers le vignoble après votre repas. Vous êtes sûr de tomber en amour avec cette propriété. L'endroit dispose de mini-serres surélevées d'herbes et de légumes qui alimentent la cuisine sur une base quotidienne. Prenez une minute pour faire une balade et voir ce qui est prêt à être récolté.

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2 personnes

19:00


Réservé 63 fois aujourd'hui

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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Californienne, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mer.–ven. 11:30–16:45 sam., dim. 11:30–15:15 Dîner mer., jeu., dim. 17:00–20:30 ven., sam. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (707) 944-2749
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Cary Delbridge
  • Installations pour l'événement privé
    Our exciting Napa Valley cuisine and our friendly, professional service are available for private events. Our polished service staff attend to every detail, ensuring that your event- whether it's a wedding ceremony, reception, rehearsal dinner or sales meeting- will be memorable and worry free.
  • Contact pour l'événement privé
    Dynise Basore: (707) 944-2749
  • Quartier
    Yountville
  • Rue transversale
    1 mile north of Madison St (Yountville)
  • Infos de stationnement
    Two parking lots, located on the north and south sides of the restaurant.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Restaurants AVV, Salle privée, Vin

Avis de 7 956 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.4
4,4 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,4Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Pays du Vin (Wine Country)

    Parfait pour profiter d'une vue panoramique

7 957 avis
  1. turtle

    Baie de San Fra

    9 avis

    VIP
    5.0

    9 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We were seated outside on a warm sunny day. We got a crab burger, smash burgers, and chicken sandwhiches. They werre all excellent. The staff was very attentive and kind as well.

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  2. OpenTable Diner

    Phoenix

    13 avis

    VIP
    4.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Restaurant experience was great. The grounds are beautiful, fantastic for a photo op. Food was good too! I would like to see more low carb side options such as cauliflower puree or roasted cauliflower. Dessert was good but the ice cream melted very quickly. Maybe better to stay away from that in summer months.

    1 personne a trouvé cet avis utile

  3. OpenTable Diner

    Denver

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    The most beautiful setting- unfortunately not matched by the service or food. Our waiter was a little hard to understand and we noticed the pre meal pitch of strolling through their garden was not offered to us. He then asked if ww wanted still or sparkling water- to which we responded one of each- we both got tap. The food was all just ok. It was priced like a 4 star but execution lacked throughout. One of our artichoke halves was nicely grilled, the other showed no grill marks whatsoever. The ravioli were thick and chewy, and the sole preparation did not match the description on the menu. The desert - an apricot and blackberry tart was cooked in a too hot oven resulting in burnt top and undone center-everything just felt off. Again the setting and view are world class- wish the whole experience matched.

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  4. JeanneB

    Seattle

    20 avis

    VIP
    5.0

    20 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Food was delicious! Take time to enjoy the gardens . So lovely. Delicious meal !!

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  5. Charles

    Baie de San Fra

    14 avis

    VIP
    1.0

    14 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    A bizarre dining experience in a restaurant I have ben to a number of times, and left happy. Our waiter Sergio, appeared to have downed some gummies before his shift. His demeanor was very strange. Pros: good wines by the glass, generous poor, reasonable prices. Cons: When the crostini for the crab fondue is the best item served, there's a problem. We ordered the fondue, which had been over heated and broke the sauce with a glaze of oil on top. We ordered a salad which never arrived. My prime rib was luke warm and pretty tough. I've had better at a casino all you can eat. My baked potato was undercooked and barely warm. Spinach was so over salted as to be inedible. My wife's Sole Petrel l was heavily salted, as was her spinach portion. If you have to push your empty glasses to the front of the table to have them cleared, then you have to question the training program. After asking for our check, and waiting 15 minutes, I asked the hostess to track down Sergio, who possible was wandering around the beautiful gardens and admiring the produce. After giving him my card, we waited 10 minutes while he processed the payment. In fairness to him, he didn't cook the food. My takeaway was that the kitchen didn't really care if they were serving good food or not. It will be a long time before I give them another chance

    1 personne a trouvé cet avis utile

  6. OpenTable Diner

    Baie de San Fra

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 1
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 4
    Everything was great but the service was unbelievably horrendous - waiter couldn’t take our orders correctly, never - not once he checked on us or our satisfaction?! On top of that, our check was completely incorrect, at least $50-80 off! And, it was my wife birthday dinner! I’m not one to complain or being this annoying customer but I am truly and extremely disappointed with our service! Needs retraining at best! Food was excellent which I will sit at the bar next but never at the tables again!

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  7. MinOakville

    Baie de San Fra

    48 avis

    5.0

    48 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It's a special summer treat to be seated outdoors at Brix, with a fine view of its gorgeous truck garden (produce of which ends up in the kitchen) and the Mayacamas mountains to the west. The staff is well trained, welcoming, and knowledgeable, alert to your every wish without hovering. The menu adapts to the garden and the thoughtful wine list. It's not impossible to get a reservation. What more could the locals and visitors to Napa Valley desire?

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  8. JoannT

    Baie de San Fra

    3 avis

    VIP
    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    My husband and I have been coming to Brix for over a decade . Living in the Bay Area affords us the ability to come up and enjoy this amazing restaurant with its beautiful indoor and outdoor dining. Service is always prompt but not intrusive and we can stroll through the beautiful gardens and admire the vineyards after our meal. I wish we lived even closer so we could dine here more frequently.

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  9. GailJohn

    Baie de San Fra

    38 avis

    VIP
    5.0

    38 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 5
    Our server seemed to forget us till he looked over our way.. a few times… maybe he was overwhelmed or just too busy

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  10. SteveL

    Hawaii

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    The food was amazing, atmosphere amazing the view at sunset was fabulous, server was knowledgeable and happy but appeared to be overly busy. The gaps between his visit were lengthy. But I highly recommend Brix. I will go again.

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FAQ

Brix propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (707) 944-2749.

Le restaurant Brix est noté 4.4 étoiles par 7956 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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2 personnes

19:00


Réservé 63 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Brix

7377 St. Helena Highway, 94558 Napa, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    1 mile north of Madison St (Yountville)
  • Quartier
    Yountville
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner mer.–ven. 11:30–16:45 sam., dim. 11:30–15:15 Dîner mer., jeu., dim. 17:00–20:30 ven., sam. 17:00–21:00
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    De la ferme à la table, Californienne, Américaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Two parking lots, located on the north and south sides of the restaurant.
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Cary Delbridge
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Restaurants AVV, Salle privée, Vin
  • Numéro de téléphone
    (707) 944-2749
  • Installations pour l'événement privé
    Our exciting Napa Valley cuisine and our friendly, professional service are available for private events. Our polished service staff attend to every detail, ensuring that your event- whether it's a wedding ceremony, reception, rehearsal dinner or sales meeting- will be memorable and worry free.
  • Contact pour l'événement privé
    Dynise Basore: (707) 944-2749
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