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  5. Warehouse District
Briquette, New Orleans, LA

Briquette

4.5
4.5
2183 avis
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer
Étiquettes principales :
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Idéal pour les groupes
  • Adapté aux repas d'affaires
Contemporary Coastal Cuisine served in the Warehouse District in New Orleans. Briquette serves up unique seafood creations including a variety of grilled fish and other specialty seafood from Louisiana Gulf waters and around the world. We feature steaks, pork porterhouse & pastas. Fabulous craft cocktails and a curated wine list accompany these dishes in a beautifully restored building in the heart of the Warehouse District.

Wine Spectator Award of Excellence Winner 2019-2023
Members of the Chaine des Rotisseurs
New Orleans Magazine Tops of the Town Award Winner
Proud Member of Chef's Brigade
Home of the Loaded Whole Fish

Executive Chef: Peter Isaac
Chef de Cuisine: John Trinh


We have a PrivateRoom that can hold events up to 30 guests' seated and 50 guests' reception style.

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2 personnes

19:00


Réservé 9 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

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Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Américaine contemporaine, Steak
  • Heures d'ouverture
    Happy hour Tous les jours 17:00–18:00 Dîner Tous les jours 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (504) 302-7496
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Détenu/exploité par
    Women
  • Chef de cuisine
    Peter Issac
  • Installations pour l'événement privé
    Whether it’s a corporate dinner, a reception, a wedding rehearsal dinner, or a cocktail party, Briquette has you covered. We can accommodate up to 240 guests for seated dinners, and up to 400 for a buy out reception style.
  • Contact pour l'événement privé
    Anna Tusa: (504) 302-7496
  • Quartier
    Warehouse District
  • Rue transversale
    Girod Street
  • Infos de stationnement
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Vin

Expériences

  • Restaurant Week Menu

    55,00 $US par personne

    17 juin - 23 juin 2024
    Restaurant Week New Orleans at Briquette features a $55.00 per person 3 course dinner with optional cocktail pairing Starter: Choice of One: Summer Salad Chicken & Andouille Sausage Gumbo Entrée: Choice of One: Chicken Piccata topped with a lemon caper sauce. Served with an Alfredo pasta skillet Blackened Redfish topped with lemon butter; served with fried green tomatoes, and arugula Trout Almondine served with Green beans and heirloom potatoes. Dessert: Flourless Chocolate Torte Add a Cocktail/wine Pairing for $25.00 per person Not Valid with Groupon or any other Discount

Offres

  • Happy Hour at Briquette!

    Plusieurs dates disponibles
    dim. - sam. - 17:00 - 18:00
    Daily Happy Hour from 5:00-6:00pm! Food and Beverage specials from $5-$8.00

Avis de 2 183 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,5Service
  • 4,3Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Nouvelle-Orléans / Louisiane

    Fruits de mer

  • La Nouvelle-Orléans

    Adapté aux repas d'affaires

  • La Nouvelle-Orléans

    Fruits de mer

2 183 avis
  1. elfwils

    New York

    22 avis

    VIP
    1.0

    22 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Duck was too tough to cut or eat. We requested gluten free for the fish and it arrived with a batter. Server tried her best to make it right but even with the new options the food was overcooked, greasy and gave us indigestion.

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  2. tomm

    Tampa

    3 avis

    3.0

    3 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    More like cafeteria than a high level restaurant. Concrete floors, many tables, sound dampening made it very hard to converse. The appetizer ( sea food salad on fried tomatoes) was quite good. Drinks also were very well done and interesting. The pork ribeye was flavorful but so hard to chew and swallow - I just gave up. The chicken piccante was really not very good - not much texture or flavor. Could not find a desert we liked. Prices were VERY high thus further reducing value. Highlight of evening was excellent personable service

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  3. OpenTable Diner

    Louisiane

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent wait staff. Great food and drinks!! The bread pudding dessert was the bomb!!

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  4. ConchaA

    Chicago

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Beautiful food and attentive service make this the perfect place to celebrate a birthday or any day!

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  5. OpenTable Diner

    Louisiane

    5 avis

    3.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Waiter was friendly, and food was good. Place was quiet and probably would have done better with a little soft music. Overall good and would try again.

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  6. disappointed

    Austin

    19 avis

    2.0

    19 avis

    Y est allé·e le 25 mai 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 1
    Restaurant was completely dead on a Saturday at 6:30pm. Shrimp was cold on the salmon - obviously precooked and warmed up. Service was sooooo slow considering there were only 3 other tables. Incredibly overpriced for what we got. Worst dining experience in New Orleans so far.

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  7. JenniferG

    Chicago

    3 avis

    3.0

    3 avis

    Y est allé·e le 25 mai 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 2
    Researched many places near our hotel in the Warehouse District. I wanted somewhere a little nice, not breaking the bank and a decent seafood selection. Based on reviews, made a reservation for 7:30 pm on a Friday night. The restaurant was not crowded at all, so that made me a little concerned about my choice. We had the Caramelized Sea Scallops for an appetizer! OUTSTANDING! My husband and daughter had the Filet Mignon & Louisianna Redfish on the Half Shell, both delicious, flavorful and cooked perfectly! I had the Blackened Redfish. It was overcooked & dry, so I was very disappointed. Our server was outstanding & food arrived in a timely manner.

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  8. OpenTable Diner

    Louisiane

    2 avis

    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le 24 mai 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Our waiter, Patrick, was great. He recommended the trout almondine, and it was delicious. Restaurant was near the casino, which was where we were staying. Food portions were good size and priced appropriately. Will eat there again, and try to save room for dessert.

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  9. KeithC

    Baie de San Fra

    6 avis

    VIP
    4.0

    6 avis

    Y est allé·e le 24 mai 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Not happy when you ask to substitute potatoes for rice and waitress says ok then proceeds to change $13 for substituted potatoes. Was charged almost $6 for a plate to share a salad. This ruined my experience for the evening. Food was good but beware.

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  10. OpenTable Diner

    Philadelphie

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 23 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great service and very good food! Highly recommended!

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FAQ

Briquette propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (504) 302-7496.

Le restaurant Briquette est noté 4.5 étoiles par 2183 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 9 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Briquette

701 S Peters St, 70130-1632 New Orleans, LA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Girod Street
  • Quartier
    Warehouse District
  • Heures d'ouverture
    Happy hour Tous les jours 17:00–18:00 Dîner Tous les jours 17:00–21:30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Américaine contemporaine, Steak
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Détenu/exploité par
    Women
  • Chef de cuisine
    Peter Issac
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Salle privée, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (504) 302-7496
  • Installations pour l'événement privé
    Whether it’s a corporate dinner, a reception, a wedding rehearsal dinner, or a cocktail party, Briquette has you covered. We can accommodate up to 240 guests for seated dinners, and up to 400 for a buy out reception style.
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    Anna Tusa: (504) 302-7496
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