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Boka, Chicago, IL
Primé

Boka

4.8
4.8
6849 avis
De 31 $ à 50 $
Américaine contemporaine
Étiquettes principales :
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Chic
  • Romantique
Le restaurant Boka, primé d'une étoile Michelin, est connu dans le monde culinaire de Chicago depuis 2003. En Janvier 2014, suite à une rénovation importante, le chef Lee Wolen se joint à l'équipe en tant que partenaire et chef exécutif. Depuis son arrivée à Boka, les critiques s'y intéressent particulièrement. Phil Vettel du Chicago Tribune et du Eater Chicago a reconnu Lee comme "Le Chef de l'année 2014." Plus récemment, Lee a été nommé 'Chef de l'année' en 2015 et le restaurant Boka a reçu le prix de 'Restaurant de l'année' pendant la soirée réputée des Jean Banchet Awards, tenue à Chicago. Le Boka propose une cuisine américaine contemporaine qui se transforme au gré des saisons et de l'approvisionnement des ingrédients locaux, autant que possible. La chef pâtissière Meg Galus, membre de l'équipe Boka depuis 2015, intègre parfaitement le sucré et le salé tout en respectant l'utilisation d'ingrédients de grande qualité - tout comme le fait Wolen - qui sont préparés et présentés de façon magnifique.

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2 personnes

19:00


Réservé 58 fois aujourd'hui
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Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, Fruits de mer
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (312) 337-6070
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Lee Wolen
  • Installations pour l'événement privé
    Executive Chef Lee Wolen serves seasonal American cuisine in a warm & elegant fine dining atmosphere. Whatever your next occasion is, whether it be large, small, formal, or informal, BOKA can cater to all of your needs.
  • Contact pour l'événement privé
    our Event Sales Manager: (312) 337-6070
  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Quartier
    Lincoln Park
  • Rue transversale
    Willow
  • Infos de stationnement
    Street parking available.
  • Métro ou Station
    Red Line "El" stop at Clyborn & North Ave
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Vin

Expériences

  • Boka: The Cookbook Dinner Series (Spring)

    175,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 15 mai 2024
    Boka is proud to continue our seasonal Boka: The Cookbook dinner series, celebrating the arrival of Spring for this second installment in our four-part dinner series. Each of the four tasting menu-style dinners will take place across the year, showcasing hyper-seasonal recipes straight from the cookbook's pages. The Spring chapter will take place on Wednesday, May 15th, promising an immersive six-course feast for the senses. Reservations are priced at $175 per person and include a signed copy of Boka: The Cookbook. An optional wine pairing is available for purchase. Due to the nature of this dinner, we are unable to accommodate specific allergies and dietary restrictions.
    Boka: The Cookbook Dinner Series (Spring) photo

Avis de 6 849 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,5Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Chicago / Illinois

    Américaine contemporaine

  • Chicago

    Américaine contemporaine

6 852 avis
  1. jy2018

    Dallas

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We tried the tasting menu and it was amazing. My favorites were the hiramasa and the buckwheat porridge. However, there was nothing I didn’t like!

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  2. OpenTable Diner

    New York

    1 avis

    VIP
    2.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    Waited 25 min past res time for table. Slow service, food was really salty.

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  3. OpenTable Diner

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We were visiting Chicago and were able to get a reservation. The restaurant is comfortable, well appointed. The food is top quality and beautifully presented without being too”swell.” And we had fun!

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  4. Doug

    Baie de San Fra

    12 avis

    VIP
    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Wonderful setting and excellent service. The duck and truffle chicken were amazing. I have never had chicken so tender it melts in your mouth.

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  5. JeanJ

    Denver

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fabulous dining experience! I would highly recommend!

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  6. OpenTable Diner

    Chicago

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great food and service, the menu changed and they had no truffles.. the gnudi was a bit salty

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  7. LaurenS

    New York

    2 avis

    VIP
    4.0

    2 avis

    Y est allé·e le 27 avril 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 5
    Tasting menu was superb and the reserve wine pairing was wonderful - when the sommelier came by the table he was so warm and passionate to share the background on different wines. The only negative was the service from our main waiter. He was moody and cold in a way that did not match the ambience or service from other members of the team.

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  8. OpenTable Diner

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 25 avril 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Superb service & the food was amazing. First time dining here but definitely not the last.

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  9. OpenTable Diner

    Chicago

    8 avis

    VIP
    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 22 avril 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was on our list of “final restaurants” before we leave Chicago for Miami, and we are so happy that we re-visited Boka tonight. So sad to leave it, but so thankful for it.

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  10. OpenTable Diner

    Baie de San Fra

    2 avis

    1.0

    2 avis

    Y est allé·e le 22 avril 2024

    1. Global 1
    2. Plats 4
    3. Service 1
    4. Atmosphère 1
    Slanted tables at an awkward and unprofessional incline meant any sauce poured on the dish collected on one side, creating an ugly unappetizing mess from a visual perspective. Air conditioning blowing on us frequently throughout the night. Asked to move tables but the host refused despite there being 5+ tables free and available for us next to us (that were not slanted either). We were one of the last parties for the night, so the issue wasn’t that the tables were reserved for other people. Instead they decided somehow that it would be better to turn off the AC every time it decided to turn on. This happened several times throughout our meal, ruining the meal and mood. Table was left dirty after each course. Had some weird liquid on the table that the server never bothered to clean but always made sure to set the silverware on… Very odd and poor attention to detail given that this restaurant has one star. Food was good and met standards for what was expected. Overall, for the terrible service, ambience, and good food, this was not worth the visit. Maybe if it was someone’s very last restaurant on a Chicago Michelin-guide bucket list it’d be okay, but otherwise would not recommend with many other, better options available. Go elsewhere.

    1 personne a trouvé cet avis utile

FAQ

Boka propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (312) 337-6070.

Le restaurant Boka est noté 4.8 étoiles par 6849 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 58 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Boka

1729 North Halsted, 60614 Chicago, IL

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN 1 Star 2022
  • Rue transversale
    Willow
  • Quartier
    Lincoln Park
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Américaine contemporaine, Américaine, Fruits de mer
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Infos de stationnement
    Street parking available.
  • Métro ou Station
    Red Line "El" stop at Clyborn & North Ave
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Lee Wolen
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Non-fumeur, Salle privée, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (312) 337-6070
  • Installations pour l'événement privé
    Executive Chef Lee Wolen serves seasonal American cuisine in a warm & elegant fine dining atmosphere. Whatever your next occasion is, whether it be large, small, formal, or informal, BOKA can cater to all of your needs.
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