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Restaurants près de Vintage Downtown/Westloop

Prix
Type de cuisine (20 sur 124)

544 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Aba - Chicago
4.8
Exceptionnel(2259)
Prix : très cher
• Méditerranée • West Loop
Réservé 235 fois aujourd'hui
Aba is a Mediterranean restaurant with locations in Chicago, IL, Austin, TX, and BalHarbour, FL. Aba, meaning father in Hebrew, incorporates Chef CJ Jacobson’s lighter styleof cooking with influences from the Mediterranean, including Israel, Lebanon, Turkey, andGreece. The bar program showcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.Signature dishes include Smoky Garlic Hummus, Muhammara, Heirloom Crispy ChickenThigh, Shawarma-Spiced Skirt Steak, Grilled Salmon Kebab and more. The bar programshowcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.
Photo du restaurant Rose Mary
4.8
Exceptionnel(2906)
Prix : raisonnable
• Croate • West Loop
Réservé 142 fois aujourd'hui
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
Photo du restaurant La Serre
4.7
Exceptionnel(173)
Prix : cher
• Française • West Loop
Réservé 66 fois aujourd'hui
Inspired by the coastal regions of Provence and Saint-Tropez, La Serre invites guests into a lush and colorful greenhouse. The culinary approach highlights the light and vibrant cuisine of Provence with a focus on native techniques and ingredients and lighter plays on the dishes of the French-Mediterranean landscape. Fresh vegetable, seafood, and all-natural Black Angus beef preparations will be finished at the kitchen’s hardwood charcoal hearth, providing dishes with incredible wood and charcoal flavors that elevate each ingredient without the need for heavy sauces or seasonings.
Photo du restaurant Pizzeria Portofino
4.8
Exceptionnel(975)
Prix : cher
• Italienne • River North (Chicago)
Réservé 186 fois aujourd'hui
Pizzeria Portofino is a sun-drenched casual restaurant located directly on the Chicago riverfront offering hand-stretched pizzas, coastal wines, an expansive patio and breezy decor that will instantly transport you to the Italian Riviera.
Photo du restaurant Girl & the Goat
4.8
Exceptionnel(14235)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • West Loop
Réservé 155 fois aujourd'hui
Le Girl & the Goat a ouvert ses portes en 2010 avec l'objectif de servir un menu de style familial débordant de savoureux aliments aux arômes audacieux, dans un environnement amusant et animé. Pour une expérience encore plus exceptionnelle, ils proposent une sélection de vins du monde entier avec un accent mis sur les petits producteurs, une carte rotative de bières artisanales et une liste de cocktails amusants créés par les barmen de l'établissement. Situé au 809 W Randolph, le Girl & the Goat est l'un des premiers établissements du Randolph Restaurant Corridor. Vous avez l'embarras du choix côté places, avec un salon confortable, des sièges au bar, des tables standard et quatre sièges si près de la cuisine qu'on pourrait vous demander de donner un coup de main! Le Girl & the Goat accepte les réservations, mais elles ne sont pas absolument requises. Les nomades, les aventuriers et les plus spontanés d'entre vous sont donc les bienvenus.
Photo du restaurant Duck Duck Goat
4.8
Exceptionnel(5331)
Prix : cher
• Chinoise • West Loop
Réservé 104 fois aujourd'hui
Le Duck Duck Goat est un nouveau concept de style chinois créé par la chef Stephanie Izard du Girl & the Goat.
Photo du restaurant Tre Dita
4.8
Exceptionnel(253)
Prix : très cher
• Italienne • River North (Chicago)
Réservé 96 fois aujourd'hui
Led by Chef Evan Funke, Tre Dita, Italian for "three fingers", pays homage to the precise measurement of bistecca Fiorentina. If booking in the dining room at Tre Dita, you will enjoy a menu of antipasti, handmade pastas, signature entrees and steaks. If booking in the Bar Tre Dita, you will enjoy a smaller menu of stuzzi, antipasti, handmade pastas and entrees. The full cocktail, wine list and dessert menu is available in both locations.
Photo du restaurant Cabra - Chicago
4.7
Exceptionnel(2811)
Prix : cher
• Péruvienne • West Loop
Réservé 78 fois aujourd'hui
Cabra Chicago is a spirited rooftop dining and drinking destination inspired by the vibrant flavors of Peruvian Cuisine. Helmed by acclaimed Chef Stephanie Izard and her longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra offers crave-worthy food in a colorful, lively setting. Reservations are required.
Photo du restaurant Lýra
4.7
Exceptionnel(1752)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • West Loop
Réservé 75 fois aujourd'hui
Lyra, Dineamic Hospitality'S Greek Concept, Sits At The Bustling Corner Of Peoria And Fulton. Rooted In The Mediterranean Ethos Of Wellness, The Restaurant Brings Fresh, Holistic Fare To Chicago Diners In An Earthy, Indoor-Meets-Outdoor Space. Located At 905 W. Fulton Market, Lyra Has An 8,000-Square-Foot Imprint And Can Seat 230 In A Variety Of Spaces At Full Capacity, Plus 60 More On A 1,500-Square-Foot Covered Outdoor Patio.
Photo du restaurant Brasero
4.8
Exceptionnel(155)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • West Town
Réservé 58 fois aujourd'hui
Brasero, a South American term for a grill's fire box, is born of Chef John Manion's love for the live-fire cooking of Brazil that captured his imagination as an eight-year-old living in San Paolo. Brasero brings bold, wood-fired Latin cooking to West Town’s bustling restaurant row. This sultry 120-seater draws inspiration from across Latin America, honed through Manion’s decades of experience. Think flame-roasted, whole young chickens slicked with garlic-chili oil, linquiça with mojo de ajo, and moqueca teeming with mussels, shrimp and coconut-scented rice—all washed down with quenching caipirinhas and locally brewed, Latin-inspired beer. The wine list leans fresh and playful, focusing on low-intervention pours from up-and-coming winemakers in South and Central America.

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