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Restaurants près de Grant Park Historic District

Prix
Type de cuisine (20 sur 83)

167 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Ziba's Bistro
4.9
Exceptionnel(477)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Grant Park
Réservé 10 fois aujourd'hui
Grant Park's Best Kept Secret! A true neighborhood bistro located in Historical Grant Park home to Zoo Atlanta. Historic L.P. Grant Park is located in the southeast quadrant of the city approximately one mile from the gold dome of the state capitol building and six blocks south of I-20. The park is bordered by Boulevard SE on the east, Atlanta Avenue on the south, Cherokee Avenue on the west, Sydney Street on the north and Park Avenue and Berne Street on the northeast. Placed on the National Register of Historic Places in 1979, Grant Park is the result of a gift of 100 acres to the City of Atlanta to be used in perpetuity as a public park. Lemuel Pratt Grant, donated the land and immediately began to subdivide and sell lots around the new park. The surrounding residential area grew up around the park and boasts more than 2,200 late 19th-century and early 20th-century homes and commercial structures.
Photo du restaurant TWO urban licks
4.6
Exceptionnel(11853)
Prix : cher
• Américaine • Poncey-Highland
Réservé 97 fois aujourd'hui
Reservation Strongly RecommendedEnjoy dinner and brunch/lunch on our large patio with Beltline views or in the main dining room.
Photo du restaurant Marcus Bar & Grille
4.5
Génial(977)
Prix : raisonnable
• Américaine • Old Fourth Ward
Réservé 69 fois aujourd'hui
Marcus Bar & Grille is a vibrant, funky neighborhood restaurant dreamt up by Chef Marcus Samuelsson. Out of a gorgeous open kitchen featuring a wood-fired grill and oven, Marcus B&G serves elevated comfort classics and ambitious signature dishes. Taking cues from the history of Atlanta and the Old Fourth Ward, the space is built to celebrate community, music, and great food & drink.
Photo du restaurant Rumi's Kitchen - Colony Square
4.9
Exceptionnel(2257)
Prix : cher
• Perse • Midtown
Réservé 99 fois aujourd'hui
Chef Ali Mesghali’s love of cooking began while growing up in Esfahan, Iran and Los Angeles, California. This interest grew to become a passion and a career after Ali moved to Atlanta, Georgia. In the kitchen, as well as in the dining room, Ali is known for his pursuit of perfection, his intensity and a love for what he does. This unending aspiration for perfection has been instrumental in establishing the standard for Persian cuisine in Atlanta. His unique and flavorful touch has been wowing patrons at Rumi’s Kitchen and has created a place where people want to visit again and again. The Rumi's Kitchen at Colony Square aims to earn the hearts of those in Midtown, Atlanta.
Photo du restaurant Poor Calvin's
4.9
Exceptionnel(7232)
Prix : cher
• Fusion/Éclectique • Centre-ville
Réservé 78 fois aujourd'hui
Nous savons que le mot « fusion » a été employé pour désigner un grand nombre de choses, que ce soit l'hamburger Hula comme les lasagnes mexicaines. Et au Poor Calvin's, c'est l'est qui rencontre le sud. Ce restaurant créatif et innovant vous servira des plats que vous n'aurez probablement jamais goûté à Atlanta. Après avoir travaillé dans les cuisines du monde entier, Calvin Phan a voulu faire un peu bouger les choses. Et c'est ainsi que les épices thaï ont été introduites dans le mac'n cheese. Calvin apporte aux ingrédients du sud, notamment au loup de mer et au poulet frit, une touche d'inspiration asiatique créative (et aussi quelques épices). Pour nous, un classique mac'n cheese ne pouvait pas être meilleur, puis nous avons testé la drôle de suggestion de Calvin de ce classique démodé, agrémenté de morceaux de homard et d'une pincée d'épices thaï. Sur la même approche, d'autres plats plus innovants ont été crées jour après jour par Calvin Phan. Son dévouement et son attention aux détails sont inscrits dans chaque plat et dessert. Vous ne serez pas déçu.
Photo du restaurant Little Sparrow
4.7
Exceptionnel(470)
Prix : très cher
• Américaine • Midtown Ouest
Réservé 87 fois aujourd'hui
Coming Soon!
Photo du restaurant Ray's in the City
4.6
Exceptionnel(6633)
Prix : cher
• Fruits de mer • Centre-ville
Réservé 72 fois aujourd'hui
Le Ray's in the City propose des fruits de mer du jour, des steaks et des côtelettes de première qualité, une sélection de vins médaillés, des cocktails maison et un personnel professionnel. Le restaurant vous attend !
Photo du restaurant Beetlecat
4.6
Exceptionnel(2920)
Prix : cher
• Fruits de mer • Inman Park
Réservé 80 fois aujourd'hui
Featuring raw oysters and fresh seafood with international influences from executive chef Eddie Barrett, BeetleCat is a trendy restaurant and bar in Atlanta’s Inman Park neighborhood. The menu transports you to the New England coast at the upstairs dining room and oyster bar, while the downstairs Den lends itself to a 70s surf shack. Enjoy fresh air on one of the two patios, both upstairs and downstairs. BeetleCat is open nightly for dinner and offers brunch in the Den on Saturdays and Sundays.
Photo du restaurant 9 Mile Station
4.4
Génial(243)
Prix : raisonnable
• Américaine • Midtown
Réservé 58 fois aujourd'hui
9 Mile Station is located right off the Atlanta Beltline on the rooftop of Atlanta's historic Ponce City Market. Offering creative American grill cuisine with regional influences, our menus change regularly based on seasonality and product availability. The 9 Mile Station dining room incorporates an open-style kitchen where you can observe our chefs during your visit. Enjoy one of the best views of the Atlanta Skyline with our unrivaled cocktails here on The Roof at Ponce City Market!
Photo du restaurant The Optimist
4.8
Exceptionnel(8790)
Prix : cher
• Fruits de mer • Midtown Ouest
Réservé 66 fois aujourd'hui
L'Optimist and Oyster Bar du The Optimist peut simplement être décrit par « quand les Hamptons rencontrent le Sud ». Cet établissement est engagé dans un approvisionnement en fruits de mer éco-responsable et les prépare de manière classique. Il ne cherche pas à réinventer la roue, simplement à rôtir parfaitement des poissons et crustacés, issus d'une « ferme », au feu de bois de noyer blanc de Géorgie. Les éléments proposés dans le menu varient, du gumbo de fruits de mer le plus authentique avec « repas-partage » à base de pain à l'ail aux rouleaux de homard du Maine, en passant par le mérou du Golfe avec oignons viadalias fumés et une sélection en constante évolution d'huîtres super fraîches des côtes Est et Ouest. L'ironie du sort veut que les propriétaires aient adapté une « cave » de vieillissement historique de la région en un espace incroyable de confort et d'évasion grâce à des inspirations de la culture surf côtière. Oh... Et si vous n'aimez pas les fruits de mer, l'établissement propose aussi de la viande ! Ne vous faites pas de soucis, restez optimiste ! :)... Ford Fry

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