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Herb & Wood, San Diego, CA
Perle rare

Herb & Wood

De 31 $ à 50 $
Californienne
Étiquettes principales :
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Animé
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Le plus récent concept de restaurant à San Diego par Brian Malarkey.

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2 personnes

19:00


Réservé 80 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi nous l'aimons

Chef de cuisine : Carlos Anthony

  • Icône Primé

    MICHELIN Plate

    2022

Des plats spectaculaires cuits au feu de bois et des cocktails de qualité sont les deux atouts de ce restaurant méditerranéen de Cali. Brian Malarkey, propriétaire et finaliste de Top Chef, a créé un lieu aussi charismatique que sa personnalité à l'antenne, avec des tables éclairées à la bougie, des plafonds voûtés en berceau et des œuvres d'art moderne aux murs.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Raffiné
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Californienne, Méditerranée, Américaine
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim 10:00–14:00 Bar dim 14:00–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–21:30
  • Numéro de téléphone
    (619) 955-8495
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Installations pour l'événement privé
    From our spaces to your plate, we specialize in crafting California-inspired events. Each ingredient carefully sourced. Every server dressed to the nines. The perfect lighting, temperature, and music levels. Come into our home, where we think of it all so that you don't have to.
  • Contact pour l'événement privé
    Jarrod Zimpfer: (917) 455-3147
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Petite Italie
  • Rue transversale
    Kettner & Ivy
  • Infos de stationnement
    Street Parking and 4 parking lots within 2 blocks of the restaurant.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Café, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Avis de 6 085 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,3Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Californienne

  • San Diego

    Californienne

6 085 avis
  1. JohnM

    Seattle

    29 avis

    VIP
    5.0

    29 avis

    Y est allé·e aujourd'hui

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Great food and great service. Cocktails and wine were great. Total bill ended up to be a bit pricey.

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  2. anthonys

    West Palm Beach

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Probably the best preparation of pork belly we’ve ever had and the gnocci was outstanding! Excellent service, zero pretense for a michelin star restaurant and very moderately priced for what the experience is. Can’t recommend enough! Bon apetite!!!!

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  3. OpenTable Diner

    Las Vegas

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was good and the service excellent the pork is very good but we ordered the roasted oyster and marrow and 5 out of 6 oysters had broken shell in the oysters. I’ve had plenty of raw oysters in my life and hardly ever shell in them. For this caliber of restaurant they need to do better. They did comp us for the app. So that was a plus.

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  4. OpenTable Diner

    San Diego

    7 avis

    VIP
    5.0

    7 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This restaurant hit the trifecta! Excellent service, delicious food and stellar ambience. Our server, Justin was very attentive and gave great recommendations throughout our dining experience. We really enjoyed the gnocchi, mushroom, hamachi and sea bass. We will be back!!!

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  5. SanDiegoGolferGirl

    San Diego

    202 avis

    VIP
    3.0

    202 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    We went to Herb & Wood because they had advertised a Blue Fin Tuna 4-course special for $65. My husband had that but I chose not to because once I read the menu, everything except the lemon tart dessert had quite a bit of spice added to the other courses and I don't like spicy food at all. Instead, I opted for the beet & strawberry salad and the Ibérico pork entree. The salad was ok - lacked a good dressing and was a bit flat. The pork was good, but the preparation is now different from what used to be on their menu. The menu indicated that apple mostarda was included and I remember from past experiences, that was very good. However, this time, I only tasted pork that was a bit overdone and the cannellini beans that were overdressed with an oily sauce of some sort. I don't think I'd order this dish again. My husband did love this Blue Fin tuna special and the lemon tart served for dessert was delicious (yes, we shared that one!!) We don't often go to Herb & Wood because frankly, they are a bit pricey. However, my husband was so happy with his selection that I think that Blue Fin tuna will bring us back again! Also, I must say that service was outstanding. They employ so many people - you barely take a swallow of water before someone is at your table refilling your glass! Everyone is very friendly and well trained in dealing with the public. Kudos to Brian Malarkey and his management team!

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  6. lovestoeat

    San Diego

    35 avis

    VIP
    5.0

    35 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food, was always, was excellent. Our server was very friendly, attentive and knowledgeable. The restaurant has an interesting vibe and decor in an old converted building, but the high ceilings make it a bit noisy.

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  7. MarciB

    Phoenix

    12 avis

    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    What a unique and wonderful experience. Everything we ordered was exceptional and exceeded our expectations. In addition, the customer service was outstanding - our server, Calvin, was very accommodating. We ordered the swordfish and pork belly, and both were the best we ever ever had. Highly recommend!

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  8. OpenTable Diner

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Excellent presentation and the food was outstanding.

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  9. JustRob

    San Diego

    15 avis

    VIP
    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    What a pleasant surprise! Good service and great food puts it into our short list places to have an "indulgent" meal. Best Bone Marrow in ages, and the small, sweet Grilled Oysters with it were perfect. While pricey, we definitely felt it was worth the money. Like most modern restaurants it got noisy once it started to fill up, but that's part of why we like to eat early and get in before the rush. Calvin and the whole crew were attentive and professional.

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  10. ChristineL

    San Diego

    6 avis

    4.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Lovely! The server was great. Food was okay for the price but not extraordinary. Loud environment but pretty cozy.

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FAQ

Herb & Wood propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (619) 955-8495.

Le restaurant Herb & Wood est noté 4.8 étoiles par 6085 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 80 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Herb & Wood

2210 Kettner Blvd, 92101 San Diego, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Kettner & Ivy
  • Quartier
    Petite Italie
  • Heures d'ouverture
    Brunch dim 10:00–14:00 Bar dim 14:00–17:00 Souper lun–jeu, dim 17:00–21:00 ven, sam 17:00–21:30
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Californienne, Méditerranée, Américaine
  • Atmosphère
    Raffiné
  • Code vestimentaire
    Tenue d'affaires décontractée
  • Infos de stationnement
    Street Parking and 4 parking lots within 2 blocks of the restaurant.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Café, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Livraison, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 955-8495
  • Installations pour l'événement privé
    From our spaces to your plate, we specialize in crafting California-inspired events. Each ingredient carefully sourced. Every server dressed to the nines. The perfect lighting, temperature, and music levels. Come into our home, where we think of it all so that you don't have to.
  • Contact pour l'événement privé
    Jarrod Zimpfer: (917) 455-3147
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