Situé à 5520 Burnet Rd. (Suite 100), The Peached Tortilla propose une cuisine asiatique réconfortante, avec des variations du Sud. Bien que le restaurant ait incorporé quelques mets favoris de camions de bouffe à son menu—les tacos et les sliders en sont des exemples—certains nouveaux éléments viennent s'ajouter et s'inspire de l'enfance du chef Eric Silverstein qui a grandit en Asie. Ne manquez pas le Southern Fun (un sauté de nouilles de riz larges avec poitrine de boeuf, chou frisé, oignons et herbes), le Hanger Steak Ssam et le bol Malaysian Laksa. Le restaurant dispose également d'un bar avec des cocktails artisanaux, six bières en fut et de nombreux vins. Le Peached Tortilla propose également un brunch du dimanche entre 10h30 et 14h30.
VERDAD pulls from traditions cultivated throughout Mexican history to authentically capture and appreciate the relationship between the past and the present – a focus that inspired the concept’s name VERDAD. VERDAD translates to “truth”. VERDAD will bring this promise to life with authentic, ingredients-focused Mexican dishes modernized through high-end cooking technique and innovative presentation, providing an elevated dining experience inspired by a steakhouse point-of-view. Follow the history as it unfolds through the VERDAD menu, robust collection of tequila, sweet treats and more!
The sister restaurant to Austin fine dining institution Jeffrey’s, offering breakfast, lunch, brunch, happy hour, dinner & Monday night steak frites. The Clarksville cottage features a small marble bar for coffee or cocktails, intimate tables in the dining room, shady nooks on our patio and a grassy front lawn for lounging. Serving an eclectic daily menu featuring the best locally sourced products. Learn more about McGuire Moorman Hospitality and their family of restaurants at www.mcguiremoorman.com.
Bulevar Mexican Kitchen is a place to celebrate simple pleasures with top notch margaritas and cocktails, both frozen fun ones to unique agave creations and a vast selection of agave distillates. A place where food is for sharing, food is for comforting and food is for feasting. An atmosphere that is fueled by a massive wood fired grill, a high energy bar, tall ceilings and big glass windows that push your attention to the patio and the great Austin views & sunsets. We pride ourselves on good vibes, good eats and good drinks brought to you by our staff... our Familia!! Buen Provecho!!
Le North Italia – Austin interprète de façon moderne la cuisine italienne traditionnelle. Le North Italia respire l'amour de l'Italie et vous donnera l'impression d'avoir quitté une charmante ruelle pour découvrir un bijou culinaire. Fort de 10 ans d'expérience dans le secteur, le restaurant a perfectionné l'art de la préparation des pâtes et des pizzas artisanales. Les plats sont concoctés chaque jour de A à Z, notamment les strozzapreti aux épinards Bloomsdale ou les tagliatelles fines et souples accompagnées de bolognaise. Dotées d'une croûte parfaitement croustillante, les pizzas au cœur moelleux et léger sont une véritable révélation culinaire. Rappelant une taverne italienne traditionnelle, le North Italia – Austin est l'endroit idéal pour discuter autour d'un cocktail ou en dégustant les délicieuses créations du chef.
WU Chow brings authentic, farm-fresh, modern Chinese food to Austin by offering dishes representative of all eight styles of Chinese cuisine. Led by Executive Chef Ji Peng Chen, the farm-to-wok menu will include Austin favorites such as Crispy Sesame Beef, Honey Pecan Prawns, Dry Fried Local Green Beans and a wide variety of Handmade Steamed and Fried Dumplings. Full bar is available including guest favorite cocktails such as the Texan’s Take On Tiki, Nole Gingko, Green Dragon; with a selection of beer, wine & zero-proof cocktails. Wu Chow 38th also offers a private dining room that accommodates up to 40 people, complete with full audiovisual capability and its own private entrance
Plant-based Japanese Cuisine serving sushi, ramen and crafted cocktails. Cozy romantic atmosphere with indoor and outdoor seating available. Come try our best seller Volcano Roll and handmade Shiitake Gyozas.
Colleen's Kitchen is a southern inspired restaurant delivering refined, yet uncomplicated fare. Dishes reminiscent of your favorite family recipes served in a down-home Austin environment. We keep our approach and offerings simple, but well executed. Looking forward to serving y'all soon!
At Culinary Dropout, raise your glass to friends coming together. A place where food and music are life. Join us at happy hour for ice cold beer and our famous soft pretzels with provolone fondue. At dinner, a signature cocktail and slow braised 36-hour pork ribs are a perfect pair. While you and your crew enjoy damn good food and drinks, a local band plays live for great vibes. Come hang out and stay a while.
Pendant plus de 13 ans, le Siena a été l'un des restaurants favoris des amoureux de la cuisine toscane authentique. Le chef Harvey Harris a reçu son diplôme en cuisine italienne dans une école hôtelière du Piémont, en Italie, mais son cœur appartient à la Toscane, où il a vécu et travaillé. Les plats du Siena sont cuisinés à la commande, les pâtes fraîches sont préparées chaque jour, tout comme les sauces et les bouillons. La cuisine toscane ne comporte pas de gluten en général. Par conséquent, le menu est à 65 % sans gluten. Le chef Harvey achète ses ingrédients naturels sans hormones et sans produits chimiques, dans les ranchs et fermes locaux. Accompagnés de vins primés, les plats sont servis dans un cadre élégant et rustique, présentant des murs en pierre et de hauts plafonds à poutres apparentes. Que vous souhaitiez un dîner léger, un happy hour, organiser un événement spécial ou une soirée romantique, venez découvrir le charme de la Toscane à proximité de chez vous.