From early morning to early morning. A high design, low-key neighborhood restaurant with French-inspired dishes, small plates, craft cocktails & uniquely curated wine/beer selection. Enjoy outdoor dining our private patio. SUN– THURS Bar open til 12am / Kitchen open til 11pm | FRI + SAT Bar open til 1am / Kitchen open til 12am | MON – FRI All craft cocktails & wines by the glass $12 from 4 – 6pm (zin-kæ) (zin-kae)
Rossoblu celebrates chef Steve Samson’s two home cities, Los Angeles and Bologna, Italy. The menu features house made salumi, soulful pastas, market produce, and wood grilled fish and meats.Located in downtown’s City Market South, the site of Los Angeles’s original produce market, Rossoblu’s vaulted dining room and open kitchen create a festive dining environment. The restaurant’s private outdoor piazza allows al fresco diners to feel far removed from the nearby city bustle. An intimate basement wine cellar can be reserved for private parties.
Le Moreton Fig vous accueille au sein de l'université de Californie du Sud, au cœur du Ronald Tutor Campus Center. Le restaurant raffiné et effervescent dispose d'une cuisine ouverte, d'un bar complet, d'une salle à manger privée et d'une terrasse encadrée par les ficus historiques de Moreton Bay. Le menu met à l'honneur des produits de saison et du marché convenant aux étudiants, aux membres de la faculté, aux administrateurs et aux visiteurs.
Le Moreton Fig est ouvert pour le dîner et le souper du lundi au vendredi.
À 950 pieds au-dessus du niveau du sol, 71Above est le restaurant le plus élevé à l'ouest du Mississippi. Proposant une cuisine américaine moderne de haut niveau grâce au chef Vartan Abgaryan, 71Above offre une vue sur l'océan à couper le souffle de Malibu à Laguna Hills, avec une vue spectaculaire sur le bassin de Los Angeles et les montagnes environnantes. Le code vestimentaire chic décontracté est strictement appliqué. Pas de shorts, tongs, t-shirts et casquettes de baseball.
Situé dans le centre de Los Angeles, le Redbird est taillé dans l'un des édifices les plus historiques de la ville, à l'intérieur du presbytère de Saint-Vibiana. Il accueille des mariages, des événements et des spectacles. Le chef Neal Fraser et Amy Knoll Fraser ont conçu un espace de restauration agréable et dynamique dans lequel vous pourrez apprécier un menu américain moderne acclamé par la critique du chef Fraser.
Otium est un restaurant contemporain qui puise dans le riche patrimoine culinaire de Timothy Hollingsworth. Il est conçu pour être un restaurant social avec une cuisine ouverte spectaculaire fusionnant les espaces intérieurs et extérieurs. Le nom du restaurant, Otium, vient du latin. Un mot qui est destiné à mettre l'accent sur un lieu où le temps peut être consacré à des activités sociales paisibles, à la fois manger et boire; adjacentes à l'une des rues culturelle les plus importantes de Los Angeles " - Grand Avenue - et à côté de son plus récent et dynamique ajout, le musée d'art contemporain, The Broad. Le restaurant puise son inspiration dans les oliviers centenaires plantés dans Broad Plaza en utilisant la cuisine rustique avec le feu et des ingrédients durables cultivés dans le jardin de la mezzanine du restaurant. Otium dépouille les formalités rigides de salle à manger tout en se concentrant sur la qualité de la nourriture, un service chaleureux et une ambiance décontractée.
Named after Fanny Brice—the legendary movie, vaudeville, theater, and radio star portrayed by Barbra Streisand in her Oscar®-winning role in Funny Girl (1968)—the striking two-story, 10,000-square-foot space, conceptualized by the late architect Osvaldo Maiozzi, features a chef-designed open kitchen, elegant bar, and captain-based service style that nods to a bygone era, and offers diners cuisine by Chef Jun Bum Oh, with the support of Chef Eric Klein, SVP Culinary for Wolfgang Puck Catering. The restaurant is supported by Wendy Stark Morrissey, Brice’s granddaughter.
ZOZO at Maison Midi invites guests to witness John Sedlar’s culinary artistry in an open kitchen, called the Atelier, where he plates his “Cuisine of the Sun” dishes. Inspired by the globe’s equatorial countries, ZOZO’s kitchen celebrates flavors of spice, sweetness, sourness, and herbaceous combinations. From appetizers to desserts, the menu offers surprising high desert inspirations, featuring chilis, spices, tropical fruits, high desert herbs, and acidulated flavors to keep guests’ tastes at peak interest. Coexisting with Maison Midi, ZOZO presents an elegant tablescape with interesting glasses, utensils, and china, creating a celebration of the table. The dining experience at ZOZO reflects the diverse food choices for which Los Angeles is renowned.
A handcrafted and carefully selected collection of shareable small plates and appetizers, Mazal provides a new perspective on Israeli cuisine. Our open kitchen setting and transparent atmosphere allow you to briefly step into our home. Supported by a robust and exciting natural/organic wine menu and independent craft beer selection, the plant-based menu provides an array of fresh ingredients that will transport you to a night out on the Mediterranean.
Le JW's Steakhouse - Marriott LAX vous accueille dans les locaux de l'hôtel Marriott de l'aéroport international de Los Angeles, à quelques pâtés de maisons de l'aéroport lui-même, sur Century Boulevard. Que vous organisiez une fête, une importante réunion d'affaires ou une soirée privée, le JW's Steakhouse en fera un événement d'exception.