Le Dancing Marlin propose des petites assiettes, des plats à partager, ainsi que des grands vins et des cocktails à la pression ! Il possède également un bar complet. Le menu plaira à tout le monde, les fruits de mer frais étant la spécialité. L'équipe gastronomique a élaboré un menu de petits plats à la fois délicieux et à un prix abordable. Vous pourrez profiter d'une table à manger pouvant accueillir jusqu'à 14 personnes, ainsi que du brunch du dimanche le plus créatif du quartier. Le bar sert 16 vins à la pression et 8 cocktails réalisé de A à Z. Il propose aussi 30 bières artisanales en bouteille ou en canette. Le restaurant comporte 3 salles à manger privées pouvant accueillir jusqu'à 120 personnes. Le tout dans une ambiance moderne, conçue par une équipe d'architectes récompensée : Knauer Inc.
Pilsen Yards is a bar-centric and music-driven hangout in the heart of Pilsen with an open air vibe and one of the largest patios in the city.Exec. chef Juan Carlos Gutierrez's menu of latin-inspired street food, from tacos to ceviches, hummus to carne asada is plated up next to a mezcal, tequila, & whiskey charged bar program from bev director Lance Bowman, and it’s all on the cheap.
The Sitdown Café is a unique sushi bar and restaurant. The inside of the little bistro is cozy and comfortable, reflecting all of the neighborhood charm of a local diner. The staff here is friendly and helpful, always ready to offer a recommendationnn or answer any questions guests might have.
The Sitdown Café offers a wide variety of dishes. The menu is broken up into appetizers, soups, salads, sushi, sandwiches and pizza. This kind of variety is unique, as most restaurants do not offer both sushi and pizza. Popular sushi rolls at The Sitdown Café include the Chicago Fire with tuna, salmon, white tuna, jalapeno and cilantro, as well as the drunken tiger with crab, avocado and cucumber topped with tiger shrimp and mango tobiko sauce. The pizzas are completely customizable, with guests adding ingredients as they want, like mozzarella, tomato, basil, mushrooms, feta, peppers, onion, black olives and prosciutto