Set in a beautifully restored 1911 cottage complete with a wrap-around veranda and lush gardens, The Tea House on Los Rios offers Orange County's premier high tea experience. In addition to serving our famous scones, delicious tea sandwiches, and loose-leaf teas, we also feature a full luncheon menu and a weekend brunch menu, complete with mimosas and Bloody Marys. Join us for an unforgettable experience.We are located on Historic Los Rios Street in San Juan Capistrano. Consider taking the train and making a day of it!
Le déjeuner, le dîner et le souper sont servis dans une atmosphère décontractée et avec une vue sur l'océan. Ce qui fait du Ki's un endroit unique, c'est que le déjeuner et le dîner se déroulent sans complications, avec un service au comptoir et la liberté de prendre un siège par vous-mêmes. Au souper, la barre est haussée avec un service complet à l'étage et un menu plus spécialisé. La provenance des produits est toujours connue et, en saison, les ingrédients sont locaux ou biologiques dans la mesure du possible. Les plats sont créés pour être savoureux et sains, car la bonne santé vient du fait de consommer une nourriture naturelle et entière. Le Ki's sert également des sushis en soirée, du mercredi au samedi, et offre le SEUL buffet de brunch du dimanche à Cardiff.
Blending classic East Coast culinary traditions with a modern Californian sensibility, Herb & Sea is Chef Brian Malarkey’s venerable companion restaurant to the much-loved Herb & Wood in Little Italy. Quickly becoming one of the most sought-after tables in town, the concept shines with a menu that focuses on simple, clean, bright flavors. Located steps from Moonlight Beach in Encinitas, the vibrant space is housed in a 1920’s art deco building that has been restored to its original glory.Daily operations are helmed by Executive Chef Aidan Owens. The menu includes a mix of raw bar staples, fresh seafood, meat dishes, and roasted vegetables. A variety of pizzas and pastas round out the offerings, alongside dessert and a dedicated kids’ menu.The spirits program is bright and playful, emphasizing citrus and floral notes that utilize the same ingredients found on the menu. The wine list offers a similar sense of whimsy, highlighting labels meant to complemen
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Beeside Balcony is a hidden gem in old Del Mar, CA with a relaxed seaside chic décor where guests enjoy global mediterranean cuisine and ocean views from the covered outside balcony. A third generation chef of Spanish and Italian descent, and hailing form Paris, France, Christophe's restaurant career began at 17 in the kitchen of his father's restaurant in Pasadena when they first emigrated to the USA. Upon returning to southern California in 2011, Christophe spent 8 years as the managing partner of Eddie V's Prime Seafood in La Jolla. Here he deepened his knowledge of sourcing and cooking the freshest seafood available, while delivering world class service. The laid back coastal vibe of Del Mar, combined with the attention to detail from Christophe's fine dining background, infuses Beeside Balcony with an easy elegance that elevates any gathering, and makes the perfect backdrop to showcase his global mediterranean menu.
Le Papagayo combine une cuisine typique de la côte pacifique aux influences méditerranéennes et asiatiques pour vous proposer une incroyable expérience gastronomique. Le chef et son second associent les ingrédients locaux les plus frais aux saveurs méditerranéennes et asiatiques pour concocter des repas au caractère unique.
Le Papagayo vous embarque dans une expérience culinaire complète qui ravira tous vos sens.
Une excellente nourriture et une salle à manger chaleureuse et accueillante ressemblant à une galerie d'art vous attendent sur place.
Le Papagayo vous propose également un salon, une terrasse chauffée et des concerts acoustiques tous les soirs.
Situé au cœur du centre-ville Del Mar, le Cafe Secret propose une cuisine authentique péruvienne traditionnelle, avec des recettes transmises depuis des générations au sein de la famille des propriétaires. Le Cafe Secret est fier de servir des plats préparés avec des ingrédients frais, provenant de producteurs locaux. Le San Diego Magazine lui a donné la mention des meilleurs fruits de mer!
WELCOME TO SUNNY SIDE SOLANA.WHETHER YOU ARE STOPPING BY FROM FAR AWAY,OR YOU ARE ONE OF OUR BELOVED LOCALS.WE OFFER SOMETHING FOR EVERYONE.A WARM WELCOMING SPOT,WITH A FRIENDLY STAFF,SERVING FOOD YOU LOVE TO EAT.IN THE BEAUTIFUL SUNNY SOLANA BEACH.COME ALONE, BRING A FRIEND, A FAMILYOR A WHOLE HAPPY BUS LOAD.THE COFFEE IS HOTAND THE JUICE IS FRESH AND SWEET.SO JUST DIRECT YOUR FEET TO THE SUNNY SIDE OF THE STREET !
Le restaurant le Buca di Beppo vous sert une cuisine italienne authentique dans un décor éclectique et rétro. Les plats sont servis de manière familiale afin d'être partagés entre toutes les personnes présentes à table. Deux options sont disponibles : le « Buca Small », conçu pour deux personnes ou plus, ou le « Buca Large », pour quatre personnes et plus. Vous serez séduit par l'atmosphère animée du Buca. Sur des airs classiques de Frank Sinatra et de Dean Martin, vous pourrez admirer les photos de familles affichées au mur et les clichés d'icônes italo-américaines comme Sophia Loren et Joe DiMaggio. L'ambiance dynamique, la délicieuse nourriture et le personnel sympathique font du restaurant Buca di Beppo l'endroit idéal pour déguster une excellente cuisine italienne et profiter d'un bon moment.
From tranditional sushi, to Asian fusion dishes; delicious bento to gourmet homemade dessert, we got them all here for you.My greatest joy comes from finding the highest quality ingredients and creating the taste i imagine for each fish, whether it be raw, salted with seaweed, or pickled and fermented with vinegar; it all depends on what is best for that individual piece.Our executive chef and owner Gary devotes his passion and skill to provide delicious, authertic sushi and Japanese cultural food, in order to warm people's hearts worldwide