Welcome to Red Star Kitchen + Bar, where culinary artistry meets vibrant ambiance in a celebration of flavor and style. Nestled in the heart of Matteson, our restaurant invites you on a journey of gastronomic delight, blending modern sophistication with the warmth of a welcoming neighborhood gem.Step into Red Star and be captivated by the contemporary design, where rich red hues and ambient lighting create an inviting atmosphere that effortlessly transitions from intimate dinners to lively gatherings. Our chic and comfortable setting sets the stage for a dining experience that goes beyond the ordinary.Whether you're seeking a romantic dinner for two, a lively night out with friends, or a venue for a special celebration, Red Star Kitchen + Bar invites you to indulge in an experience where passion for food and a commitment to excellence converge. Reserve your table today and embark on a culinary journey that transcends the ordinary, only at Red Star.
It's casual, it’s sophisticated, it’s delicious, it's the place to be. The dining experience is elevated to a new level with an atmosphere that is casual, sophisticated, and contemporary. The artwork is the signature work of commissioned artist Daniel Ramón. Even the table tops are works of art! Eight of the tables feature Ramon's artwork under glass. Sultry shades of orange, red and yellow adorn the walls and fabrics. Warm cherry woods, rich coffee colored button-tufted leather banquettes, unique architectural inspired lighting and contemporary touches all help create the exquisite experience. Spotlight Restaurant and Lounge is the perfect place for a casual breakfast, lunch or dinner.
WE WILL BE CLOSED JAN 1- JAN 3ALL PARTIES OVER 4 MUST CALL15 MINUTE GRACE PERIOD FOR RESERVATIONS ALL GUEST MUST BE PRESENT TO BE SEATED- NO EXCEPTIONS2 HOUR SEATINGSRESEVATION RECOMMENDEDPLEASE REMEMBER ALL CHILDREN AND INFANTS COUNT AS A SEAT3.5% Service Charge on all credit and debit Cards18% GRAT ON ALL PARTIES UNDER 6 PEOPLE. 20% GRAT. ON ALL PARTIES OVER 6 PEOPLEWE WILL BE CLOSED JANUARY 1st thru JANUARY 3rd
En tant que restaurateurs de deuxième génération nés et élevés dans le milieu, l'équipe de Maple Tree Inn se dévoue à l'art de la cuisine cajun / créole et au maintien de leur statut en tant que premier et plus ancien restaurant cajun / créole de Chicagoland. Toute la nourriture est préparée sur place, allant des andouilles fumées, du jambalaya et de l'étouffée à leurs célèbres crevettes beurrées au noyer et grillées au barbecue accompagnées de gruau. Leur sélection de boissons propose des cocktails signatures de la Nouvelle-Orléans, comme le Hurricane et le Creole Voodoo Zombie, 8 vins de boutique en fût et une carte soigneusement organisée de 24 bières artisanales en fût, y compris quelques rares bouteilles millésimées.
The Rhoyal Bistro Live is south suburban Chicago's hottest all-new upscale casual dining experience and live entertainment venue. The Rhoyal Bistro Live features:house made fusion recipes ready to tantalize your taste buds,crafted specialty cocktails,a hand selected wine list, mimosa brunches,private & semi-private spacesand live music.
WHETHER IT'S DROWNING IN BUTTER OR GLAZED IN TOMATO SAUCE, UNCLE VINNY WANTS EVERY GUEST TO ENJOY OUR FAMILY RECIPES THE ITALIAN WAY:
ONE HAND TO EAT,
TWO HANDS TO SPEAK.
*Rosebud Steakhouse is a special occasion restaurant, with an UPSCALE BUSINESS CASUAL Dress Code Policy. For clarification please review the policy at https://rosebudsteak.com/dress-code/ and we thank you for your courtesy!Welcome to a rare steakhouse, well done! Rosebud Steakhouse Located in Centennial Village, is the second location for the Rosebud Steakhouse brand. This relaxing hideout is the perfect place to enjoy an unforgettable meal paired with a glass of wine from our impressive wine list. The extensive menu features prime steaks by Meats by Linz, fresh seafood and Italian specialties. Our sister restaurant, Rosebud Steakhouse Magnificent Mile, was recently voted one of the Top-10 steakhouses in Chicago by Tripadvisor. Rosebud Steakhouse invites you to enjoy an unforgettable fine dining experience in a romantic setting. Rosebud Steakhouse is a Creative Hospitality Concepts restaurant. Visit our third location, coming soon to, Wheeling, IL.
Faucon Winery & Restaurant Cooper combine un environnement moderne et décontracté avec des vins artisanaux primés. Le menu propose des plats contemporains américain frais aux saveurs du monde entier. De l'entrée au dessert, chaque plat sur notre menu est répertorié avec un numéro pour vous aider à combiner le vin parfait à votre sélection. En plus de manger, Cooper's Hawk offre un bar à service complet, des espaces de parties privées, et une salle de dégustation style Napa avec une boutique de cadeaux de spécialité, où vous pourrez siroter et déguster des vins dans un cadre de cave traditionnelle. Ne prenant que les raisins de plus haute qualité provenant des meilleurs vignobles du monde entier a permis à Cooper's Hawk de générer une liste croissante de plus de 200 vins primés. Plus récemment, Cooper's Hawk Winery & Restaurants a été sélectionné pour le prix "Hot Concept 2010» par Nation's Restaurant News et MenuMasters gagnant le prix pour la catégorie de "Menu Trendsetter" en 2013.
Bea's K&K ''Where every flavor tells a story! Good food in a Friendly Place. True ingredients, true flavors, true passion, a taste you’ll always remember''...... Brunch, Soul Food, Fine Dining Restaurant and Amazing Kocktails
La famille Santoro oeuvre en cuisine depuis 1988. Leur restaurant décontracté Frankie's Beef & Pasta se trouve à Oak Lawn et propose aussi un service traiteur pour des dîners à l'extérieur du restaurant. De leurs robustes saucisses italiennes et boulettes de viande faites maison à leurs pâtes et sauces an passant par des desserts italiens décadents, le restaurant vise la perfection en cuisine et a mis la barre à la même hauteur en matière de service. Chez les Santoro, les clients sont traités comme des invités ; leur but n'étant pas seulement de les rassasier mais aussi de les bichonner. Prédestiné à ce métier, le chef cuisinier a été élevé et formé à l'école italienne mais a aussi su évoluer grâce à des expériences dans des établissements renommés des Etats-Unis et d'Europe. Sa vie tourne autour de la cuisine et c'est cette passion qu'il met dans chacun de ses plats. Il est le garant d'une authenticité constante qui a permis à ce restaurant d'obtenir des critiques unanimes de la part des médias locaux mais aussi de ses clients.