Coming Soon!Welcome to Los Amores De Julia, an enchanting Mexican culinary haven meticulously crafted by Chef Misael Guerrero. Step into a world where flavors dance, and every dish tells a tale of Mexico's rich gastronomic heritage. Named after the chef's cherished muse, Julia, the restaurant offers an immersive journey through the diverse landscapes of Mexican cuisine.At Los Amores De Julia, every plate is a work of art, a testament to Chef Guerrero's passion for authentic flavors and innovative techniques. Drawing inspiration from regional traditions, each dish is a harmonious blend of heritage and innovation. From the fiery salsas of Oaxaca to the delicate moles of Puebla, every bite takes you on a sensory exploration of Mexico's culinary soul.
Le Dal Rae est un restaurant de la Californie du Sud où les classiques des années 1950 règnent encore. Il propose plus de 100 choix de menu rétro, dont plusieurs sont préparés près de votre table, comme le homard Thermidor, le steak au poivre, le chateaubriand, la côte de bœuf, le poisson frais, le carré d'agneau et le steak diane avec cerises jubilé. Le tout est entre autres accompagné de certains des meilleurs martinis de la ville. Ouvert depuis 1958, le Dal Rae a conservé son atmosphère d'origine et, surtout, son piano-bar avec des spectacles. Plus important encore, il a conservé une tradition que l'on ne trouve plus que dans les clubs privés : chaque client est appelé par son nom et est traité comme la personne la plus importante du monde entier. Le Dal Rae est situé à proximité de l'autoroute 5 et à mi-chemin entre le comté de Los Angeles, d'Orange et The Valley. Il est l'endroit idéal pour les réunions d'affaires ou pour recevoir des amis et la famille.
As an oasis of opulence, DIOSA brings a Tulum-style party vibe to Downey, no passport required.So we can deliver our coastal-inspired Mexican cuisine to you your table at the peak of flavor, we serve all dishes straight from the kitchen. We do not course our menu offerings.
Bienvenue au Benihana, pour vivre une expérience culinaire unique en son genre ! Installé autour d'une table commune, vous découvrirez tous les secrets du chef alors qu'il vous livrera ses astuces sur l'art ancien du teppanyaki (cuisson des aliments sur plaque chauffante). Vous en aurez pour votre vue ! L’art ancien japonais du Teppanyaki (cuisson des aliments sur une plaque chauffante) n’aura plus de secrets pour vous. Il vous restera à faire votre choix parmi la diversité des mets proposés (boeuf, poulet ou fruits de mer).
Venez souper et vous détendre dans le restaurant de 9,498 pieds carrés situé Promenade at Downey. Ce restaurant comprend un bar à sushis, un bar-salon et une salle à manger. Le salon du restaurant offre une ambiance décontractée pour profiter des délicieux cocktailsde Benihana et les options de sushi frais. Les clients à la recherche d'une expérience culinaire unique et divertissante peuvent prendre place à l'une des 19 tables teppanyaki du restaurant, où les chefs vont montrer leurs tours hibachi de renommée mondiale. Vous cherchez à organiser un événement ou une fête privée ? Les salles à manger privées sont toujours disponibles pour accueillir les groupes. Veuillez contacter l’établissement pour obtenir plus de détails sur les options et les prix.
Thank you for booking with Azabu. We are excited to delight you with our amazing service and our delicious cuisine by chef Chalo Martinez. We also have one of a kind hand crafted cocktails and a full bar to enjoy! Please book your holiday parties with us today!
• Mexicaine Contemporaine • Downey / Norwalk / Santa Fe Springs
Réservé 41 fois aujourd'hui
*WALK-INS ALWAYS WELCOME*Tempo Cantina brings Latin flavor to Orange County and Los Angeles from creative founder and owner MR.TEMPO. Come for the atmosphere, but stay for the food. You will find all of your favorite Latin dishes infused with Asian flavors. Join us Happy Hour everyday, Weekend Brunch or Taco Tuesday for a dining experience like you’ve never experienced before!
It was just yesterday when we opened our doors. If Yesterday was October of 1952. Steven's is America's premier traditional steakhouse. We are committed to providing you with outstanding hospitality and serving you the best steaks. Our acclaimed wine list, rich ambiance and personal wait-service are designed to provide you with a truly memorable steakhouse experience. We also have another side of personality. Our lounge is alive with the hottest sounds of Salsa and many other Latin vibes. IIn addition, we have seven private dining rooms for that perfect quiet evening. Whether you are planning a business dinner, graduation, wedding, anniversary, rehearsal dinner, birthday or a large corporate meeting, we will satisfy your needs in a friendly and professional manner. Steven's steakhouse Gift Cards are the perfect gift for every steak lover. We look forward to serving you.
Rokka Whiskey Bar has one of the largest collections of Scoth, Bourbon, Rye, Single Malt and Whiskey in uptown Whittier! Take a trip to Japan, Scotland, Australia, and even India with pours that will surprise you even for the most seasoned of Whiskey enthusiasts. Well Crafted Cocktails and Crafted Culinary experience.
The Home of the 40oz Tomahawk (as seen on Insider Food 45+ million Views) located in Downey, CA. Lock & Key Social Drinkery + Kitchen is a Meat forward concept featuring over 100 selections of can & bottled Craft Beer, 12 Rotating Draft Lines, 200+ Whiskies, and Seasonal Craft Cocktails all located just 10 miles South of DTLA. Founder Marc Shelton and Head Chef Michael Cabacungan work effortlessly together combining comfort and nostalgic food and drink offerings to guests... Check us out on instagram @lksdkitchen