Where everyday is a celebration! We are thrilled to be opening our doors in Peachtree Corners. H&W Steakhouse strives to provide an unforgettable steakhouse experience. Under the helm of Executive Chef Thomas Minchella, H&W Steakhouse promises an energized and contemporary approach to fine dining, highlighting USDA Prime Steaks and a wide variety of seafood options. Whether a date night, night out with friends or happy hour, H&W brings a fresh and elevated culinary experience to the Peachtree Corners community.DRESS CODE: As a sign of respect for fellow guests, everyone is encouraged to dress for the occasion. We kindly request you refrain from wearing shorts, open-toed shoes, tank tops, athletic wear, excessively revealing clothing, ripped jeans, hoodies, beanies and baseball caps. Jackets and collared shirts are strongly encouraged. We greatly appreciate your respect for our guidelines. Please note that management reserves the right to change or update this Dress code at any time.
Au Sugo l'effort est mis pour créer une expérience gastronomique exceptionnelle grâce à des ingrédients de haute qualité préparés avec précision, l'attention aux détails et l'hospitalité sincère. La cuisine propose des ré-inventions modernes de plats du passé de notre famille. L'alliance des ingrédients et des saveurs des deux racines, italiennes et grecques, crée un goût unique de la Méditerranée rarement trouvé aux États-Unis. Les racines familiales dans le secteur de la restauration remontent à 1917 à Providence, Rhode Island comme retaurateurs immigrants grecs et italiens. En tant que restaurant de prédilection à l'extérieur du périmètre, l'objectif est de toujours surpasser vos attentes.
The Steakhouse American grill gets William Jack Degel’s food and decor makeover, and the result is simply amazing! Featuring scratch-made appetizers, salads, burgers, sandwiches, seafood, craft cocktails and specializing in STEAK. Uncle Jack’s has the look and feel of a 1900s warehouse in New York’s Famous Meatpacking District, complete with aged cement, raw vintage steel, subway title, meat hooks, custom wallpaper featuring archival butcher photos, with flying pigs and steer heads mounted on the walls. The tufted and red vinyl seating, marble bar tops with old school bar styling mixed in and outdoor fire pit lounge areas provide a pop of sophistication while also reinforcing the vintage theme. We offer The Ric Flair private dining suite, a full outdoor covered heated dining patio with fire place lounges, a beautiful craft cocktail bar, bourbons, whiskeys, local craft beers, wines
The Falling Rabbit menu will be an ever-changing curation of seasonally-driven fare. A new dish rotated weekly, making each visit to Falling Rabbit a unique fine-dining experience. Please visit our website, www.fallingrabbit.com for our current menu.Our bar offers crafted seasonal cocktails and a wine selection with a sense of place and self – made by passionate individuals, many of the wineries being family owned and operated. Sustainable, organic or biodynamic farming is employed whenever possible.
The Melting Pot, premier restaurant de fondue d'Atlanta, vous propose une expérience culinaire extraordinaire que vous ne trouverez nulle part ailleurs. Ici, vous découvrirez tous les ingrédients pour une soirée parfaite, y compris une atmosphère détendue, des tables privées, un service attentionné, une liste primée de vins et des fabuleux repas de fondue à quatre services. Que ce soit pour un souper romantique, un rendez-vous avec des amis, une réunion, un grand groupe, The Melting Pot fera de votre sortie un moment inoubliable. Le Melting Pot propose des ingrédients frais de qualité supérieure, une variété de styles de cuisson, des sauces uniques et des délicieux desserts de fondue au chocolat. Pour améliorer votre expérience culinaire, choisissez un vin parmi la carte qui compte plus de 250 vins ou laissez-vous guider par les conseils du sommelier. Réservez dès aujourd'hui pour une expérience culinaire inégalée. Veuillez noter que les réservations faites via Open Table sont disponibles pour le service de repas complet seulement. Si vous souhaitez réserver pour le dessert uniquement, veuillez contacter le restaurant par téléphone.
Di Paolo est l'un des restaurants italiens les plus respectés à Atlanta depuis 1995. Le menu combine une cuisine classique et une petite touche moderne. Les plats sont simples et créatifs et changent avec les saisons. Le Chef Exécutif Darin Hiebel figure parmi les meilleurs chefs en Amérique.
LOCAL pays homage to the Metropolitan and Northern regions of Georgia through food, design, service, and customer care. Our aspiration was to create a place that has favorites, drinks and food, which will make each person in your group happy and satisfied.
We offer a cozy, causally elegant atmosphere, friendly service, great Italian cuisine, an extensive wine list and world class entertainment, seven nights a week.Our main dining and piano room and two semi-private dining areas are available to host special events like wedding rehearsals, anniversaries, business meetings, luncheons, birthday parties and more. Call us for more information. Join us every Friday and Saturday night for Open Mic Night starting at 8pm. While you're here, peruse our extensive wine list, enjoy a cocktail or one of our delicious desserts with an expresso or coffee after a great meal. Decided to stay in? Ask about our catering and family style meals to go. We invite you to....Come. See. Taste. Stay a while.Note: A 15 minute grace period is allocated to each reservation, before cancellation.
Fumi Hibachi Sushi & Bar est spécialisé dans la cuisine asiatique à base des ingrédients les plus frais, préparée sur commande, du bon sushi, d’excellents chefs rompus à la tâche, et une carte de vins qui propose les meilleurs cocktails et vins ainsi que le saki dans tout Atlanta et les environs. Vous y trouverez également le meilleur patio du comté de Gwinnett.
Welcome to Ari Korean BBQ, rated one of Zagat's Hottest Restaurants in Atlanta in 2017, as well as one of AJC's top Metro Atlanta Restaurants of 2018. Ari serves Korean Barbecue as well as traditional Korean dishes in a beautiful, modern atmosphere. We proudly serve high quality meats and locally-sourced ingredients. Our beef is strictly premium American Kobe/ Wagyu Beef raised on American Soil, using traditional Japanese feeding methods that are 100% free of added antibiotics and hormones. All of our pork is also Berkshire pork, which is pork equivalent of American Kobe Beef. Berkshire pork is prized for its flavor, tenderness, and beautiful marbling. Come visit us today for an amazing Korean barbecue experience!