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Meilleurs restaurants saisonniers à NoHo

Prix
Type de cuisine (20 sur 109)

385 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Palma
4.8
Exceptionnel(3189)
Prix : très cher
• Italienne • Greenwich Village
Réservé 44 fois aujourd'hui
Les ingrédients de Palma arrivent frais chaque jour de son jardin biologique et des marchés locaux. Le menu met en évidence des pâtes faites maison, des fruits de mer frais et des produits saisonniers. Palma est situé dans la charmante rue Cornelia au cœur de Greenwich Village, avec un jardin caché rempli de fleurs fraîches en toutes saisons et un ancien wagon de 200 ans pour un souper privé dans un cadre élégant et chaleureux.
Photo du restaurant Little Owl
4.8
Exceptionnel(4101)
Prix : cher
• Méditerranée • West Village
Réservé 81 fois aujourd'hui
Ce charmant restaurant de 28 places situé dans West Village est rapidement devenu l'une des tables les plus convoitées en ville. La cuisine simple et inspirée du chef Joey Campanaro, d'influences américaine et méditerranéenne, l'accueil chaleureux et le service impeccable de l'équipe amicale et professionnelle contribuent à y créer la quintessence de l'expérience gastronomique new-yorkaise, pour les résidents de la Grosse Pomme comme pour les touristes. Les plus curieux pourront jeter un coup d'oeil dans la cuisine et ainsi observer le chef Joey confectionner ses plats signature, dont les mini-burgers de boulettes en sauce, les cavatelli à la ricotta et enfin la célèbre côtelette de porc de The Little Owl.
Photo du restaurant Serra by Birreria
4.3
Génial(6722)
Prix : cher
• Italienne • Gramercy Park
Réservé 125 fois aujourd'hui
Installé sur le toit du Flatiron, bien au-dessus de la 5ème avenue, le Baita at La Birreria est un restaurant éphémère d'inspiration alpine du magasin Eataly. Vous pourrez vous réchauffer au milieu des sapins et des cabines de ski avec un cocktail chaud comme le Vin Brule ou le Bombardino. En plus de spécialités classique du nord de l'Italie comme la raclette, le probusto et la fonduta, le Baita at La Birreria propose le premier et unique bar à polenta de la ville de New York.
Photo du restaurant Il Cantinori
4.8
Exceptionnel(2115)
Prix : très cher
• Italienne • East Village
Réservé 41 fois aujourd'hui
Il Cantinori, situé à Greenwich Village, a été à l'avant-garde de la cuisine toscane à New York depuis son ouverture en 1983. Cette ancienne ferme dotée d'une chaleur rustique, de murs en stuc, poutres apparentes et arrangements floraux volumineux offre une ambiance romantique et élégante. Le restaurant combine les saveurs traditionnelles uniques de la campagne toscane avec un menu complet de saison, pour le dîner et le souper. Les clients sont accueillis par un personnel hospitalier, des plats du jour et une carte des vins centrée sur le nord de l'Italie.
Photo du restaurant Emporio
4.6
Exceptionnel(808)
Prix : cher
• Italienne • SoHo
Réservé 28 fois aujourd'hui
Emporio, a rustic Roman-style trattoria, managed by the same team responsible for the successful Aurora Brooklyn and Aurora Soho restaurants, has become another one of their dining destinations known for excellent food delivered in a relaxed and authentic setting.Literally an Emporio, the restaurant will sell a superior selection of quality Italian provisions offering Italian and local cheeses, artisanal and house cured charcuterie, raw bar, fritti, wood-fired pizzas, homemade pastas and traditional Roman entrees. The menu concept is far ranging and flexible, allowing clients to design a meal suitable for their palette and their price point. In addition to traditional dining service, other options include a glass of wine with antipasti, a family style meal at a communal table or a pizza and prosecco break. Emporio, which means “local grocery store” in Italian, is offering authentic Roman cuisine with an international flair.
Photo du restaurant Il Fiorista
4.5
Génial(158)
Prix : cher
• Italienne Moderne • NoMad
Réservé 22 fois aujourd'hui
This beautiful restaurant is a short walk away from Madison Square Park, Il Fiorista means The Florist in Italian, where we explore botanical ingredients in our brunch, dinner, and bar menus. Much like Italian cuisine this allows for local and seasonal produce, we source from the Union Square Greenmarket and local producers. Il Fiorista is open seven days a week for dinner and aperitivo hour, also weekend brunch with indoor and patio seating featuring specials from our extensive wine list and cocktails. Also our private dining is available for large parties and events.
Photo du restaurant Sake No Hana
4.6
Exceptionnel(472)
Prix : cher
• Japonaise • NoLita
Réservé 22 fois aujourd'hui
Occupying a dramatic, festive space beneath the catwalk entry of Moxy Lower East Side, Japanese restaurant Sake no Hana serves free-spirited izakaya dishes invigorated with New York attitude. With a shareable menu of grilled teppanyaki dishes, yakitori skewers, Wagyu beef, creative sushi rolls, and a curated list of sakes, beers, and cocktails highlighting Japanese spirits. The space buzzes with alluring energy perfect for any celebration.
Photo du restaurant Oceans - New York
4.8
Exceptionnel(1644)
Prix : très cher
• Fruits de mer • Union Square
Réservé 44 fois aujourd'hui
Oceans, a locally and globally inspired seafood restaurant, was founded by Vancouver’s award-winning Toptable Group with the philosophy of creating a timeless and approachable dining experience. Executive Chef Andy Kitko sets the vision for the menu inspired by the Pacific, Atlantic, and Mediterranean shores that will feature the freshest catches available all accented by seasonal ingredients.
Photo du restaurant Gotham
4.7
Exceptionnel(9690)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Greenwich Village
Réservé 13 fois aujourd'hui
Since opening its doors in 1984 Gotham has received a record six 3-star reviews from the New York Times. After closing alongside the pandemic for 18 months, in November of 2021 a renovated Gotham was reopened by new ownership, longtime Managing Partner Bret Csencsitz and environmentalist Kevin Conrad, with former pastry chef Ron Paprocki taking over the iconic kitchen. Redesigned by its original architect James Biber, Gotham is filled with a vibrant collection of contemporary art by established and emerging artists. A new library and lounge expand the bar experience, while Chef Paprocki's spectacular new menu is being heralded as equally approachable and unforgettable.
Photo du restaurant Nubeluz
4.6
Exceptionnel(314)
Prix : très cher
• Bar à cocktails • NoMad
Réservé 83 fois aujourd'hui
Nubeluz by José Andrés is a lightbox in the sky, bringing together the Spanish word for cloud (“nube”) and for light (“luz”). Located on the 50th floor of The Ritz-Carlton New York, NoMad, Nubeluz offers modern interpretations of classic cocktails and small bites coupled with remarkable 270-degree views of the New York City skyline.
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