A Stone Brewing World Bistro & Gardens, nous nous efforçons d'utiliser autant que possible des produits biologiques de saison cultivés localement. C'est beaucoup plus que la fraîcheur et la durabilité. Les aliments locaux et biologiques - frais de producteurs locaux à votre table - goûte simplement meilleur et est plus sain pour vous. Avec nos beaux jardins, patio, notre sélection de 36 bières au fut et de vins, vous aurez une expérience culinaire qui saura satisfaire votre - corps, esprit et âme.
We look forward to welcoming you. Valentina is casual neighborhood bistro and wine bar located in Leucadia along Hwy 101. Named after the owner's daughter, Valentina is a casual and welcoming spot that patrons can enjoy for good food, wine and the company of good friends. An eclectic mix of seasonal plates has been inspired by the owners’ passion for travel, reflecting the style of the classic bistros of Mexico City, Spain, and France.
Le Campfire est un nouveau restaurant et bar à cocktails américain qui met à l'honneur la cuisine au feu de bois. Il propose un retour aux origines de la gastronomie et de l'hospitalité, en créant, dans l'esprit de son nom, un environnement vous invitant à vous réunir autour d'un feu pour créer une cuisine authentique et la partager entre amis.
AVANT is the signature restaurant at Rancho Bernardo Inn, offering elevated contemporary California cuisine that unites culinary influences and flavors from Baja California with French techniques and inspiration. Crafted by Chef de Cuisine Sergio Jimenez, the seasonal menu uses the freshest local ingredients and produce from The Inn's on-site garden. Regional Sommelier & Cellar Master Joe Baumgardner has curated an award-winning wine cellar for AVANT, from limited production wines around the globe to bio-dynamically farmed selections, offering the perfect pairing for each course. AVANT's cocktail program, created by mixologist Jason Sorge, serves up imaginative libations ranging from light to direct, all complemented by playful presentations and artistic touches. The essential San Diego dining experience is set in inviting indoor and outdoor spaces with stunning views of the surrounding resort.
A culinary experience celebrating the moment, Jeune et Jolie reimagines French cuisine through the vibrant lens of our Southern California landscape with a 4-course menu offered at $120 per guest. For those looking for a more casual evening, we feature "Le Menu du Bar”, an à la carte offering available for walk-in guests at our bar and lounge.
Installé au cœur du charmant village historique de Rancho Santa Fe, à un plus de 6 km de Del Mar, dans les terres, le Mille Fleurs propose des plats magnifiquement dressés dans un extraordinaire style français. Confortable et exquis, le décor champêtre français agrémenté d'une agréable terrasse vous assurera une atmosphère chaleureuse et accueillante. Le Mille Fleurs a reçu de nombreuses distinctions. Il a notamment été classé dans le « Top 25 des restaurants en Amérique » par le Food & Wine Magazine, décrit comme « De loin, le meilleur restaurant testé dans le grand San Diego » par le New York Times, élu comme « le Meilleur restaurant français » et « Le Meilleur parmi les Meilleurs » par le San Diego Magazine. Sa cave à vins primée contient plus de sept cents vins provenant du monde entier et dont les prix varient considérablement. La ferme de la famille Chino, où les chefs se procurent tous les jours les plus beaux fruits et légumes, se trouve à un peu plus de 1 km du restaurant.
Situé au 3e étage du Lexus Centre d'Escondido, le Vintana propose une approche moderne de la cuisine californienne, et offre une vue pittoresque sur la ville ainsi que sur la campagne.
Le Vintana est doté de fenêtres de 5 mètres de haut donnant sur les montagnes et les vallées environnantes, ainsi que sur une fontaine décorée de jets d'eau, à l'éclairage fabuleux. Le restaurant dispose également d'une terrasse extérieure de plus 1 858 m2, pouvant accueillir des fêtes privées, ainsi qu'une salle de banquet et de réunion de 790 m2, transformant le Vintana en le lieu idéal pour organiser votre prochain événement.
Immerse yourself into a refined modern setting featuring Baja-inspired cuisine and specialty cocktails composed of mezcal and tequila. Enjoy a show kitchen allowing you to get an inside look behind the scenes bringing Chef's creations to center stage. Locally sourced cuisine with a coastal flair is the cornerstone of this fine dining Baja-inspired experience.
Pacific Coast Grill's oceanfront venue features unique Pacific Coastal cuisine, an oyster bar, select sushi rolls, and a plethora of seafood choices, delicious steaks and more! There are two levels of dining at the new PCG with every dining seat in the house carefully planned to have an ocean view. There are bars on both levels and a heated outdoor patio and a deck with one of the best views of the Pacific Ocean and the line up at Cardiff Reef. You can watch surfers, kite surfers, dolphins, whales and spectacular sunsets from throughout the restaurant.
OPEN FOR DINE IN~ We are accepting online and phone reservations. Please be patient with wait times **IF YOU HAVE A SEATING PREFERENCE FOR EITHER THE INSIDE DINING ROOM OR OUTSIDE HEATED PATIO, PLEASE SPECIFY WHEN MAKING YOUR RESERVATION. **SEATING PREFERENCES CANNOT BE GUARANTEED** Sun-splashed by day and romantically lantern-lit at night, Firenze's flower-bedecked patio, with it's gentle fountain, is like a private courtyard in some romantic Italian villa. Come see what all the buzz is about we are certain that you will enjoy this one of a kind experience in this beautiful San Diego Italian restaurant.