STK Steakhouse is “not your daddy’s steakhouse,” offering a high-energy dining experience that artfully combines the superior quality of a traditional steakhouse with a Vibe Dining atmosphere unlike any other. Delectable cuisine, upscale cocktails and an elevated Happy Hour, along with an in-house DJ and chic décor, all come together to offer a memorable fine dining experience that keeps guests enjoying their evening from drinks to dinner to late night. STK’s menu features reimagined classic American cuisine for lunch, brunch and dinner with unique local flair infused into each location’s menu. The brand’s beef program focuses on the highest quality, delicious and craveable steaks while emphasizing transparency and traceable sourcing practices.
Bienvenue au Fearing's Restaurant, la maison des saveurs audacieuses. Le menu vous propose la fameuse cuisine internationale du célèbre chef, artiste country, amateur de guitare et auteur d'un best-seller, Dean Fearing.
Les propriétaires du Fearing's vous invite dans l'un des restaurants les plus animés et les plus populaires du Texas. L'endroit où les voyageurs, les célébrités, les stars du sport, les locaux, les chefs d'Etat et les gens qui aiment la bonne nourriture vont pour profiter du meilleur de la cuisine du sud-ouest. Rejoignez-les dans l'une de leurs sept salles intérieures ou extérieures proposant une ambiance décontractée et à la fois élégante. Ne manquez surtout pas de profiter également du légendaire Rattlesnake Bar.
Monarch is a wood-fired, modern Italian restaurant serving handmade pasta, steaks, and grilled seafood. The overall approach to preparation is light, fresh and technique driven. Our generous staff and sultry atmosphere promise an unforgettable experience designed to be the ultimate expression of luxury dining in Dallas. Visit us online for additional reservation availability - www.monarchrestaurants.com*** We will do our best to accommodate any window request. To guarantee a window, reservations must be booked online at www.monarchrestaurants.com. ***
Le chef Tyson Cole apporte son style personnel à ce restaurant Uchi à Dallas. Cole conjugue des textures et des saveurs inattendues et repousse les limites de la cuisine japonaise en s'inspirant des saveurs issues des quatre coins de la Terre et en alliant le traditionnel travail au couteau de maître avec des techniques de pointe. Le restaurant Uchi apporte son haut niveau de qualité et de service caractéristique dans une zone urbaine, mélangeant avec succès l'innovation culinaire et une ambiance conviviale.
Le menu du chef Tyson présente des spécialités du jour, des dégustations chaudes et froides, du makimono, du yakimono, du tempura, ainsi que des sushi et sashimi.
James Beard Award-nominated Yardbird is all about modern American classics – dishes from diverse regions, dishes that exude a sense of place, dishes that have made people happy for decades. We elevate the American bounty with the best of today’s techniques and an obsession with sourcing the absolute finest local ingredients. We also love us some bourbon, so there’s plenty of it – as well as other American whiskeys and well-crafted cocktails – at the bar. The brainchild of 50 Eggs Hospitality Group’s founder John Kunkel, Yardbird first opened its doors in 2011 on South Beach and now has six outposts, including Los Angeles, Washington, D.C. and Singapore.
Juste à côté de la grande salle du Rosewood Crescent, vous trouverez le Nobu, restaurant japonais connu dans le monde entier pour avoir lancé un nouveau style de cuisine nippone. Attardez-vous dans le salon à cocktails pour regarder les chefs œuvrer avec brio au bar à sushis ou profitez de votre repas dans le salle à manger conçue par le Rockwell Group.
La carte comporte des plats signature de Nobu Matsuhisa, comme la morue noire Miso et les crevettes Tempura, ainsi que des spécialités de Dallas comme les pétoncles à la sauce aux jalapeños et le biftek de faux-filet Ranchero. Les Omakase (menus dégustation) vous permettent de découvrir les nombreuses saveurs distinctives du restaurant pour un moment mémorable.
Your senses will fall in love with Te Deseo, featuring Latin American-inspired cuisine and cocktails in an extraordinary environment that beckons you in for dinner and lures you into staying into the night. The 14,000 square foot restaurant features indoor and outdoor dining, four bars, and a breezy rooftop featuring breathtaking city views. Te Deseo's interior is a series of uniquely designed dining rooms each drawing inspiration from a different Latin American country. These rooms wrap around a central courtyard that is embellished with a must-see art piece. Upstairs, revel in another bar experience with frozen cocktails and an impressive cigar menu.
Le Top Knot est un restaurant américain moderne avec des racines asiatiques. Le menu comprend des plateaux à partager préparés avec des ingrédients du marché et des saveurs de l'Asie du sud-est, d'Amérique latine et du Japon. Le bar unique sert des boissons telles que du whisky japonais, de la bière pression, du saké, et une sélection de cocktails inventifs. Le restaurant est situé au 2ème étage du Uchi Dallas qui est dynamique et lumineux vous donnant ainsi la sensation d'être dans un quartier sympathique avec des gens heureux. Le bar prépare des plats et vous pourrez vous y rendre pour un rendez-vous amoureux, ou pour vous détendre sur la terrasse extérieure en prenant un verre et en soupant avec des amis. Le Top Knot propose une ambiance décontractée et agréable, et il permet de faire une pause dans votre quotidien.
The Saint offers a fresh, Italian-inspired menu, highlighted by dry-aged meat andchops, fresh pasta made in-house, by Chef Jacob Williamson. The Saint offers Complimentary Valet Parking on site. The beverage program showcases inventive spins on classic cocktails, with house-made syrups and tonics, as well as a robust wine menu with Italian wine and California reds. The overall design is inspired by a “saints and sinners” theme, featuring a modern art influence with contrasting moods, accomplished by using materials and design, such as wood and steel as well as bright and dark color tones.