Bar Siena expands to Chicago's North Shore suburbs with their most recent location at Old Orchard Mall. Located next to Nordstrom, the new restaurant includes an 8,500-square-foot interior as well as two expansive patios. Much like its West Loop sister spot, Bar Siena North Shore’s vibe is a combination of elements the quaint and charming trattorias in Siena, Italy, and the industrial aesthetic of Chicagoland. The restaurant, along with Top Chef Fabio Viviani, brings the flavor, flare and energy of the casual Italian-American dining experience to the Midwest.
Le Roka Akor se trouve dans un décor sublime où on y cuisine des plats japonais. On peut retrouver ce restaurant à 4 endroits aux États-Unis : à Scottsdale AZ, à San Francisco, à Chicago et à Skokie, IL.
Le menu change selon les saisons. Il y a donc une rotation de la sélection de coupes des viandes, de fruits de mer, de légumes, de marinades, de sauces japonaises ainsi que de sushis et de sashimis. Le grill, qui se situe en plein coeur du restaurant, fournit à lui seul une expérience visuelle en soi. Il est entouré par un décor contemporain et un éclairage apaisant. Les clients sont encouragés à discuter avec les chefs afin de créer une expérience culinaire éducative et intéractive.
Más Padre is Chef Faiz Ally's love letter to Mexican food and the kitchens that raised him; from his childhood kitchen in Tennessee to some of the top restaurants in Washington D.C.The menu is rooted in Mexican flavors and traditions while showcasing the uniquely forged perspective of Chef Faiz Ally. Authentic yet modern, traditional yet bold. Working with heirloom corn for tortillas and sustainably raised Baja seafood - Chef Faiz's menu is a curated and refined take on contemporary Mexican cuisine. ALL SEATING IS COMMUNAL.To Begin; Asparagus and Queso Fresco QuesadillasPani Puri InfladitaPosole Clams CasinoMenu provided is listed below; Baja Kampachi / Pineapple / Fresno / AvocadoTuna / Bone Marrow / Salsa Macha / AlmondTlacoyo / Requeson / Charred CornTamal / Oxtail / Pinto BeansSlow Roasted Duck / Fresh Corn TortillaArroz con Pollo / Fried Chicken / Corn Ash ChiltatesHone
Q Sushi Bar & Omakase welcomes sushi lovers to try our:Chef's Kaiseki Tasting Menu!The Kaiseki Tasting Menu is 2 appetizers, 4 pieces of sashimi, 4 pieces of nigiri, miso soup and 1 maki, and 1 handroll per person and is $99/person.We also offer 2 different sake pairings to complement the Tasting menu for $50 (Standard)$90 (Premium)We are currently serving Beer, Sake, Whiskey, and Wine.We require 24 hr advance notice for cancellations or rescheduling.No call/no shows will be charged $50/person.For questions, please call 773-681-0206
**We can accommodate vegetarian, pescatarian, gluten free, dairy free, nut/peanut free & shellfish free diets. Before booking, please email us at info@elskerestaurant.com regarding any restrictions not listed above as we may be unable to accommodate certain restrictions, or diners with multiple restrictions.**Note: the patio is uncovered and seating is weather dependent About:Elske means love in Danish, a nod to both David Posey’s Danish mother and the fact that the couple got engaged in Copenhagen. “Our travels in Denmark have really influenced us,” Chef Posey said. “We like that clean, simple aesthetic.” The dining room — all crisp lines, minimalist décor & soft lighting — is anchored by a wide open kitchen on one side & a small patio with a working fireplace on the other. Combined with the friendly service, it creates the impression that you’re eating in a supremely tasteful Scandinavian friend’s weekend home.
Le Girl & the Goat a ouvert ses portes en 2010 avec l'objectif de servir un menu de style familial débordant de savoureux aliments aux arômes audacieux, dans un environnement amusant et animé. Pour une expérience encore plus exceptionnelle, ils proposent une sélection de vins du monde entier avec un accent mis sur les petits producteurs, une carte rotative de bières artisanales et une liste de cocktails amusants créés par les barmen de l'établissement.
Situé au 809 W Randolph, le Girl & the Goat est l'un des premiers établissements du Randolph Restaurant Corridor. Vous avez l'embarras du choix côté places, avec un salon confortable, des sièges au bar, des tables standard et quatre sièges si près de la cuisine qu'on pourrait vous demander de donner un coup de main! Le Girl & the Goat accepte les réservations, mais elles ne sont pas absolument requises. Les nomades, les aventuriers et les plus spontanés d'entre vous sont donc les bienvenus.
Mott St vous sert un menu inspiré par les fringales quotidiennes de l'équipe gourmande de Ruxbin. Les partenaires Chef Edward Kim, Jennifer Kim, Vicki Kim et Chung Nate sont fiers de partager confort et bien-être, allant de leur poitrine de poulet pochée avec sel et poivre, jusqu'aux œufs frits. Mott St est un restaurant de style familial et éclectique qui vous propose une exhaustive sélection de boissons.
Cabra Chicago is a spirited rooftop dining and drinking destination inspired by the vibrant flavors of Peruvian Cuisine. Helmed by acclaimed Chef Stephanie Izard and her longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra offers crave-worthy food in a colorful, lively setting. Reservations are required.
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Le Tanta est dédié au partage des saveurs et de la culture péruvienne avec Chicago. Il sert des plats et des boissons péruviennes authentiques dans un cadre accessible, amusant et décontracté du centre-ville. Il propose un service décontracté et compétent, sincère et attentif, utilisant des produits locaux et s'associant avec des fournisseurs qui sont sensibles à l'agriculture et de la pêche durables.
Le Tanta possède deux tables du chef, qui peuvent accueillir chacune jusqu'à 10 personnes. Ces tables sont situées dans la salle à manger principale, entre la cuisine ouverte et le ceviche, qui vous permettront de découvrir nos chefs créant une cuisine péruvienne pendant que vous mangez.
Le menu, développé par Acurio et le chef de Tanta Chicago, Jesus Delgado, vous fait voyager à travers le Pérou grâce à ses plats. De l'océan Pacifique au désert, en passant par les Andes, et l'Amazonie, le Tanta célèbre la diversité des paysages et des ethnies qui composent la culture péruvienne.