Le Valenza est un restaurant italien gastronomique confortable situé à Brookhaven. Il tire son nom d'un petit village du Piémont en Italie du Nord. Valenza est célèbre dans le monde entier pour la fabrication de bijoux artisanaux qui lui a valu le surnom de "ville d'or". La cuisine du restaurant s'inspire de la culture diversifiée du nord de l'Italie. Le chef Matt Swickerath se concentre sur des méthodes de cuisson classiques et modernes en utilisant des ingrédients frais de saison et locaux pour créer un menu italien traditionnel avec une touche culinaire remise au goût du jour. Le menu propose une variété d'antipasti, de pâtes, de risottos et de plats italiens. Il rassemble le cœur et l'esprit d'un café de village italien confortable et chaleureux dans un cadre luxueux. La salle à manger dispose de murs en plâtre vénitien avec du mobilier rustique en chêne et en pin. Venez profiter de la convivialité et de l'élégance du Valenza et manger sous les lustres à bougies européens anciens. Le restaurant possède une magnifique salle à manger privée pouvant accueillir 30 personnes.
Le style culinaire du chef exécutif Craig Richards est fortement influencé par la côte européenne. Le menu propose des pâtes artisanales faites à la main, du poisson grillé au bois et des légumes d'origine locale.
Chido and Padre’s transports you instantly to the colorful eateries of Oaxaca, Puebla and Sinaloa, some of Mexico’s most celebrated food regions. Our dining room, decorated with vivid colors and Mexican art, sets the scene for our chefs’ vibrant flavors. Taking inspiration from the culinary traditions of Mexico’s heartland, we use both local & imported ingredients to create an exuberant menu that blends adventurous dishes with familiar favorites. Let our friendly servers take you on a tour that might include ultra-fresh aguachiles, hand-smashed guacamole, duck sopes, octopus tostadas, smoked beef cheek barbacoa or whole fish al pastor. Don’t miss our four scratch-made Oaxacan moles and handmade tortillas crafted from single-origin masa to cap off the experience. No meal here is complete without sips from our creative bar team. From juicy margaritas and palomas to under-the-radar mezcals and tequilas, one of our cocktails is a sure way to ease you into a vacation state of mind.
Carmel is a love letter to the coast—the ocean breeze, the freedom, the elements that make you feel so good when you’re next to the water. Influenced by the coastal flavors of the Yucatan, and the Mediterranean, we embrace a gastronomic narrative centered around the celebration of premium seafood and seasonal produce. From the cozy yet elegant interior to the seasonal menu and craft cocktails, every detail reflects our passion for the oceanside experience.Our menu showcases high-quality, sustainable seafood skillfully paired with fresh, local ingredients. Whether it's sophisticated crudos, wood fire grilled fish and dry aged steak, or vibrant cocktails, we would love to take you on a journey to your favorite waterfront destination. Let the ocean breeze carry you away..
Welcome to Roshambo—a Modern American Restaurant with a touch of the classic diner. Open for lunch, dinner and brunch, our diverse menus offer small plates, salads, sandwiches, and entrees, with the flexibility to enjoy breakfast for dinner or a proper sandwich anytime of the day. Whether you're here with friends, family, or for a special event, we're committed to ensuring your dining experience is unforgettable.