Featuring raw oysters and fresh seafood with international influences from executive chef Eddie Barrett, BeetleCat is a trendy restaurant and bar in Atlanta’s Inman Park neighborhood. The menu transports you to the New England coast at the upstairs dining room and oyster bar, while the downstairs Den lends itself to a 70s surf shack. Enjoy fresh air on one of the two patios, both upstairs and downstairs. BeetleCat is open nightly for dinner and offers brunch in the Den on Saturdays and Sundays.
Saints + Council represents the highest and best in all of us - the desire to fulfill all that we were meant to be. It’s not just good friends coming together, though it is good friends coming together. It’s friends coming together to lift each other up, spurring one another on to greatness. Settle in to one of our cozy booths or relax in one of our fireside living room pods as you experience a modernly rustic approach to chef driven and always made from scratch food. Ready for a cocktail? Our in house beverage director is the best in the city, creating unique and different cocktails that are always balanced and truly refreshing. Please note-we do not allow balloons, thank you for your understanding!
Classé parmi les meilleurs restaurants d'Atlanta depuis plus de 35 ans, le Murphy's est réputé pour son « meilleur brunch », ainsi que pour sa cuisine créative servie au dîner et au souper. Le chef Ian Winslade et le chef de cuisine Ricky Navas créent des menus américains de saison avec de petites assiettes à partager, les meilleures salades et entrées, notamment les crevettes du golf & gruau, le steak de saumon, la truite de Géorgie, le poulet rôti, les steaks et l'hamburger du Murphy's. Notre boulangerie fabrique son propre pain et ses desserts. Notre magasin de vin au détail vend quant à lui des vins d'exception pour vos repas, au verre comme à la bouteille à un bon rapport qualité/prix et organise des dégustations de vin le mardi. La décoration combine des murs en briques apparentes avec des portes de café français, divisant les tables en espaces calmes pour vous permettre de discuter tranquillement, aussi bien à l'intérieur de la salle à manger confortable que sur la terrasse. Un service de voiturier est assuré pendant les heures de pointe.
Positioned on the East Side Beltline trail, The James Room is a dark and moody cocktail lounge that is meant to be a place where you can leave your stresses at the door and immerse in the energetic vibrations of our cozy and intimate space. Upon entry, an upscale coffee shop takes your gaze. During the day, the cafe intriguingly offers unique flavors such as sea salt lavender and rosemary sage, or you can opt for a classic vanilla or caramel addition to your joe if you fancy. A few paces away is an inconspicuous door disguised as a bookcase, leading to the speakeasy area equipped with a peculiar mood. The atmosphere feels intimate yet communal and invokes a sense of leisure. The fine leathers and premium seating upgrade your typical lounge visit to an elevated, exclusive treat. Once you get settled, indulge in our savory light bites and carefully hand-crafted cocktail menu...and if you're lucky, maybe even the sounds of a DJ spinning some of your favorite hits.
Marcus Bar & Grille is a vibrant, funky neighborhood restaurant dreamt up by Chef Marcus Samuelsson. Out of a gorgeous open kitchen featuring a wood-fired grill and oven, Marcus B&G serves elevated comfort classics and ambitious signature dishes. Taking cues from the history of Atlanta and the Old Fourth Ward, the space is built to celebrate community, music, and great food & drink.
Within the walls of Atlanta’s forthcoming Hotel Clermont lies Tiny Lou’s, a 100-seat French-American brasserie. The French-remix presents a playful approach to French favorites, utilizing Southern ingredients and complemented by a Francophile-friendly wine list. Brunch is back starting March 4, 2023. To celebrate this special occasion, we are welcoming brunch patrons with a complimentary mimosa. Available for a limited time.
Whiskey Bird is a neighborhood favorite that specializes in cross-cultural fusion plates paired with classically inspired cocktails served in an easygoing space. Favorite dishes include crispy Brussels sprouts, yakitori, gyoza tacos, chopped salad, poke bowl, WB burger, panko-crusted chicken, and Thai steak and noodle salad.Brunch specialties include jumbo breakfast burritos, Hong Kong chicken and waffles, "bao-benedict", and avocado toast.
Le restaurant Le Fat et son chef Guy Wong vous proposent des interprétations modernes de plats vietnamiens classiques. Le design du restaurant s'inspire des influences coloniales françaises au Vietnam afin de retransmettre la beauté, le romantisme et la joie de vivre du Sud-Est asiatique des années 1920, lors de la colonisation française.
Conjuguant les saveurs salées du nord du Vietnam et un soupçon de cuisine française, le menu comprend du bœuf loc lac, des mets cuits dans des pots d'argile ou sautés, du riz (com), des vermicelles de riz (bun), du poulet rôti et de la soupe de nouilles de riz (pho). Des pâtisseries françaises, des glaces maison et des sucreries sont exposées au comptoir des desserts, tandis qu'un service de café vietnamien est assuré aux tables. Vous pourrez déguster notamment le célèbre mélange de café Dancing Goats Organic French Roast et du thé issu du commerce équitable de la marque Rishi.
Vous comprendrez dès votre première visite pourquoi les véritables amateurs de steak de tous les pays choisissent de manger au Ruth's Chris Steak House - Centennial Park. Il est reconnu dans le monde entier pour son bœuf du Midwest de qualité USDA, maturé à la perfection, grillé à 1 800 degrés pour conserver la saveur particulière de l'animal nourri au maïs et servi à la manière signature du Ruth Chris... Chaud devant ! Le homard du Maine vivant, l'alléchant empilé au thon Ahi ou encore le veau et l'agneau de premier choix sont tout aussi remarquables. Vous aurez également la possibilité de savourer des amuse-gueule de la Nouvelle-Orléans inspirés comme les crevettes au barbecue et les champignons farcis à la chair de crabe. Vous pourrez partager de généreuses portions de salades, de légumes et de pommes de terre. Pour accompagner votre expérience culinaire, optez pour l'un des fabuleux crus de la carte des vins médaillée du Ruth's Chris, qui compte plus de 200 millésimes sélectionnés. Et pour couronner le tout, de délicieux desserts faits maison tels qu'une tarte chaude aux pommes ou un gâteau au chocolat décadent viendront clore votre repas. Vous apprécierez en outre la vue imprenable sur le parc du Centenaire. Prenez place à table pour vous délecter d'un moment croustillant et copieux, qui stimulera tous vos sens.