Dine with us in the beautifully updated restaurant that reimagines the Boathouse's iconic history and charm. Whether returning after the long-awaited opening or making your first visit, our fully refreshed menu has something for everyone.Reviving old traditions and making new ones – we’ve got something for everybody.Monday - SaturdayLUNCH: 11am -4pmDINNER: 4pm - 9pmSundayBRUNCH: 11am - 2:45pmDINNER: 3pm - 8pmIn addition, our outdoor Cafe, which is open daily from 8am to 7pm. *For parties of 10 or more: please contact us at info@centralparkboathouse.com
Depuis son ouverture en 1985, La Boite en Bois, niché dans le grès rouge de l'Upper West Side, compte parmi les restaurants les plus populaires de la région. Avec une ambiance rustique, ce restaurant vous fera sentir comme si vous étiez dans un bistrot de la campagne française. Situé à trois pâtés de maisons du Lincoln Center, on y propose un menu pour les amateurs de théâtre les soirs de représentation. Vous pourrez y déguster des classiques tels que les escargots et le saumon, ainsi que le canard rôti et les moules. Vous serez ravi de leur vaste sélection de plats plus appétissants les uns que les autres. On y sert le dîner tous les jours, qui comprend une variété de salades, de soupes et de paninis, ainsi que des plats français classiques tels que le croque-monsieur, les crêpes aux fruits de mer et la soupe à l'oignon. On vous propose également un menu dîner à prix fixe du lundi au vendredi. Profitez du brunch du samedi et du dimanche pour vous régaler d'œufs Bénédicte, de pain doré ou de La Boite Burger. La Boite en Bois est une entreprise familiale dont le personnel, attentionné et compétent, assure un service de qualité afin que vous conserviez un bon souvenir de votre passage dans leur établissement.
We take Italian food back to its roots as a local and seasonal cuisine, with a menu that centers around house-made pastas and modern takes on classic Italian fare. All of our pastas, including our signature rigatoni vodka, gramigna, and tagliatelle bolognese are made daily in-house.Our drinks are inspired by the tradition of aperitivo hour on the ‘Piazza’, and feature the La Pecora Rosa organic rosé, an extensive selection of spritzes and negronis, and signature cocktails built around Italian Amari.
Enjoy a taste of Mexico anytime from Brunch to Dinner at Móle West Village, Mexican bar & grill that seeks to provide delicious, authentic Mexican food, as well as a full bar.To clear the palate and enjoy a drink after a meal, Móle’s full bar has up to 125 Tequilas available for premium Margaritas or simply relaxing and taking in those tequila tasting notes, terroirs, and flavors that are unique to the soil. We invite you to enjoy a meal in our beautiful dining room or al fresco at our bar or terrace.Mole's chefs cook tacos, burritos, enchiladas, and other popular Mexican dishes in the traditional fashions. Our irresistible tableside guacamole is made fresh to order! available and prepared in front of guests.
A typical food love story. A boy meets a girl while eating pizza. He attends culinary school and open’s a pizza restaurant named after the girl. Thus bringing us to Emily! The Manhattan iteration of the Brooklyn based pizzeria centered around a historic brick oven and comforting food. Emily has earned a following for its signature Detroit-style pies and award winning burger. The pizza here is rectangular (not round) and utilizes the "frico" technique, in which cheese is drizzled on the edges of the pie to create a crispy brown exterior. Beyond the main event, the menu extends to include salads and sandwiches, which shouldn't be ignored (think an attention-grabbing burger and a top-notch spicy fried chicken sandwich). Please note, there will be a time limit of 1 hour 30 minutes for guests so we can fairly utilize our limited capacity. Our outdoor dining is enclosed with heaters that will keep you toasty! Thank you :)
EXPÉRIENCE RUSTIQUE BELGE AVEC SAVEURS AU STYLE UPPER EAST SIDE *Plus de 30 bières belges artisanales* Vous cherchez un assortiment de Moules-Frites typiquement Belges, accompagnées d'une liste de bières impressionnante? Vous devez définitivement vous rendre au B.Cafe. Ce tout nouveau paradis pour les amateurs de bières artisanales et accessibles répondra aussi à vos envies de bonne cuisine belge maison, dans un cadre rustique. Commencez votre voyage en Belgique à Bruges avec un succulent tartare de thon, des croquettes de crevettes (crevettes grises de la Mer du Nord) ou bien les fameuses Bitterballen belges (boulettes de viande pannées à la sauce Dijon). Vivez une pleine expérience digne de Bruxelles avec : Moules-Frites, Duvel Carbonade (ragoût de boeuf mijoté dans la bière), Waterzooi (poulet crémeux avec légumes) ou un tendre Steak & Frites belges. N'oubliez pas de profiter de leur grande sélection de plus de 30 bières pour agrémenter le tout! Mais que serait un voyage au B.Cafe sans vous laisser tenter pour leurs délicieuses gaufres faites maison ou leur gâteau fondant au chocolat belge? Expérimentez une vraie gastronomie "made in Belgium"!
PATRIZIA’S GROUP OF RESTAURANTS ARE SERVING UP YOUR TRADITIONAL HOMEMADE ITALIAN COOKING. JUST LIKE A SUNDAY LUNCH AT YOUR ITALIAN GRANDMAS HOUSE!We welcome you to enjoy our family style tasting menu which includes seasonally inspired dishes from our homemade breads, cheeses and pastas to our selected meats, seafood, wines and desserts. Your enjoyment of our food and restaurant is very important to us. We strive to make everyone feel like family.For parties of 12 or more please call the restaurant at 212-597-9999.
Situé à New York, dans l'emblématique Hotel Des Artistes, entouré de magnifiques fresques murales des années 1920, œuvres d'Howard Chandler Christy, The Leopard at des Artistes trouve son origine dans un quartier jadis connu comme « Le royaume des deux Siciles » (au milieu des années 1800) et son inspiration culinaire dans les régions de Campanie, Basilicate, Calabrie, Pouilles, Sardaigne et, bien évidement, la Sicile. Sa cuisine marie des produits classiques tels que les pâtes, les légumes et le fromage, aux fruits de mer de la côte amalfitaine.
Le BBQ japonais de Gyu-Kaku dans l'East Village est l'endroit idéal pour une expérience incroyable à New York! Traditionnellement appelé Yakiniku, cet endroit de barbecue japonais est connu pour ses viandes de haute qualité délicieuses, fraiches (jamais congelées)! Profitez d'une bière bien fraîche pendant que vous grillez votre viande. Le Happy Hours offrent les meilleures tarifs sur la nourriture et les boissons, donc détendez vous et commencez la soirée avec nous.
At San Matteo Pizzeria e Cucina located in the Upper East Side of New York City, guests enjoy authentic Neapolitan pizzas, panuozzi and other Italian favorites. Panuozzi, which is made with charred pizza dough that is folded over and stuffed with tasty ingredients, is growing in popularity, especially in the New York City pizzeria scene. San Matteo Pizzeria e Cucina has mastered this unique dish with its selection of panuozzi.
Because San Matteo Pizzeria e Cucina is open until 11 p.m., it is a suitable place for late-night meals with family or friends. Sip on a glass of red or white wine while partaking in popular menu items like the pancetta panuozzo, which features dry-cured pancetta, provolone cheese, black pepper and artichokes, and the Diavola pizza, which is topped with fresh basil, homemade mozzarella, spicy soppressata and parmigiano reggiano.