Nestled in the serene beach town of Encinitas, our Mexican Brasserie and Natural Wine Bar offers a fusion of traditional Mexican flavors with a modern Mediterranean twist, complemented by an exquisite selection of natural wines. Our dinner menu showcases Chef Yontz’s mastery, blending Mexican, Mediterranean, and French influences. Signature dishes like chile-braised oxtail with homemade pappardelle, vibrant cochinita pibil, and mussels in chorizo-mezcal broth are just the beginning. Don’t miss our locally-sourced bluefin tuna, scallop aguachile, and the unforgettable strawberry shortcake churros.
Le Capri Blu Wine Bar & Italian Bistro est un bar à vins italien haut de gamme. Il prépare des anciens classiques de la cuisine italienne comme la lasagne et les spaghettis aux boulettes de viande et propose une vision moderne de plats comme l'osso buco et le poisson frais, servis tous les jours. La carte des vins comprend des sélections de toute la Californie, ainsi que des grands vins d'Italie. Découvrez les vins et les cocktails du jour lors de la happy hour tous les jours de 16h00 à 19h00. La grande terrasse couverte et chauffée peut accueillir les grandes fêtes jusqu'à 80 personnes. Les animaux domestiques ne sont pas admis, à l'exception des animaux d'assistance.
Greenfinch is a local San Diego favorite with crowd favorites. You’ll savor wholesome classics while dining on the open-air balcony overlooking Estancia La Jolla Hotel & Spa’s lush Garden Courtyard.