Classé parmi les meilleurs restaurants d'Atlanta depuis plus de 35 ans, le Murphy's est réputé pour son « meilleur brunch », ainsi que pour sa cuisine créative servie au dîner et au souper. Le chef Ian Winslade et le chef de cuisine Ricky Navas créent des menus américains de saison avec de petites assiettes à partager, les meilleures salades et entrées, notamment les crevettes du golf & gruau, le steak de saumon, la truite de Géorgie, le poulet rôti, les steaks et l'hamburger du Murphy's. Notre boulangerie fabrique son propre pain et ses desserts. Notre magasin de vin au détail vend quant à lui des vins d'exception pour vos repas, au verre comme à la bouteille à un bon rapport qualité/prix et organise des dégustations de vin le mardi. La décoration combine des murs en briques apparentes avec des portes de café français, divisant les tables en espaces calmes pour vous permettre de discuter tranquillement, aussi bien à l'intérieur de la salle à manger confortable que sur la terrasse. Un service de voiturier est assuré pendant les heures de pointe.
- Love and More Love -We have spent our lives creating experiences and spaces where people feel at home - where people feel loved. This next chapter for us is just that but with even more gratitude and appreciation for those who have supported us along the way.As we open the doors to this adventure, we want you to feel what you always have but more. More food - More family - More memories - More loveAmore e Amore.We love you and cannot wait to see you soon.-Professor Giovanni and Mama Gale
Chef Ali Mesghali’s love of cooking began while growing up in Esfahan, Iran and Los Angeles, California. This interest grew to become a passion and a career after Ali moved to Atlanta, Georgia. In the kitchen, as well as in the dining room, Ali is known for his pursuit of perfection, his intensity and a love for what he does. This unending aspiration for perfection has been instrumental in establishing the standard for Persian cuisine in Atlanta. His unique and flavorful touch has been wowing patrons at Rumi’s Kitchen and has created a place where people want to visit again and again. The Rumi's Kitchen at Colony Square aims to earn the hearts of those in Midtown, Atlanta.
Marcus Bar & Grille is a vibrant, funky neighborhood restaurant dreamt up by Chef Marcus Samuelsson. Out of a gorgeous open kitchen featuring a wood-fired grill and oven, Marcus B&G serves elevated comfort classics and ambitious signature dishes. Taking cues from the history of Atlanta and the Old Fourth Ward, the space is built to celebrate community, music, and great food & drink.
Un steakhouse et bar de première qualité par Ford Fry. Portant son nom en souvenir de Marcel Cerdan, le boxeur emblématique et romantique français qui a enduré bagarres dans le ring, guerre, mariage, relation célèbre avec Edith Piaf (et ne pouvait être empêché de voir son amour que lorsque son avion s'écrasa dans une montagne), Marcel est un retour aux jours où les gens appréciaient chaque moment, lorsque les soucis monotones étaient oubliés, quand l'amour s'éternisait pendant les meilleurs repas, y compris, livre pour livre, les meilleurs steaks que l'argent pouvait acheter.
Welcome to Ruby Chow’s! We invite you to come in to experience Chef Guy Wong’s newest Asian restaurant, bar, and lounge.As the well-being of our team and guests will always remain our top priority, we have carefully planned our re-opening to ensure a safe environment for staff and guests alike. Please be respectful to others and follow our simple guidelines in order to allow us to serve you better and keep everyone safe.Reservations are limited to maintain the safety of our dining spaces, staff and guests. All reservations are limited to 90 minutes. Reservations for patio tables are limited to 2-4 guests and the area is covered. Thank you.
Situé en bas du nouveau développement d'appartements de luxe Elan Westside, Cooks & Soldiers se concentre sur les méthodes de cuisines de la côte basque, une solide culture avec les sociétés gastronomiques et certains des meilleurs restaurants du monde. Le menu propose des "pintxos" traditionnels ou des collations tapas servi sur du pain grillé; «raciones», avec de grands plats à partager; "Asador", y compris une variété de poissons grillés sur le bois, viandes et légumes; et "postres," une sélection de desserts uniques et modernes, un contraste avec les savoureux et rustiques.
9 Mile Station is located right off the Atlanta Beltline on the rooftop of Atlanta's historic Ponce City Market. Offering creative American grill cuisine with regional influences, our menus change regularly based on seasonality and product availability. The 9 Mile Station dining room incorporates an open-style kitchen where you can observe our chefs during your visit. Enjoy one of the best views of the Atlanta Skyline with our unrivaled cocktails here on The Roof at Ponce City Market!