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Meilleurs restaurants pour les gourmets à Mira Mesa

Prix
Type de cuisine

6 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Addison Restaurant
4.8
Exceptionnel(1884)
Prix : très cher
• Californienne • Del Mar
Réservé 15 fois aujourd'hui
Addison, Southern California’s first three-star Michelin restaurant, showcases the beauty and allure of California Gastronomy. Chef William Bradley offers his distinct culinary perspective through an experience that celebrates regional ingredients and influences. With its picturesque views of the surrounding hillside, the dining room creates a transportive setting for Bradley’s ten-course tasting menu. To further enhance the experience, Addison’s 10,000 bottle wine program showcases small producers, rare Champagnes, and new discoveries from around the world.Since 2006, the purity and precision of Addison's approach has led to global recognition for the restaurant and the San Diego culinary scene. Addison is among an exclusive selection of stand-alone Relais & Châteaux restaurants worldwide, and, in addition to its three-star Michelin designation, is honored on La Liste. It has consistently received the highest recognition from Wine Spectator for its wine program.
Photo du restaurant The Pony Room
4.7
Exceptionnel(1361)
Prix : très cher
• Américaine • Rancho Santa Fe
Réservé 37 fois aujourd'hui
The Pony Room is a favorite among locals and resort guests alike. In addition to an extensive selection of all expressions of agave spirits, it is also home to one of Southern California's most impressive wine and hand-crafted, seasonally inspired signature cocktail lists. The Pony Room serves exceptional, American inspired comfort classics with daily specials.Live Music 7 nights a weekJoin us every Saturday and Sunday for Brunch on our beautiful hacienda inspired terraces from 11am to 2pm.
Photo du restaurant NINE-TEN
4.7
Exceptionnel(2831)
Prix : cher
• Californienne • La Jolla
Réservé 22 fois aujourd'hui
Son engagement continu à vous proposez une cuisine innovante à base de produits frais et locaux fait du NINE-TEN une visite incontournable pour les passionnés de la cuisine. Ce restaurant intime, dirigé par le chef Jason Knibb, offre la combinaison parfaite d'un endroit sophistiqué, élégant et décontracté. Son emplacement est idéal, le long de la rue Jolla's Prospect. Profitez du meilleur de la récolte des agriculteurs artisanaux locaux, où les produits sont sélectionnés tous les jours afin de créer la cuisine californienne évolutive du restaurant. La mer est également en vedette sur le menu du NINE-TEN avec des sélections de poissons locaux et d'autres qui arrivent tous les jours de Hawaii, du Pacifique Nord et de l'Atlantique. Des menus à prix fixe sont disponibles et proposent des vins provenant de la cave à vins assortis à votre repas. Profitez d'un dîner à l'intérieur, sur la terrasse située sur le trottoir ou sur celle avec vue sur l'océan. Un bar séparé du restaurant propose un menu limité et un Happy Hour tous les jours. Ouvert tous les jours pour le déjeuner et le dîner et tous les soirs pour le souper.
Photo du restaurant Mediterranean Room - La Valencia Hotel
4.5
Génial(1619)
Prix : cher
• Américaine • La Jolla
Réservé 22 fois aujourd'hui
La Valencia Hotel's premier ocean view dining destination, the Mediterranean Room, is a nod to the property's transportive Mediterranean-inspired look and feel. Formerly The Med, the reimagined space celebrates an all new menu inspired by the California coast and seasonally-driven, locally-sourced ingredients. Dine in the reimagined ocean view dining room, the transformed patio under the palms or the ocean view terrace. Enjoy your favorites daily for breakfast, lunch and dinner and enjoy brunch every Saturday and Sunday. Reservations highly encouraged. Ocean View Terrace seating IS NOT GUARANTEED and will be given to GUESTS PRESENT for their reservation based on what is AVAILABLE AT THE TIME. Bring your four-legged friend to enjoy our dog menu available on our dog-friendly patio.
Photo du restaurant Sea & Sky
4.0
Excellent(140)
Prix : cher
• Californienne • La Jolla
Réservé 16 fois aujourd'hui
Sea & Sky features Executive Chef Anthony Wells who is taking the city’s restaurant scene to new heights with a menu capturing the seasonality and bounty of coastal California. Chef Wells comes to Hotel La Jolla from San Diego’s acclaimed Juniper & Ivy restaurant, where he became a culinary sensation and left an indelible mark on the neighborhood’s dining scene, drawing countless accolades including a MICHELIN Guide California Bib Gourmand award, and his own James Beard nomination for Best Chef, California in 2022.Sea & Sky will also offer an innovative drink menu with regional California and Valle de Guadalupe wines, as well as handcrafted cocktails with ingredients from around the world.For parties of 6 or more please contact us directly at 858-551-3620 or email marcos.villalobos@seaandskylajolla.com .
Photo du restaurant Ocean View Bar & Grill Restaurant in Hotel Indigo Del Mar
3.7
Très bon(24)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Del Mar
Hotel Indigo's Ocean View Bar & Grill serves authentic local favorites, creative appetizers, sharable plates and signature cocktails. Along with its enticing menu, guests enjoy ocean views and contemporary décor. The grill also features live local music on Thursdays, Fridays, and Saturdays. Bring your furry friend and enjoy al fresco dining by the fire pit, or belly up to the bar for one of our signature cocktails.
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