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Meilleurs restaurants pour une soirée en amoureux à East Harlem

Prix
Type de cuisine (20 sur 113)

478 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Aunt Jake's Pasta Experience
4.9
Exceptionnel(455)
Prix : raisonnable
• Italienne Moderne • Upper East Side
Réservé 26 fois aujourd'hui
Join us at Aunt Jake's Upper East Side for our Pasta Making Class & 3-course pasta menu! The cost is $60 per person for pasta instruction and the prefix meal. We require a $10 per person non-refundable deposit. The entire experience is approximately 3 hours. Please use the OpenTable mobile app for best results when booking the Pasta Experience.–Aunt Jake's was founded in 2015, as the company set out to replicate the idyllic, simplistic cuisine we grew up to enjoy. However, we wanted to create Italian food for the “next” generation. The idea was to develop an Italian concept around the customer’s choice of how to eat pasta compared to how the restaurant wanted you to eat it. With that in mind, Aunt Jake’s core mission is to bring high-quality fresh ingredients daily to craft our handmade pasta and sauces health-consciously. The customer can mix and match sauce with shape and create a custom dish of their own.
Photo du restaurant Hoexters
4.6
Exceptionnel(152)
Prix : très cher
• Américaine • Upper East Side
Cozy, warm and inviting, Hoexter’s revival pays homage to its origins as a vibrant Upper East Side destination. Come in for a perfectly chilled martini and shrimp cocktail at our bar or indulge in our decadent gorgonzola garlic bread and a steak au poivre in one of our elegant dining room banquettes. Our menu has a little something for everyone, life's simple pleasures perfected! Book online or by calling us at 212-288-1777
Photo du restaurant Dagon
4.6
Exceptionnel(1696)
Prix : raisonnable
• Méditerranée • Upper West Side
Réservé 48 fois aujourd'hui
Hailed as "The Best New NYC Restaurant of the Pandemic" by the NYC Post, Dagon is an exciting restaurant on Manhattan's Upper West Side that features cuisine from "somewhere in the Mediterranean." Named for the Phoenician and Philistine god of agriculture and the earth, the menu showcases modern Israeli cuisine with Levantine influences.
Photo du restaurant The Smith- Lincoln Square
4.5
Génial(11728)
Prix : raisonnable
• Américaine • Lincoln Square
Réservé 241 fois aujourd'hui
Le Smith est une brasserie américaine décontractée qui offre quatre emplacements à New York : le Smith East Village, le Smith Midtown, le Smith Lincoln Square et le Smith NoMad. Les menus déjeuner, dîner, brunch et souper proposent une sélection de plats de bistrot familiers qui sont faits à partir de produits de fournisseurs locaux. Le Smith est l'endroit idéal pour prendre un verre après le travail, pour un repas d'affaires, pour prendre une bouchée ou un cocktail avant un spectacle, pour fêter tard en soirée, pour les brunchs du dimanche en famille et plus encore. Tous les emplacements disposent de salles privées. Peu importe l'occasion, venez faire un tour!
Photo du restaurant Cathédrale
4.4
Génial(2379)
Prix : cher
• Française • East Village
Réservé 28 fois aujourd'hui
Cathédrale is a French-Mediterranean restaurant by Tao Group Hospitality Chef/Partner Ralph Scamardella, in collaboration with Executive Chef Jason Hall (formerly of acclaimed restaurants like Gotham Bar & Grill, Anthos and Craft). The menu brings elemental, ingredient-driven cooking to the forefront, evoking the grandeur of the past while remaining contemporary in its execution. Dishes put pleasure over spectacle, taking inspiration from Southern France with traces of Italy, Spain and Greece as seen in Ribeye Steak au Poivre, Chickpea Socca Pancake and Bouillabaisse 'Tetou' for the table, as well as Baked Red Snapper Provençal and Rotisserie Chicken Chasseur.
Photo du restaurant Shalel
4.6
Exceptionnel(171)
Prix : très cher
• Méditerranée • Lincoln Square
Réservé 15 fois aujourd'hui
Shalel has served New Yorkers since 2000 and is dedicated to the variety and excellency of Mediterranean cooking. Shalel draws its inspiration from dishes and design of the coastal Mediterranean: Morocco, Palestine, Israel, Turkey, Greece, Italy, the Côte d’Azur, and Spain. Shalel's unique underground space is a relaxed, candlelit setting where highlights include Shalel’s namesake waterfall, indoor plants, fresh cut flowers, and an “alimentari” market of various Mediterranean products. Walk down the rose petal covered stairs to this underground restaurant.
Photo du restaurant Quality Italian - New York
4.7
Exceptionnel(5753)
Prix : cher
• Italienne • Midtown West
Réservé 126 fois aujourd'hui
Quality Italian est une interprétation moderne de la Steakhouse italo-américaine. Supervisée par le chef exécutif Scott Tacinelli, la cuisine met à jour les tarifs de la steakhouse classique créant des interprétations modernes avec des accents italiens. Le restaurant de 200 places, détenue et exploitée par Fourth Wall Restaurants, a été réalisé par AvroKO et s'inspire du Butcher's Guilds d'Italie, possédant les plus beaux morceaux de viande en Italie.
Photo du restaurant Quality Meats
4.7
Exceptionnel(10183)
Prix : cher
• Américaine • Midtown West
Réservé 89 fois aujourd'hui
Quality Meats est un restaurant contemporain qui sert un menu rustique New American. Le menu varié se concentre sur des interprétations modernes de plats classiques tels que le Steak Tartare traditionnel, la salade césar et le rôti de moelle osseuse, en plus de plusieurs coupes de bœuf provenant de la boucherie légendaire de New York, Milton Abeles and Strassburger Meats. Les plats d'accompagnement du restaurant méritent à eux seuls d'être goutés, tel que le Corn Crème Brûlée, les gnocchis, le fromage et edamame au sel à la menthe. Les chefs de Quality Meats sont Craig Koketsu (Lespinasse, Stars) en tant que chef exécutif et Cory Colton (Lespinasse, St.Regis) à la pâtisserie. Le restaurant dispose d'une atmosphère chaleureuse industrielle, créé par le célèbre AvroKO et propose des salles à manger intimes, un bar confortable avec un bar de charcuterie bien garni.
Photo du restaurant Quality Bistro
4.7
Exceptionnel(2706)
Prix : cher
• Américaine • Midtown West
Réservé 115 fois aujourd'hui
Quality Bistro is a bustling brasserie in midtown Manhattan from the team behind Quality Meats and Quality Italian. Quality Bistro offers contemporary takes on bistro classics in a whimsical space serving the best French Onion Soup and Steak Frites in New York City. Located in Midtown Manhattan near Central Park, MOMA, Carnegie Hall, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, and Times Square, Quality Bistro is the best restaurant in Midtown Manhattan.
Photo du restaurant Zaytinya - New York
4.5
Génial(308)
Prix : cher
• Méditerranée • NoMad
Réservé 76 fois aujourd'hui
Zaytinya at The Ritz-Carlton New York, NoMad offers an innovative mezze menu inspired by Turkish, Greek and Lebanese cuisines served up in a sleek and modern setting. Building on José Andrés' deep knowledge of Mediterranean cooking and years of research and travel, the menu features shared small plates of authentic and innovative fare, creative cocktails, and unique Mediterranean wines. Zaytinya is open for breakfast, lunch and dinner, seven days a week.
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