Le One Door North vous présente le New American Bar and Eatery, qui rend hommage aux grands espaces et à l'esprit d'aventure en proposant une cuisine authentique à base de produits fermiers frais. Venez partager notre aventure, nous serons ravis de vous accueillir. Veuillez notez que les réservations sont proposées pour les tables de 6 personnes ou plus. Si vous êtes moins de 6 vous pouvez vous rendre sur place directement !
Bronze Bird Food Wine & Spirits is a casual San Diego imbibery for the craft connoisseur, located in The Westin San Diego Gaslamp Quarter. Enjoy tasty takes on So Cal comfort fare with an impressive variety of shareable creations offered alongside entrée-driven dishes.
« Un voyage autour du monde, avec tout ce qui va avec : un décor composé d'éléments internationaux, des bonnes histoires partagées entre amis et, surtout, des recettes simples et délicieuses de plusieurs cultures différentes. C'est une proposition modeste : le Bleu Bohème cherche à vous transporter aux quatre coins du monde lors d'une soirée dans ce restaurant calme et agréable ».
S'inspirant des époques d'antan en France, le restaurant conjugue l'esprit libre bohème et artistique de la Rive Gauche à Paris aux traditions campagnardes. Le Bleu Bohème est un restaurant de quartier qui propose une cuisine française abordable et réconfortante.
The VibeA little more than a stone’s throw from its original digs in Encinitas, Union Kitchen & Tap ignites the Gaslamp with our second neighborhood-friendly dining and drinking destination. Seamlessly melding refined and rustic, vintage and contemporary. Stylish without being sleek, Union Kitchen & Tap is warm and inviting, comfortable and lively.Union Kitchen & Tap boasts impressive surroundings of reclaimed wood and modern furnishings bringing their Americana concept to life, along with garage-style doors that open up to a generous patio, connecting Union’s bustling indoor vibe with refreshing outdoor spaces. On Padre home games and other special event days your table will be reserved for 1 hr. 30 min. for parties up to four. 1 hr. 45 min. for parties up to six and 2 hrs. for parties of seven or more. *Menu based on availability, please call ahead to confirm menu offering.
Terra American Bistro a est né à Hillcrest en mai 1998 et s’est ensuite déplacé sur le quartier est de College de Rolando. Le chef/propriétaire et auteur de livre culinaire Jeff Rossman soutient les producteurs locaux et sélectionne tous les ingrédients soigneusement ; sa priorité consiste à acheter des produits qui sont cultivés de manière durable et respectueuse.. Les plats de prédilection de Terra se composent des moules noires pochées de Carlsbad, hampe de steak marinée avec du chipotle, des raviolis à la citrouillle et du homard avec des macaronis et fromage. Ce bistro local sert des produits qui proviennent directement de la ferme et marie parfaitement la sophistication à l'élégance décontractée. L'objectif du personnel de Terra est de créer une atmosphère détendue et décontractée afin d’apprécier la bonne nourriture, la bière artisanale locale et le vin.
This high energy sports bar with a hang ten beach vibe delivers quality, comfort, and entertainment in a casual, clean, bright, welcoming environment. Named in honor of our award-winning island-style lager and inspired by the legendary beach bars that once dotted the Atlantic Coast, Land Shark Bar & Grill is the epicenter of escapism by day or night. With a ode to a golden era surf culture and a wink to those original sharks who can swim on land – immortalized in the Jimmy Buffett’s party anthem “Fins”– LandShark Bar & Grill provides the perfect blend of cold draft beer, frozen concoctions and comfort food with a coastal twist amidst the action-packed energy of a full tilt sports bar. We add genuine hospitality, live music and maybe some palm trees to transport visitors to a new latitude. A laid-back place to escape, let loose, and celebrate life. A favorite hang-out for both visitors and locals who enjoy the beach bar vibe and a place to gather with friends and meet some new
PO5 Pizza Lounge (Pizza on 5th) is your place downtown. Located in the heart of downtown San Diego, this restaurant is family owned and operated.Our goal is to share a composed menu that is stripped of pretension, carefully curated, and fun. We hope you agree.Our menu is shaped by our diversity and the uniqueness of our customers and their tastes. Pizza is one of everyone’s favorite foods, and we take pride in serving it using the freshest ingredients and best cheeses available. We love to serve food that makes you happy! Our business is based on family from the way we treat our employees, to the comfort food we provide our customers.
A new addition to San Diego’s iconic craft beer scene, Nason’s Beer Hall features an expansive selection of local and international beers, globally inspired comfort food, and vintage bar games. Its name pays homage to Nason & Co. Farmer’s Market, which occupied this unique space in the early 1900s. Nason’s Beer Hall is our interpretation of the modern-day beer hall and sports bar, with 24 beer taps and a SoCal-inspired menu of game day classics.Now offering brunch every Saturday and Sunday.
Le Marina Kitchen est un restaurant dynamique chic et confortable de San Diego, où vous pourrez vous détendre, rencontrer des gens et profiter des sons ainsi que des images de son atmosphère rythmique et dynamique. Admirez la vue panoramique sur la côte de San Diego depuis la baie du restaurant.