In 1962, Johnny Harlowe made the jump from the silver screen to chef and owner of Dear John’s. Convinced by his pal Frank Sinatra, Johnny opened the iconic spot just a ways down from Sony Studios on Culver Blvd. It became the watering-hole for the Hollywood elite with Sinatra often in the corner playing the piano against the dark brick walls once lined with portraits of famous John’s. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up to re-open Dear John’s with an updated classic American menu and old-school cocktail list.
What Dear John’s is to steak, Dear Jane’s will be to seafood. Seasoned chefs and entrepreneurs Hans Röckenwagner and Josiah Citrin have teamed up again for Dear Jane's. Taking full advantage of the stunning marina view, the focus is on classic American seafood dishes prepared simply with the highest-quality ingredients by seasoned chefs. From Oysters Rockefeller to Shrimp Louie, Surf ‘n Turf and Crepes Zuzette, the menu hews to those of some of the most legendary seafood restaurants of the 60s, 70s, and 80s. It will feel familiar and upscale, yet updated and approachable.This sensibility will be on full display with hand-mixed tartare, classic caviar service, and professionally fileted whole fish. The layout of the split-level room and spacing between booths and tables are ideal for this personalized service that is begging to come back in style in this dining room.
Le meilleur de Baja au Runway in Playa Vista. SOL Cocina vous propose une expérience culinaire haut de gamme. La chef Deborah Schneider, nominée 2009 de la James Beard Foundation Book, a créé un menu contemporain et gastronomique inspiré par la street food de Baja. Nous vous proposons un bar à produits cru et frais, des antojitos, tacos, cocktels de mariscos et d'autres plats à base de fruits de mer frais, viandes grillées au feu de bois ; ainsi que des produits locaux et plus de 20 salsas maison et fraîches.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Une visite au Tin Roof Bistro vous plongera dans l'architecture de la mission de Santa Barbara. Vous y serez accueillis par trois arches et une décoration en acajou. De grands bols d'agrumes colorés, utilisés pour les cocktails, trônent sur le long bar de 6 mètres. Celui-ci est parfait pour boire un verre de vin ou manger une bouchée. Plus loin, vers la cuisine de démonstration, vous entrerez dans le salon, souvent appelé la bibliothèque des vins. Les différentes bouteilles, réparties par région viticole, sont exposées sur des étagères en bois. Par les fenêtres du côté nord de la salle à manger, vous pourrez contempler la fontaine de la cour. Le décor, réfléchi et collaboratif, vient illustrer les différentes zones du restaurant. Le Tin Roof Bistro vous propose aussi deux expériences culinaires extérieures distinctes : la cour avec service complet et le grand porche à l'avant pour prendre des hors-d'œuvre, un cocktail et jouer à la boule lyonnaise.
Le Meet in Paris transpose le concept de bistrot parisien à Culver City. De la cuisine réconfortante classique de style français est servie au sein d'une ambiance détendue. Cet établissement fait tout son possible pour que vous vous sentiez comme chez vous. Le restaurant met au cœur de ses préoccupations la satisfaction et le bien-être des convives. Des portions généreuses de copieux et succulents mets y sont servies. Les plats sont préparés à partir d'ingrédients de première qualité et présentés d'une manière simple et élégante. Les racines françaises y sont mises à l'honneur. L'excellence et la créativité s'y reflètent pleinement.
Simonette is an all-day café, bar and bistro inspired by the traditions of classic French neighborhood cafés.Located in the heart of downtown Culver City, Simonette is the perfect spot for an early morning espresso and croissant on your way to work, a leisurely lunch, an ice-cold Rosé or signature cocktail at Happy Hour, a delightful dinner date, or to finish your evening with a digestif.
Bacari PDR is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the 2nd restaurant of Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Offering a rotating curation of small-production wines, unique cocktails, and eclectic beers from around the world, we are also known for our one-of-a-kind 90-minute open bar special. We welcome but do not require reservations — we love to accommodate walk-ins and large parties, even on busy nights.
Le Ruth's Chris Steak House a été fondé à la Nouvelle-Orléans, en Louisiane, par Ruth Fertel, une mère célibataire de deux enfants qui rêvait d'une vie meilleure pour elle et ses deux fils. Elle y a donc acheté le steakhouse « Chris » qui comptait déjà 38 ans d'activité au cours des années précédentes. Après un incendie qui l'a conduite à se déplacer de l'adresse d'origine, elle rebaptisa son restaurant « Ruth's Chris ». Aujourd'hui, il existe plus de 140 restaurants Ruth’s Chris Steak Houses à travers le monde. Vous serez les bienvenus dans les tout nouveaux locaux de Marina Del Rey, en Californie.