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Meilleurs restaurants pour les repas d'affaires à Edgewater

Prix
Type de cuisine (20 sur 97)

279 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Café Ba-Ba-Reeba
4.8
Exceptionnel(8984)
Prix : raisonnable
• Tapas/Amuse-Gueule • Lincoln Park
Réservé 199 fois aujourd'hui
Café Ba-Ba-Reeba ! bar à tapas original de Chicago, sert une authentique cuisine espagnole. Avec une sangria, des tapas et pintxos (les fameux petits plats de l'Espagne) et paella (un plat traditionnel de riz de Valence) primés, le menu propose des combinaisons savoureuses et colorées de légumes, fromages, viandes et fruits de mer. Évadez-vous vers l'Espagne et expérimentez un service inspiré tout en dînant dans le patio toutes saisons et chaleureux, l'ambiance hip renforcée par une musique entraînante. Des événements spéciaux mensuels, des cours de cuisine et de restauration pour les groupes privés de toutes tailles sont aussi offerts. Pluie ou soleil, été comme hiver, dîner dans le patio toutes saisons, avec un toit en verre coulissant qui ouvre au cours des mois les plus chauds. Café Ba-Ba-Reeba! appartient au chef Gabino Sotelino et à Lettuce Entertain You Enterprises.
Photo du restaurant Mon Ami Gabi
4.8
Exceptionnel(7694)
Prix : raisonnable
• Française • Lincoln Park
Réservé 62 fois aujourd'hui
Mon Ami Gabi est un bistro français classique et un steakhouse. Au-delà des plats favoris qui sont toujours disponibles, le menu évolutif propose constamment des nouveautés. Au menu, des classiques traditionnels tels que la soupe à l'oignon gratinée, le poulet rôti style grand-mère avec des champignons, du bacon et des petits oignons, ainsi que le steak-frites. Pour complémenter la cuisine, une vaste sélection de plus de 80 cépages boutique français sont servis au verre ou à la bouteille depuis le très original charriot à vin mobile. Venez pour le brunch du dimanche entre 10h et 14h! Sirotez des Mimosas ou installez-vous confortablement avec votre café du matin afin de déguster votre choix parmi une variété de plats délicieux tels que l'omelette Lorraine, le Croque Madame, ou le pain doré à la crème brûlée française. Veuillez noter que seulement les tables intérieures peuvent être réservées. La terrasse extérieure accueille les gens selon la formule 'premier arrivé, premier servi'.
Photo du restaurant Farm Bar - Ravenswood
4.4
Génial(163)
Prix : cher
• De la ferme à la table • Lincoln Square
Réservé 68 fois aujourd'hui
ARRIBA, a rooftop margarita bar with Latin inspired snacks from the wood fired oven, is NOW OPEN! Join us on a first-come, first-served basis. NO RESERVATIONS. WEATHER PERMITTING. Farm Bar is a neighborhood farm-to-table restaurant with locations in Ravenswood and Lakeview. We serve homestyle food with ingredients from Brown Dog Farm in Mineral Point Wisconsin. Stop by for dinner to indulge in our Classic Burger and Wisconsin Cheese Curds. Our mixologists behind the bar will shake up cocktails or pour a glass of local wine to pair with brunch on the weekends. We limit our environmental footprint by using a digital menu linked to our tables with a QR code. Upon request, a paper menu with standard items can be provided along with removing our inflation fee.
Photo du restaurant Itoko
4.7
Exceptionnel(398)
Prix : cher
• Japonaise • Lakeview / East Lakeview
Réservé 57 fois aujourd'hui
Situated in Lakeview's iconic Southport Corridor, Itoko is a neighborhood Japanese and robata restaurant from Gene Kato, Executive Chef of Momotaro. “Itoko” means cousin in Japanese, and refers to the connection with Momotaro, located in the Fulton Market District. The menu features the high level of ingredients and technique that Chicago has come to expect from Chef Kato, alongside a beautiful interior curated for the Southport neighborhood. The menu itself features uniquely interpreted sushi rolls that allow the high-quality fish to be the star of the sushi experience. In addition, an innovative beverage menu with a focus on cocktails & highballs highlights the relationship between the technique of the food created by the kitchen and how this is complimented by the beverage selection. This is supplemented by a compelling sake program (designed to demystify the tradition of the Japanese spirit).
Photo du restaurant Eden
4.8
Exceptionnel(1448)
Prix : cher
• Américaine • Avondale
Réservé 29 fois aujourd'hui
Eden’s ever-evolving brunch, lunch, dinner and beverage menus focus on the use of high-quality and seasonal ingredients, with an approach based on simplifying the process that goes into crafting each dish. This focus produces robust, clean flavors to compliment the flowers and herbs from our on-site greenhouse that also add beauty to each dish. Our 20’ x 28’ greenhouse allows us to grow all year, reduce our carbon footprint by sourcing on-site, and it helps the local ecosystem by attracting pollinators. Our sustainability efforts also include composting organic material left over during food preparation. Free Parking is available and easily accessible in the private lot across the street from the restaurant.
Photo du restaurant Swift & Sons Tavern and Oyster Bar - Wrigleyville
4.5
Génial(812)
Prix : raisonnable
• Américaine • Wrigleyville
Réservé 77 fois aujourd'hui
Located right across from Wrigley Field, Swift Tavern is a neighborhood eatery and watering hole serving up po’boys, steak sandwiches, and oysters on the half shell charming families and game-goers alike. Experience homespun culinary classics from Chef Chris Pandel alongside the hospitality expertise of Swift & Sons in one of the city’s most treasured communities.
Photo du restaurant Kie-Gol-Lanee
4.8
Exceptionnel(104)
Prix : raisonnable
• Mexicaine • Uptown
Réservé 25 fois aujourd'hui
Opened in 2016, this Uptown Mexican eatery continues to gather accolades, including a spot on The New York Times' recommendations "36 hours in Chicago" and four straight years of being a MICHELIN Guide Bib Gourmand restaurant right up to the present.An immersive experience of Oaxacan cuisine featuring layudas (a.k.a. Mexican pizza), tamales oaxaqueños, enchiladas de mole, cornish hen and tacos de birria just to name a few. Their selection of margaritas made with homemade agua frescas with no artificial syrups and mimosas on the weekends is a must! Diners know to leave room too for the Oaxacan nicuatole (a flavored flan) and tres leches cake.Kie-Gol-Lanee comes from the Zapotec dialect meaning "Piedra Antigua" (old stone). Its Spanish version "Quiegolani" is the name of a small village in Oaxaca, Mexico, where the owners and siblings are from. Maria and Reynel Mendoza run this operation with their spouses, Leo and Sandra, whose mission is to preserve their family’s original recipes.
Photo du restaurant Thattu
4.7
Exceptionnel(350)
Prix : cher
• Indienne • Avondale
Réservé 28 fois aujourd'hui
Comfort food from Kerala, India's spice garden. Thattu is located in the beautiful Chicago neighborhood of Avondale. It was born of Chef Margaret Pak’s love for the southwest Indian coastal cuisine of Kerala. Our menu brings you traditions of Kerala along with playful interpretations from our culinary team. Rich with aromatic spices, coconut and curry leaves, the cuisine is a celebration of the bounty of the land and the sea.
Photo du restaurant MEDI
4.5
Génial(315)
Prix : raisonnable
• Méditerranée • Lincoln Park
Réservé 28 fois aujourd'hui
Medi Kitchen + Cocktail is a modern yet eclectic Mediterranean restaurant standing in the heart of Lincoln Park’s trendy Restaurant Row on N. Halsted Street. Medi features shareable Mediterranean inspired plates, premier craft cocktails, and a regionally inspired wine and beer list. Dine in a beautifully decorated, intimate setting. From the middle eastern inspired decor, to the trendy accents of the space, Medi offers the perfect experience for guests looking to celebrate a special occasion, have a date night, weekend brunch or just enjoy dinner and cocktails with friends.
Photo du restaurant Lost Never Found
4.5
Génial(443)
Prix : raisonnable
• Américaine • Wrigleyville
Réservé 52 fois aujourd'hui
We are a cashless establishment and our food and drink menu can be viewed at www.LNFchicago.com. We are 21+ only after 8PM. Please know we are a bar atmosphere. Reservations are for TABLE seating, not bar seating. Happy Hour is not included in reservations and is first come first serve only. A $20 fee will be applied for all outside desserts. We kindly ask you to not make multiple reservations for your group.
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