Le Seasons 52 est un grill et bar à vins qui propose un menu d'une grande fraîcheur, renouvelé au fil des saisons, et inspiré des produits du marché fermier local. Le Seasons 52 utilise des ingrédients de toute première fraîcheur et des techniques de cuisine rustique, comme la rôtisserie au four en brique et les grillades à feu sur bois de chêne et de mesquite afin d'infuser des saveurs naturelles. Le menu est associé à une collection internationale de plus de 100 vins en constante évolution, dont 52 disponibles au verre. Des cocktails artisanaux caractéristiques exceptionnels vous sont également proposés.
Le restaurant est ouvert chaque jour pour le dîner et le souper. Les horaires sont particulièrement flexibles en fin de semaine.
Vous recherchez une salle pour un événement de groupe ? Le Seasons 52 offre un cadre idéal pour accueillir votre réception privée ou semi-privée. Il propose également des repas « à la table du chef » pour les groupes plus petits ou des rendez-vous plus intimistes. Pour en savoir plus, merci de consulter le site Internet du restaurant.
Founded in Tokyo in 1996, Gyu-Kaku has become the world’s #1 Japanese BBQ brand! Thanks to our devoted fans we have reached over 700 locations worldwide. Each day, hundreds of thousands of people gather around the table-top smokeless grill, a centerpiece of our dining concept, enjoying selections of premium meats, just off the grill, and other freshly prepared foods from our kitchens, inspiring laughter, conversation, and a magical dining experience.Our authentic yakiniku (grilled barbeque) dining experience crowns you the chef. Share a variety of delicious appetizers and premium cooked meats over a flaming grill, paired with Japanese sake, frosty cold beers, or other alcoholic and non-alcoholic options of your choice. We're the perfect spot to enjoy time with friends and family, organize an office party, or to spend quality time with your significant other!Before you go, don't forget to taste our best-seller Harami Skirt Steak or Prime Kalbi Short Rib among other must-try dishes!
black & blue Steak and Crab sets the bar for the New American Steakhouse; elegant yet unpretentious, sophisticated yet approachable. b&b offers an inventive design and an unparalleled, vibrant ambience for you and your guests. Our inspired cuisine coupled with our gracious hospitality is perfect for your special occasion dinner, night out with friends, family gathering or executive business event. black & blue also offers a variety of private rooms and tailor made menus for large groups. We would be happy to help plan your next business meeting or celebratory function. Whether it’s an intimate party, a lavish reception, or an important business meeting, you can be certain the black & blue experience will be effortless and memorable. The Club Room accommodates up to 32 guests for a sit-down meal. The Board Room accommodates up to 12 guests for a sit-down meal. The Communal Table accommodates up to 12 guests at a high-top table adjacent to the lounge for a sit-down meal.
Qu'est-ce que la cuisine créative décontractée signifie? Exactement ce que ca veut dire. Nous sommes créatifs, parce que nous rejetons les habitudes en faveur des goûts qui sont intéressants et uniques. Nous sommes sans prétention car même si notre nourriture mérite que l'on s'habille, nous vous invitons à venir comme vous êtes. Nous nous concentrons sur la cuisine dans le sens où nos chefs appliquent des normes élevées de l'art culinaire. La voici: Une cuisine créative et décontractée. Si cela ressemble à votre genre d'endroit, alors vous - comme nous - n'êtes pas un citoyen moyen.
Wood-fired steak & spanish tapasA modern, Spanish-inspired steakhouse with flavorful cuts, exemplary wine and bold drinks. Within a dramatic setting, Matadora blends unique Spanish dishes with classic staples for a unique, bull-stopping dining experience.