Shelby's, in Orinda, crafts elevated and contemporary Continental and California fusion cuisine made with fine ingredients in its friendly and bright restaurant. The organic sweet potato chips with a mild chipotle dip and the breaded fried brie in a chipotle-strawberry glaze with warm baguette make most welcoming starter options. Some of Shelby's specialty entrée dishes include the slow-roasted Asian baby back ribs in a tangy marinade, the seafood paella with saffron rice, chicken, seafood and vegetables in a tasty broth and the black forest pizza topped with ham, bacon bits, cheese and caramelized onions. For a sweet end to your meal, the cold blueberry soup with vanilla ice cream won't steer you wrong.Shelby's also serves a fully organic breakfast, when you can indulge such plates as the California omelette with turkey, avocado, cheese and roasted fingerling potatoes and the croissant French toast with vanilla custard and strawberries.
The Hideout Kitchen is a Lafayette, family owned and operated restaurant that's best known for serving a seasonal menu of Californian comfort cuisine for lunch, dinner and weekend brunch. The atmosphere of the restaurant provides a warm, yet upscale dining experience. Whether you're enjoying a leisurely brunch with friends or sharing a special dinner with loved ones, our friendly staff will make you feel right at home.
Le Limewood Bar & Restaurant met en valeur une cuisine préparée à partir de produits régionaux. Le menu tire le meilleur des agriculteurs, éleveurs, pêcheurs, boulangers, artisans et vignerons durables de Californie du Nord.
Conçue par la célèbre architecte Julia Morgan, l'ambiance de Julia's at Berkeley City Club rappelle la grâce et l'élégance des années 1930, le tout conjugué avec une délicieuse cuisine française.
Assurant le service du dîner et du souper, l'équipe de cuisine est innovante et créative, et propose une expérience culinaire moderne inspirée par des ingrédients locaux, frais et de saison.
La carte des vins diversifiée complète les menus comportant des vins soigneusement sélectionnés parmi de nombreuses régions du monde.
Le service chaleureux, attentif et adapté du personnel permet d'accueillir presque tout type d'événement de toute taille pour les réunions mondaines et d'affaires.
Le The Park Bistro & Bar propose uniquement les produits bio locaux les plus frais qui soient ainsi que des viandes naturelles et des poissons pêchés à la ligne. Le chef exécutif Adam Carpenter a inventé un menu accessible, mais inventif, présentant une cuisine américaine agrémentée d'une touche française. En raison de leur haute qualité et de leurs bénéfices pour la santé, de nombreux plats élèvent la cuisine réconfortante à un autre niveau. En outre, le restaurant, baigné de la lumière naturelle de la fontaine intérieure romantique, dispose d'alcôves intimes, d'une grande table ainsi que de coins repas privés à usages multiples. Le sol rustique en pierres, les tables en bois naturel, les sièges en cuir et le programme artistique original créent un espace chaleureux et accueillant, magnifique et exaltant, où vous vivrez l'expérience culinaire la plus merveilleuse de Lafayette. Le Park Bar donne sur le patio récemment rénové avec une terrasse adjacente agrémentée de 2 foyers extérieurs, offrant à la fois la possibilité de prendre un repas et de se détendre dans le coin salon décontracté toute l'année. Le Park Bar vous proposera des plats de bar traditionnels, une sélection de bières artisanales, des vins au verre et des cocktails classiques.
L'Oliveto Café & Restaurant propose une cuisine saisonnière dans la tradition du nord de l'Italie: dégustez des viandes de gibier, des pâtes fraîches, des pizzas cuites au feu de bois et des plats authentiques de légumes et de volailles.
LE RESTAURANT ACCEPTE DES RÉSERVATIONS POUR LA SALLE À MANGER UNIQUEMENT. LES PLACES DANS LE CAFÉ SERONT ALLOUÉES AU PREMIER ARRIVÉ.
Enzo Rosano grew up in a town just outside of Naples, Italy. His fondest memories of his childhood are centered around his mother’s cooking and the spirited meals he shared with his eight siblings. Mama Carmela’s amazing cooking kept her children close to home throughout their childhood and young adulthood. Her culinary influence also played a role in Enzo’s decision to enroll in the Scuola Alberghieria Culinary and Hospitality program in Naples. Upon completion of his culinary training, Enzo landed a job as bartender at Jean-Georges Vongerichten’s Vong’s in London. Next was a stop as bar manager at The Berkeley Knightsbridge, a luxury property also in London. When he came to the Bay Area, his first stop was in Half Moon Bay where he helped open one of the town’s most popular restaurants, Mezza Luna, with family friend, Roberto Giovanni. At Caffe Riace,Enzo joined his brothers and worked alongside them as they made plans to open AquaPazza in San Mateo in 2008
We are a Thai Food New Generation offering classic Thai Street dishes to regional comfort cooking from the Southern part of Thailand, our hometown. Our menu is cooked using fresh, organic ingredients; traditional and non-traditional dishes. Our beverage menu is carefully crafted to elevate your Thai experience. The menu was curated around our food menu and the ingredients. Let us transport you to Thailand!
Barranco is a warm, casual yet sophisticated, full-service restaurant serving modern Peruvian cuisine from Chef Carlos Altamirano made with high-quality and responsibly sourced ingredients. Inspired by the romantic seaside district of Barranco in Lima, Peru, Barranco is dedicated to creating an outstanding eating and drinking experience with a spirit that is laid-back and approachable.Inspired by its namesake, Barranco’s menu offers seafood, family-style tapas and a select number of main dishes. In addition to a ceviche bar, Barranco’s menu features bocaditos (small bites) such as Scallops Carlitos and Langostinos Crocantes (prawns), grilled anticuchos (meat skewers), pollo a la brasa (traditional Peruvian rotisserie chicken), classic Peruvian sandwiches, an assortment of delectable sides and, for dessert, Alfajores, the popular Latin-American artisanal cookies.Barranco’s beverage program features pisco, the traditional spirit of Peru.