Experience our Iconic Four Seasons Patio!Experience Artisan Coastal Italian with sweeping Iconic Harbor Views on a four seasons patio! Nestled in the heart of downtown Newburyport, victors flock to Tuscan Sea Grill for iconic panoramic water views, festive cocktails and hearty coastal inspired Italian cuisines with a New England twist! As a Tanya Nayak design restaurant, you'll find a beautiful table in every part of our restaurant. Weather it be on our expansive heated deck, or in our cozy and bright dining room, guests can see & feel the level of detail in every aspect of their dining experience.
Des vues panoramiques sur l'océan. Les vagues qui viennent doucement se briser sous vos pieds. Une cuisine américaine créative préparée par le chef cuisinier Harley Smith dans une atmosphère confortable et contemporaine. C'est ça le Seaglass Restaurant ! Ce restaurant haut de gamme d'une capacité de 175 couverts vous propose une expérience culinaire décontractée au bord de l'océan Atlantique, sur la plage de Salisbury. Idéal pour les tête-à-tête intimes ainsi que les réunions de famille ou les repas entre amis, le Seaglass Restaurant sert du poisson frais, des steaks, des fruits de mer et des plats de résistance élaborés avec des ingrédients de fermes locales, régionaux et de saison. Cet établissement prépare également de nombreux plats sans gluten. Le Seaglass accueille aussi les grands groupes organisant des événements sociaux ou d'entreprises. Les groupes allant jusqu'à 30 personnes pourront manger dans la salle à manger et ceux de 35 personnes et plus, dans les salles de réception plus spacieuses. Veuillez contacter le restaurant si vous souhaitez planifier une réception de 12 personnes ou plus. MERCI DE NOTER QUE LE SEAGLASS ESSAIE D'HONORER TOUTES LES DEMANDES DE RÉSERVATION. TOUTEFOIS, CE RESTAURANT POSSÈDE UN NOMBRE DE PLACES LIMITÉ ET LES SIÈGES SITUÉS CÔTÉ FENÊTRE SONT SOUVENT RÉSERVÉS PLUSIEURS SEMAINES À L'AVANCE. VEUILLEZ CONTACTER LE RESTAURANT AFIN DE CONNAÎTRE LES DISPONIBILITÉS.
Découvrez les saveurs authentiques de l'Italie au Capri Seaside Italian Grille, sur Salisbury Beach. Les classiques italiens, tels que les plats de poulet et de veau, les savoureux plats de pâtes, les fruits de mer frais et les pizzas croustillantes faites à la main enchanteront votre palais. Mangez au coin de l'une de 3 cheminées chaleureuses, sous un treillis ou au bar. Ne manquez pas la soirée pâtes à 11,99 USD tous les mercredis, les apéritifs à 5 USD et les jeux de culture générale le jeudi et les boulettes de viande Palooza du Capri le dimanche, à seulement 9,99 USD pour les adultes et 6 USD pour les enfants ! Le Capri est un restaurant accueillant les familles avec de délicieux plats aimés des enfants ! Des ingrédients frais et locaux. Une cuisine authentique. Venez découvrir ce qui se mijote dans la cuisine italienne au bord de la mer. Le Capri Seaside Italian Grille appartient à l'Atlantic Hospitality Group, propriétaire du Seaglass Restaurant, du Blue Ocean Music Hall et du SurfSide Restaurant and Bar, tous situés sur les rives de Salisbury Beach.
Established in 1970 by the late Mike and Kay Tinios, the Galley Hatch has been a seacoast favorite restaurant for 50 years. An extensive menu offers traditional American Food highlighting New England seasonality and serves lunch and dinner daily. Collectively, the Three Dining rooms and Tap Room provide seating for over 400 guests. With sky-lit dining areas, a fireplace, wooden booths, and large round tables, The Galley Hatch boasts a charming and cozy New England ambiance.
SurfSide offers al fresco dining with popular lunch and dinner selection on our expansive, panoramic oceanfront deck overlooking the mighty Atlantic. SurfSide's preseason menu favorites include our fresh Famous Fish & Chips, New England Clam Chowder, Maine Lobster Rolls, and Surf Burgers as well as savory appetizers--Crispy Fried Calamari, Coconut Shrimp, Bang Bang Cauliflower, and more. An afternoon visit to SurfSide offers seating to soak up the sun or shaded tables under our covered pavilion. In the evening, enjoy dinner with salt-all breezes and stunning pink skies over the ocean as the sun sets to the west. Creative cocktails offer a refreshing sip of sunny deliciousness--try the Watermelon Margarita, Coco Loco Mai Tai, Deep Sea Fish Bucket, and Frozen Pina Coladas. Treat yourself to the sweet and savory tastes of summer with unmatched ocean views and the sound of waves literally lapping beneath your feet. Open weekends through June 18 then Tuesday-Sunday through Labor Day.
Uno draws its identity and inspiration from the artisan heritage of the original Pizzeria Uno in Chicago, IL. Each restaurant still makes their Deep Dish Pizza dough fresh every morning. Our Chicago Thin Crust Pizzas are jam-packed with bold flavors. And our new Detroit Style Pizza, with its square shape, crunchy and crispy cheese-baked edge and light and airy crust, is a new favorite among our guests. We offer pizzas that are perfect for all meat-lovers, vegans, and gluten-free guests alike!Today, we are as passionate about craft beer as we are our pizza. We work with quality brewers to bring you a selection of some of the best national, regional and local craft beers. Nothing goes better together than pizza and beer!Our menu also features UNO favorites like the Shrimp & Crab Dip and Rattlesnake Pasta as well as a variety of other apps and pastas, salads, burgers and sandwiches, and entrees.