Restaurant & sports bar serving American fare in a contemporary, multilevel space.Named for the iconic championship team banners raised into the rafters throughout history, Banners Kitchen & Tap is located in the thick of Boston sports, on the former site of the Boston Garden, adjacent to the TD Garden and North Station at The Hub on Causeway.Banners Kitchen & Tap is an immersive restaurant and bar featuring upscale tavern cuisine as well as classic game-day menu staples, healthy alternatives, a children’s menu, and many other unique offerings for lunch & dinnerBanners boasts the biggest in-restaurant LED TV screen on the East Coast, Blades & Boards VIP dining room, and Banners Kitchen & Tap Topgolf Swing Suite.
La Trattoria Il Panino est le genre d'endroit que l'on s'attendrait à trouver le long de la côte amalfitaine. Il propose un environnement chaleureux, convivial et sans prétention, où tout est axé sur la nourriture. De l'énergie décontractée et positive qui se dégage de l'atmosphère et du personnel à l'énergie sérieuse et professionnelle de la cuisine, l'avant
et l'arrière de la maison forment un joli mariage.
Le restaurant Riccardo’s situé sur l’extrémité nord de Boston, est une entreprise familiale qui a été reconnue par les critiques culinaires locaux et nationaux comme l'un des meilleurs restaurants italiens authentiques à Boston. A présent dirigé par Richie Jr., Riccardo’s respecte les mêmes normes et la même qualité de nourriture qui étaient présents à l’origine. Le personnel est hautement qualifié et connaît parfaitement chaque élément du menu. Contrairement à d'autres restaurants italiens dans le quartier, Ricardo’s ne lésine jamais sur les portions. Venez faire un tour et visitez-le. Renouvelez votre amour pour Riccardo’s.
Le premier emplacement du restaurant dans la région de Boston. L'Earls Kitchen + Bar est un bar-restaurant décontracté haut de gamme situé à l'Assembly Row de Somerville. Il propose un menu du monde avec des versions modernes de la cuisine ethnique avec des amuse-gueules, des hamburgers et steaks de bœuf angus certifié hachés à la main et des légumes frais de saison. Les pains et les desserts sont préparés sur place tous les jours. La carte des boissons comporte des cocktails authentiques artisanaux, équilibrés avec une touche originale (telle que des cubes de glace personnalisés), une sélection de bières locales et régionales, ainsi qu'une carte des vins de qualité et abordable.
Salt + Stone is the first independent restaurant from restaurateurs Sean and Sue Olson. The couple has over 40 years in the restaurant and hospitality industry working with major restaurants brands, independent catering companies, and fresh seafood and meat markets. Based on years of traveling, knowledge of sourcing, and family recipes, Salt + Stone brings the best ingredients and preparation to the plate in a casual, modern atmosphere. Located in the heart of Assembly Row (Somerville, MA) minutes from downtown Boston, the restaurant boasts a vibrant atmosphere with floor to ceiling windows, two extensive bars, a raw bar, private small dining area, and outdoor covered patio pavilion that is heated and dog friendly with full-service. Come enjoy our creative cocktails, and amazing appetizers, steaks, seafood, flatbread, salads, sandwiches, pastas and more!
Welcome to Earls Prudential, our culinary haven located in the trendy and historic Back Bay district at the iconic Prudential Centre. Set in the midst of Boston's vibrant heritage, our restaurant is conveniently situated near the Hynes Convention Centre and the renowned Fenway Park. Experience an unforgettable dining experience as you step onto our magnificent 4-season year-round rooftop patio. From breathtaking panoramic views to an inviting atmosphere, our rooftop patio is iniviting you no matter the weather. Join us for daily Happy Hour and immerse yourself in our enticing drink features. Whether you're seeking a pre-game celebration or a post-conference gathering, we are the perfect destination. Your table is ready. We can't wait to see you!
Le Beehive est un bar-restaurant bohémien souterrain proposant une délicieuse cuisine, des mets exquis, des œuvres d'art et des concerts avec des groupes de renommée mondiale chaque soir. Niché au-dessous du Cyclorama historique du Boston Center for the Arts, dans le South End de Boston, le Beehive sert une cuisine éclectique préparée par le chef cuisinier Rebecca Newell : une nourriture rustique et réconfortante aux influences américaine, européenne, méditerranéenne et du Moyen-Orient.
Il est ouvert pour le souper 7j/7, pour le brunch avec du jazz le week-end, tandis qu'il organise des animations tous les soirs jusqu'à 2h00 avec des cocktails. Le Beehive est l'endroit idéal pour prendre un cocktail après le travail, pour apprécier un souper, un concert, des événements spéciaux et plus encore. Venez goûter à la cuisine, admirer les objets d'art, écouter la musique ou juste partager la bonne humeur ambiante.
Le Beehive accepte les réservations pour les soupers complets. Pour les apéritifs et les boissons, veuillez juste pousser la porte de l'un de nos 2 bars.
Originally opened in 2005, Garrett Harker’s flagship restaurant is reopening its doors up Beacon St. only three blocks from its original location. Eastern Standard continues to offer seasonally focused New England interpretations of classic brasserie fare under the direction of Culinary Director Nemo Bolin. The menu features raw bar and charcuterie, nostalgic favorites like Frisée aux Lardons, Steak Tartare, Baked Rigatoni, and Butterscotch Bread Pudding, and some new soon-to-be-instant-classic dishes. Cocktail legend Jackson Cannon has crafted a beverage menu that features an array of craft cocktails both new and classic, a curated selection of wines, and craft beers from near and far.Please contact events@eshospitality.com to inquire about hosting your private event.
We’re Row 34. If we could eat oysters and drink beer for every meal period, we probably would. Professionals Only.Our menu changes daily. Visit our website to take a look at our most up to date menus. Row 34 serves up a seafood-heavy menu in an industrial-inspired setting. Chef/Owner Jeremy Sewall's menu offers fish entrees and an extensive oyster selection, along with craft beers and an eclectic wine list. Classic comfort food side dishes round out the menu.Looking for another reservation? Visit one of our sister restaurants: Row 34 (Portsmouth, NH, Burlington, MA & Cambridge, MA).
Hook + Line is a hospitality forward concept new to Boston’s Seaport neighborhood by Tom Schlesinger-Guidelli. We are a full service sit down New England Seafood restaurant + bar featuring a wood-fired grill serving lunch, brunch + dinner. Dash from our sprawling waterfront patio overlooking the ICA onto the Seaport commuter ferry!Let Chef Mark Cina and our teams take care of you!