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Meilleurs restaurants sans gluten à Southeast Portland

Prix
Type de cuisine (20 sur 73)

80 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Departure Restaurant and Lounge
4.6
Exceptionnel(4333)
Prix : raisonnable
• Asiatique contemporaine • Centre-ville
Réservé 46 fois aujourd'hui
Situé au sommet du bâtiment historique Meier & Frank, le Departure Restaurant + Lounge vous propose une cuisine asiatique moderne accompagnée de cocktails internationaux tout en offrant une vue panoramique sur la ville. Son chef exécutif Gregory Gourdet prépare ses plats à partir d'ingrédients traditionnels et en utilisant des techniques provenant de nombreux pays asiatiques. L'espace conçu par Jeff Kovel, de Skylab Architecture, est agrémenté de deux toits-terrasses vous permettant de prendre vos repas tout en admirant la vue sur le centre-ville de Portland, la Willamette et le mont Saint Helens.
Photo du restaurant Nostrana
4.7
Exceptionnel(5346)
Prix : cher
• Italienne • Sud-est de Portland
Réservé 70 fois aujourd'hui
Le Nostrana (littéralement « la nôtre ») sert une nourriture simple et locale, faite à partir d'ingrédients honnêtes. Pur. Régional. Italien.
Photo du restaurant Janken
4.7
Exceptionnel(851)
Prix : très cher
• Créative Japonaise • Pearl District
Réservé 47 fois aujourd'hui
Experience a culinary journey through Japanese-Korean Fusion cuisine. Our mission is to spark joy and imagination with every dining experience through fusion cuisine demonstrating that everything is better together. Focused on small plates, hand-crafted cocktails and sharing, Janken provides a nod to the variety of experiences you can have when you dine with us. We embrace a traditional-contemporary blend to create a comfortable upscale dining experience.
Photo du restaurant Le Pigeon
4.8
Exceptionnel(1547)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Sud-est de Portland
Réservé 13 fois aujourd'hui
Le Pigeon sert une cuisine d’inspiration française audacieuse accompagnée d'un grand choix de vins dans une salle à manger intime, dans la rue East Burnside Street de Portland. Sur réservation, vous mangerez à une table commune, mais ce restaurant propose aussi le plan de travail du chef pour ceux qui n'auraient pas réservé.
Photo du restaurant LeChon
4.8
Exceptionnel(3349)
Prix : raisonnable
• d'Amérique du Sud • Portland S.-O.
Réservé 55 fois aujourd'hui
Le restaurant LeChon vous sert les saveurs au feu de bois d'Amérique du Sud au cœur du centre-ville de Portland.
Photo du restaurant Laurelhurst Market
4.8
Exceptionnel(797)
Prix : cher
• Grillade • Portland NE
Réservé 36 fois aujourd'hui
Please note that all "Standard" reservations are for Indoor Dining. Outdoor is for our Covered and Heated Patio. Bar is at the Bar Top. If your desired type of seating is not available, please call the restaurant. (503)206-3097 Laurelhurst Market is an American restaurant, bar and butcher shop. Not too many places can do as many things well as this particular eatery. If guests just need some premium meat to bring home to cook, the butcher shop has its own entrance at the side of the building where guests can peruse all kinds of cuts of beef, lamb, pork and various kinds of house made sausages and pate. Naturally, Laurelhurst Market's menu focuses on the many fine cuts of meat that are cut on-site as well as farm fresh produce. Appetizers include the Charcuterie Board that features house made cured meats and pates with seasonal mostarda and house pickles. The most popular entrées include the Ribeye and the Olympia Provisions Pork Chop!
Photo du restaurant Oma's Hideaway
4.8
Exceptionnel(60)
Prix : cher
• Indonésienne/Malaisienne • Sud-est de Portland
Réservé 24 fois aujourd'hui
Oma's Hideaway is a vibrant, maximalist restaurant inspired by the life and spirit of Chef Thomas Pisha Duffly's grandmother, Kiong Tien “Tina” Vandenberg. Her ability to adapt, to make the most out of limited resources, and to stay creative while projecting warmth and brightness is the guiding force behind Oma’s Hideaway.Born during the pandemic as a pop-up in the Gado Gado parking lot, Oma’s became a permanent beacon of iridescent light in Portland’s Richmond neighborhood in 2021. The menu draws from Tina’s life story, taking influence from the craveable, soul-satisfying hawker food of Singapore and Malaysia and “turning up the volume” with exaggerated yet balanced flavors in Chef Tom’s signature style. Oma’s serves dinner accompanied by a seasonal list of hand-crafted cocktails and zero-proof drinks.
Photo du restaurant Bellpine at The Ritz-Carlton Portland
4.7
Exceptionnel(241)
Prix : très cher
• Américaine • Nord-ouest Portland
Réservé 26 fois aujourd'hui
Located on the 20th floor, Bellpine presents panoramic views of the city and beyond. Acclaimed Executive Chef Pedro Almeida, whose previous restaurants earned Michelin Stars under his leadership, leads the culinary artistry of Bellpine. Inspiration is drawn from Oregon’s bountiful Willamette Valley, the state’s farms, ranchers, rivers, and the Pacific Ocean. The menu features ingredients indigenous to the region as well as items from local purveyors and skilled artisans. The culinary journey is accentuated with world-class wine selections featuring exceptional Oregon wineries and unique spirits crafted by the region’s master distillers.
Photo du restaurant Oven and Shaker
4.7
Exceptionnel(205)
Prix : raisonnable
• Pizzéria • Pearl District
Réservé 26 fois aujourd'hui
Portland's Oven and Shaker is a popular dining destination for locals and visitors who crave artisan pizzas and unique bar drinks served in a warm and inviting setting. The nettle pesto arancino rice ball made with parmesan risotto and mushrooms and the fried calamari and octopus fritto misto with lemon and honey make stunning starters. In addition to traditional pizza choices, like margherita and bianca, Oven and Shaker crafts specialty pizzas, like the maple pig topped with apple butter, smoked ham, pork belly and maple mascarpone, the goat cheese topped with roasted leeks, prosciutto and aged balsamic and the vegetarian cauliflower topped with peppers, olives and cheese. Accompanying your pizza with a craft beer or cocktail, like the pineapple trainwreck made with rum, lemon, pineapple and ginger syrup, is a winning idea.For a sweet finale, enjoy Oven and Shaker's homemade mint chocolate stracciatella gelato.
Photo du restaurant Magna Kusina
4.9
Exceptionnel(45)
Prix : raisonnable
• Philippine • Sud-est de Portland
Réservé 13 fois aujourd'hui
Chef Carlo Lamagna, one of Food and Wines Best New Chefs and a James Beard Awards finalist, brings a twist to the food he grew up on. A modern take on Filipino cuisine steeped in traditional dishes. Old school flavor with a new school style. Connecting with diners through flavor and story. Enjoy signature takes on popular Filipino dishes at this award winning restaurant.
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