Husband-and-wife chef team Bradley Nicholson and Susana Querejazu feature ingredient-forward fare prepared with an elevated approach, influenced by their experiences cooking in acclaimed restaurants around the world. The ever-changing, seasonal menus of Texas heritage cuisine spotlight local farmers and ranchers and reflect the chefs’ celebration of ingredients prepared with an understated simplicity. Located on the storied architectural landmark, Commodore Perry Estate, the restaurant's name is a nod to the estate matriarch Nannie Lewette “Lutie” Perry. The experience melds warm hospitality with the convivial spirit of the property’s Jazz Age legacy, transporting guests to a contemporary garden retreat overlooking lush estate grounds. Walk In's Welcome.
Nous sommes fiers de vous annoncer ...
Chef Tyson Cole, vainqueur de la James Beard Foundation Award 2011 pour le meilleur chef Southwest - Merci à la famille Uchi et Uchiko et aux amis pour votre soutien!
Uchiko, du japonais et voulant dire «enfant de Uchi", est le prochain projet de restaurant du célèbre chef executive et sushi master Tyson Cole. Situé dans le centre de Austin, ce second emplacement de Cole très convoité, Uchi présente la même excellence et ambiance énergique que l'original avec quelques ajouts notables. Uchiko mettra en vedette un nouveau menu avec le même style de cuisine fraîche et innovante que Uchi, une salle principale qui accepte les réservations tout au long de la soirée et un bar /café où il est possible de manger.
A dynamic mixed-use community located at 45th and Bull Creek in the heart of Central Austin. Whether it’s a date night dinner, a casual lunch, or a weekend brunch — let our chefs prove how live-fire, smoke and hand craftsmanship are reinventing your American Grille favorites featured in our modern-rustic dining room, four private dining spaces, or patio spaces. Even signature salads, desserts and cocktail options deliver a delicious and memorable smoky experience. The expansive bar at CARVE will open to patio dining and feature hand-crafted mixology, non-alcoholic moxology and wines on tap along with bar bites and our full menu breaming with fresh, eclectic ingredients in every cocktail and taste.
VERDAD pulls from traditions cultivated throughout Mexican history to authentically capture and appreciate the relationship between the past and the present – a focus that inspired the concept’s name VERDAD. VERDAD translates to “truth”. VERDAD will bring this promise to life with authentic, ingredients-focused Mexican dishes modernized through high-end cooking technique and innovative presentation, providing an elevated dining experience inspired by a steakhouse point-of-view. Follow the history as it unfolds through the VERDAD menu, robust collection of tequila, sweet treats and more!
Situé à 5520 Burnet Rd. (Suite 100), The Peached Tortilla propose une cuisine asiatique réconfortante, avec des variations du Sud. Bien que le restaurant ait incorporé quelques mets favoris de camions de bouffe à son menu—les tacos et les sliders en sont des exemples—certains nouveaux éléments viennent s'ajouter et s'inspire de l'enfance du chef Eric Silverstein qui a grandit en Asie. Ne manquez pas le Southern Fun (un sauté de nouilles de riz larges avec poitrine de boeuf, chou frisé, oignons et herbes), le Hanger Steak Ssam et le bol Malaysian Laksa. Le restaurant dispose également d'un bar avec des cocktails artisanaux, six bières en fut et de nombreux vins. Le Peached Tortilla propose également un brunch du dimanche entre 10h30 et 14h30.
The sister restaurant to Austin fine dining institution Jeffrey’s, offering breakfast, lunch, brunch, happy hour, dinner & Monday night steak frites. The Clarksville cottage features a small marble bar for coffee or cocktails, intimate tables in the dining room, shady nooks on our patio and a grassy front lawn for lounging. Serving an eclectic daily menu featuring the best locally sourced products. Learn more about McGuire Moorman Hospitality and their family of restaurants at www.mcguiremoorman.com.
Say hello to social hours, Friday lunches, intimate dinners and celebratory parties at Perry's Domain NORTHSIDE. Here, you can experience the award-winning steaks, spectacular tableside presentations, famous pork chop, flaming desserts, expansive wine menu and all that is Perry's. Visit our vibrant Bar 79® and sip refreshing, creative cocktails on our expansive patio. Every day is a Rare and Well Done® experience at Perry's.
Bulevar Mexican Kitchen is a place to celebrate simple pleasures with top notch margaritas and cocktails, both frozen fun ones to unique agave creations and a vast selection of agave distillates. A place where food is for sharing, food is for comforting and food is for feasting. An atmosphere that is fueled by a massive wood fired grill, a high energy bar, tall ceilings and big glass windows that push your attention to the patio and the great Austin views & sunsets. We pride ourselves on good vibes, good eats and good drinks brought to you by our staff... our Familia!! Buen Provecho!!
Alliant boulangerie parisienne et bistrot décontracté de style américain, le Chez Zee vous propose des sélections de desserts reconnus. L'établissement propose un dîner en constante expansion, un souper et un brunch. Un bar complet ainsi qu'une salle privée de réception pouvant accueillir des festivités sont à votre disposition. Tous les desserts sont faits sur place dans la boulangerie reconnue et tous les plats de résistance sont prêts à la commande et concoctés à partir des meilleurs ingrédients locaux. Votre place vous attend !