Le Nicoletta's Table and Marketplace est une petite trattoria de quartier située à Lake Oswego (Oregon)... mais ressemblant à celle qui se trouve sur un coin de rue en Italie. C'est la destination parfaite pour créer un repas italien authentique ou tout simplement pour déguster un espresso, un sandwich, une salade ou un bol de pâtes. En plus de la trattoria, le Nicoletta's comprend une enoteca, une boutique de café et un marché italien qui offre des pâtes fraîches ainsi que les plats Gourmet2Go, plats gastronomiques frais et surgelés qui peuvent aussi bien être des entrées et des soupes que des repas complets, pour nourrir une seule personne, une famille ou un grand groupe.
Fine NW Italian Dining Bugatti’s Ristorante in West Linn has been creating memories since 1992. We strive to use fresh, local, and sustainable ingredients to create an authentic NW Italian cuisine. If you enjoy good company, great service and delicious food, then come check us out. Our heated patio is open all year. We offer an early and a late happy hour everyday in our lounge and on the patio. Come see what the buzz is all about.
Experience a culinary journey through Japanese-Korean Fusion cuisine. Our mission is to spark joy and imagination with every dining experience through fusion cuisine demonstrating that everything is better together. Focused on small plates, hand-crafted cocktails and sharing, Janken provides a nod to the variety of experiences you can have when you dine with us. We embrace a traditional-contemporary blend to create a comfortable upscale dining experience.
Located on the 20th floor, Bellpine presents panoramic views of the city and beyond. Acclaimed Executive Chef Pedro Almeida, whose previous restaurants earned Michelin Stars under his leadership, leads the culinary artistry of Bellpine. Inspiration is drawn from Oregon’s bountiful Willamette Valley, the state’s farms, ranchers, rivers, and the Pacific Ocean. The menu features ingredients indigenous to the region as well as items from local purveyors and skilled artisans. The culinary journey is accentuated with world-class wine selections featuring exceptional Oregon wineries and unique spirits crafted by the region’s master distillers.
Walk-in's always welcome! Screen Door is a restaurant that presents itself as a love letter to the American South and the revival of regional cooking. Each day, the restaurant receives natural, local organic meats and produce from nearby vendors. The inclusion of regional Pacific Northwest ingredients into a menu of dishes developed in the south has created a unique flavor profile in Screen Door's menu. Many of Screen Doors dishes draw their inspiration from Louisiana and the Cajun cooking that's found there. These include our world-famous fried chicken, Lowcountry shrimp and grits, smoked andouille chicken gumbo and fried okra. Other items, like the house-smoked beef brisket and braised pork shoulder, come straight from the state of Texas. The rest of the South is well represented as well with a Carolina pulled pork sandwich, chicken and waffles, crispy fried oysters and a pimiento cheese & sausage biscuit sandwich with a fried egg and cheddar grits.
Depuis plus de 6 décennies, le RingSide Steakhouse sert à ses clients les meilleurs steaks de la ville, en plus de proposer une carte des vins incomparable et un service impeccable. Ses Happy Hours ont su attirer une clientèle qui aime bien fêter jusqu'à tard dans la nuit.
Le Ringside Steakhouse Downtown, une propriété familiale depuis plus de 65 ans, est une légende dans le monde des steakhouses.
Commencez avec ses rondelles d'oignon de renommée mondiale... une recette qui est un secret de famille bien gardé. Puis offrez-vous un steak parmi une sélection de coupes de catégorie USDA et de bœuf certifié Angus du Northwest, vieillies à sec sur place.
La carte des vins comprend plus de 700 choix. Le Wine Spectator a d'ailleurs récompensé le Ringside Steakhouse de son meilleur prix d'excellence, chaque année depuis 2001.
Voici quelques mentions qui contribuent à la réputation de ce steakhouse : panthéon des 10 meilleurs steakhouses en Amérique, excellent steakhouse d'Amérique du Nord, meilleur prix d'excellence du Wine Spectator et prix DiRoNA.
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.
Arden is an idyllic retreat tucked into Portland's Pearl District. Arden delivers seasonal Pacific Northwest cuisine and an award-winning wine program featuring over 250 bottles, many with bottle age. Guests have the option to dine a la carte or enjoy the chef's prix fixe menu ($70): a shared experience that features 4 courses of seasonal cuisine. Coursed wine pairings are also available ($45). Arden is named in homage to Shakespeare's famous forest - a place to escape the hustle and bustle of the city and appreciate nature's bounty and beauty. The restaurant invites you to take an exiting culinary adventure through the Pacific Northwest, and explore the incredible range of ingredients that the region has to offer.
Le Portland City Grill. Profitez des vues spectaculaires au restaurant le plus populaire de Portland, offrant des steaks de qualité USDA, des fruits de mer frais de la côte Pacifique Hawaiienne et d'Alaska préparé avec des influences classique, du Nord-Ouest de l'île, et asiatiques. Une vue imprenable sur le centre-ville de Portland et la chaîne de Cascade. Notre menu complet de sushi propose des sushis traditionnels, sashimi, et un large choix de petits pains classiques et contemporains. ** Veuillez noter: OpenTable.com réservations en ligne sont pour notre salle à manger principale uniquement. Si vous réservez une table pour un buffet spécial de fête ou dans l'une de nos salles à manger privées, alors vous devez faire ces réservations par téléphone. Aucune réservation n'est possible pour le lounge.