Fine dining is back at White Castle this Valentine’s Day and craviiiier than ever! From steamy Sliders to decadent desserts you’re guaranteed to impress that special someone (or crew) you love so much! So step up your game and dine with us a la carte or dig into The Love Clutch Collection full of delicious delights.
Give the special Cravers in your life the royal treatment at White Castle on February 14th. Because everyone wants to hear those three little words: We’re. Getting. Sliders.
P.S. Here are a few lines to help set the mood—FREE OF CHARGE:
I only have fries for you
Mozzstix & chill?
You’re my crave-orite
I’d put a Chicken Ring on it
Veuillez contacter le restaurant directement en cas de problème de réservation. L'établissement réserve uniquement 50 % environ de ses places libres pour pouvoir également accueillir les clients sans réservation. Si aucun horaire ne vous convient ou que le nombre de places souhaitée n'est pas disponible, le restaurant pourra néanmoins vous accueillir si vous lui téléphonez directement. Les réservations garantissent une table à l'intérieur uniquement. Si vous souhaitez prendre votre repas en terrasse, le restaurant tentera de répondre à votre demande mais notez que ces places sont attribuées sur le principe du premier arrivé, premier servi.
Afin de répondre à tous nos clients qui attendent d'être assis, le restaurant vous installera une fois que toutes les personnes de votre groupe seront arrivées.
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Situé au cœur de Oak Park, dans l'Illinois, le Citrine Cafe propose une cuisine d'influence méditerranéenne avec une touche américaine. Le menu comprend des plats de poisson et de légumes de saison, des viandes braisées cuites dans des contenants en argile, ainsi que du pain frais préparé dans le four en briques de l'établissement.
At Hemmingway's Bistro the menu combines classic French dishes with the freshest Midwest ingredients. The daily specials reflect the chef's love for fresh seafood. Using mostly East-coast seafood flown in from Boston daily, the chef creates dishes like wild mushroom-crusted halibut on horseradish whipped potatoes and roasted sea bass on Caussoulet beans.There is also a Parisian seafood bar offering towers of Plateau de Fruit de Mer with fresh oysters, clams, shrimp, and lobster.
This Intimate, Stylish Little Restaurant is Elegant and Romantic With a Warm and Welcoming Atmosphere. A Relaxed Fine Dining Experience.Casual or Smart - All Feel At Ease.Reservations are Recommended - Walkins are always Welcome.2 Full Bars with a Speciality Bourbon Collection, Fine Wines and Craft Cocktails.Newly Expanded to right next door ENCORE! by Little Gem is just as cosy, warm and inviting.And features some pretty cool Jazz by the fireplace.Private Party Room for up to 70.Food + Drink Party Packages Available.Outdoor Dining available weather permitting.Gift Cards, Private Parties and Customized Menus are available. Please call (708) 613-5491 or email us : info@thelittlegemcafe.comWe look forward to serving you!
NOW OPEN FOR LUNCH SATURDAY AND SUNDAY FROM 11 AM TO 4 PM Modern Italian Restaurant with House Made Pasta, Risotto, Seafood, Meat and House Made Desserts by Chef J. MarquezCasual Dining with a Relaxed atmosphere.
Élu meilleur restaurant de quartier dans Chicagoland par Open Table et meilleur restaurant de Chicago par le Chicago Magazine, le Chew Chew est de retour sur la bonne voie après une rénovation complète du nouvel emplacement à Riverside. Le chef et propriétaire Scott Zimmer a rouvert ce populaire restaurant à deux pâtés de maison de l'emplacement précédent. Les nouveaux lieux sont répartis sur plusieurs étages et disposent d'un grand bar-salon, d'un nouveau menu, et d'une carte étendue des vins et des bières.
A LOCALLY-OWNED CAFÉ OFFERING AN ARRAY OF MODERN MEXICAN & AMERICAN BREAKFAST AND LUNCH FAVORITES. A PREFERRED WEEKEND BRUNCH SPOT WITH STAPLES LIKE CHILAQUILES, PANCAKES, AND PANINIS.
Le Homestead est un authentique restaurant qui s'oriente autour du concept de la ferme à l'assiette. Il propose la cuisine élégante et rustique du chef Rob Shaner ; des cocktails spéciaux, des vins, des spiritueux, des bières, de même que du pain artisanal et des pâtisseries du chef pâtissier et du chef Chris Teixeira, semi-finaliste du prix James Beard Rising Star Chef.
Le décor chaleureux et confortable laisse place aux menus de dégustation en rotation saisonnière. Ceux-ci intègrent des ingrédients de la ferme de l'établissement et de fournisseurs locaux, préparés dans une cuisine de renommée nationale.
Les menus changent au moins chaque semaine et les chefs talentueux repoussent constamment les limites avec des repas de haute qualité, uniques et gastronomiques, axés sur la qualité des ingrédients.
En été, la terrasse de plus de 325 m² sur le toit du Homestead dispose de 80 places et offre une vue imprenable sur les jardins biologiques du toit et les jardins suspendus. Un auvent rétractable vous protégera du soleil et de la pluie.