Le déjeuner, le dîner et le souper sont servis dans une atmosphère décontractée et avec une vue sur l'océan. Ce qui fait du Ki's un endroit unique, c'est que le déjeuner et le dîner se déroulent sans complications, avec un service au comptoir et la liberté de prendre un siège par vous-mêmes. Au souper, la barre est haussée avec un service complet à l'étage et un menu plus spécialisé. La provenance des produits est toujours connue et, en saison, les ingrédients sont locaux ou biologiques dans la mesure du possible. Les plats sont créés pour être savoureux et sains, car la bonne santé vient du fait de consommer une nourriture naturelle et entière. Le Ki's sert également des sushis en soirée, du mercredi au samedi, et offre le SEUL buffet de brunch du dimanche à Cardiff.
We look forward to welcoming you. Valentina is casual neighborhood bistro and wine bar located in Leucadia along Hwy 101. Named after the owner's daughter, Valentina is a casual and welcoming spot that patrons can enjoy for good food, wine and the company of good friends. An eclectic mix of seasonal plates has been inspired by the owners’ passion for travel, reflecting the style of the classic bistros of Mexico City, Spain, and France.
Blending classic East Coast culinary traditions with a modern Californian sensibility, Herb & Sea is Chef Brian Malarkey’s venerable companion restaurant to the much-loved Herb & Wood in Little Italy. Quickly becoming one of the most sought-after tables in town, the concept shines with a menu that focuses on simple, clean, bright flavors. Located steps from Moonlight Beach in Encinitas, the vibrant space is housed in a 1920’s art deco building that has been restored to its original glory.Daily operations are helmed by Executive Chef Aidan Owens. The menu includes a mix of raw bar staples, fresh seafood, meat dishes, and roasted vegetables. A variety of pizzas and pastas round out the offerings, alongside dessert and a dedicated kids’ menu.The spirits program is bright and playful, emphasizing citrus and floral notes that utilize the same ingredients found on the menu. The wine list offers a similar sense of whimsy, highlighting labels meant to complemen
Welcome to the Lilian's Blog - a culinary diary and a rendezvous with history. Here, we chronicle our adventures in gastronomy, share behind-the-scenes glimpses, and delve deeper into the legacy of Lilian Rice. Whether you're a food aficionado, a history enthusiast, or someone seeking to uncover the stories behind Rancho Santa Fe's best new restaurant, you're in the right place. Dive into our articles and let Lilian's spirit guide your journey through taste and time.
Situé au cœur du centre-ville Del Mar, le Cafe Secret propose une cuisine authentique péruvienne traditionnelle, avec des recettes transmises depuis des générations au sein de la famille des propriétaires. Le Cafe Secret est fier de servir des plats préparés avec des ingrédients frais, provenant de producteurs locaux. Le San Diego Magazine lui a donné la mention des meilleurs fruits de mer!
Récipiendaire d'une prestigieuse médaille d'or de la California Restaurant Association pour "Best Seafood Dining in San Diego" et du Wine Spectator's Award of Excellence, le Pacifica Del Mar est un des restaurants les plus populaires de San Diego. Vous offrant une vue sur l'océan, ce restaurant vous propose une ambiance décontractée, des couchers de soleil à couper le souffle et une cuisine créative de la Côte comprenant des sélections alléchantes de fruits de mer frais, de steak et de pâtes. À l'intérieur, le décor feng shui vous rendra encore plus détendu. Pacifica Del Mar est devenu une expérience culinaire de choix qui a été célébrée toute l'année pour sa chaleur, son hospitalité, son service et son inoubliable vue sur l'océan.
Nestled in the serene beach town of Encinitas, our Mexican Brasserie and Natural Wine Bar offers a fusion of traditional Mexican flavors with a modern Mediterranean twist, complemented by an exquisite selection of natural wines. Our dinner menu showcases Chef Yontz’s mastery, blending Mexican, Mediterranean, and French influences. Signature dishes like chile-braised oxtail with homemade pappardelle, vibrant cochinita pibil, and mussels in chorizo-mezcal broth are just the beginning. Don’t miss our locally-sourced bluefin tuna, scallop aguachile, and the unforgettable strawberry shortcake churros.
Beeside Balcony is a hidden gem in old Del Mar, CA with a relaxed seaside chic décor where guests enjoy global mediterranean cuisine and ocean views from the covered outside balcony. A third generation chef of Spanish and Italian descent, and hailing form Paris, France, Christophe's restaurant career began at 17 in the kitchen of his father's restaurant in Pasadena when they first emigrated to the USA. Upon returning to southern California in 2011, Christophe spent 8 years as the managing partner of Eddie V's Prime Seafood in La Jolla. Here he deepened his knowledge of sourcing and cooking the freshest seafood available, while delivering world class service. The laid back coastal vibe of Del Mar, combined with the attention to detail from Christophe's fine dining background, infuses Beeside Balcony with an easy elegance that elevates any gathering, and makes the perfect backdrop to showcase his global mediterranean menu.
Saluez le petit frère du restaurant étoilé CUCINA urbana à San Diego! Le menu de CUCINA enoteca propose des classiques italiens avec une touche moderne, traditionnellement servi style familial, et fait avec les ingrédients locaux, biologiques et durables les plus frais.
Joignez-vous à CUCINA pour un après-midi de Failla Wines et antipasti le samedi 11 Juin. Appelez le restaurant pour réserver votre place.