South City Kitchen Avalon continues the beloved tradition of elevated Southern cuisine and genuine hospitality with daily breakfast, lunch, and dinner and weekend brunch in Alpharetta’s premier dining and retail destination.Enjoy our sophisticated Southern food: South City Kitchen signatures are offered in addition to seasonal, chef-driven southern creations exclusive to the Avalon location.Whether you’re staying at the Hotel at Avalon for business or enjoying Avalon’ s awesome shopping and entertainment, we look forward to introducing our iconic cuisine to a new neighborhood.
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Alpharetta guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Alpharetta at Avalon, off of Avalon Boulevard, opposite end as The Hotel Avalon. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Milton est un restaurant au cœur d’une ferme vieille de 150 ans magnifiquement rénovée et qui présente toujours un grand nombre de ses caractéristiques originales, située au coeur de la zone Crabapple de Milton, en Géorgie, une banlieue d'Atlanta. Le chef exécutif Dollar Derek sert une « nouvelle cuisine » du sud qui utilise des ingrédients frais locaux pour créer des plats d'inspiration régionale avec des saveurs audacieuses qui sont artistiquement présentées dans une ambiance détendue et amicale. Le merveilleux patio surplombe une pelouse bien entretenue entourée de beaux arbres. Toute l'équipe se fera un plaisir de vous servir.
Nestled inside the luxurious Hilton Alpharetta, Härth restaurant sets the stage with its progressive dining room design and outdoor dining terrace featuring visionary cozy fireplaces. Chef Daniel Marteny brings his globally influenced cuisine with Southern charm to Alpharetta. Enjoy seasonal dishes from our scratch kitchen, such as Low Country Seafood Ramen, Local Trout with hazelnut gremolata, a selection of prime steaks, and our towering Härth Burger. You'll never be disappointed nor leave hungry. This menu brings you to the Härth of it all.The self-acclaimed Härth bar team synthesizes Southern-inspired cocktails, such as the Georgia Iced Tea, with cutting-edge libations. Enjoy one of your favorite cocktails personally created by the Härth bar team while relaxing by the fireplace or explore a wall of cultured wines designed for the connoisseur in you. Experience all that is Härth restaurant and bar. Come, taste our story.
Le Table & Main sert une cuisine « du Sud simple et de saison » dans une propriété magnifiquement restaurée située dans la rue Canton Street, dans le centre historique de Roswell, en Géorgie.
Cet établissement est ouvert du mardi au dimanche à 17h00 pour le souper. Vous pourrez aussi réserver sa salle à manger principale et sa table familiale pouvant accueillir 8 à 10 personnes. Son patio, sa terrasse et sa salle à manger aménagée à l'avant du restaurant sont proposés sur la base du « premier arrivé, premier servi », pour ceux qui n'auraient pas réservé.
Le Table & Main est impatient de vous accueillir dans sa salle à manger !
Welcome to Morningbirds! Greater Atlanta's brand new, one of a kind, chemical free, all natural themed breakfast and brunch restaurant. Morningbirds uses organic, natural and non-genetically modified ingredients. The flavors are robust, clean and fulfilling without the heaviness of toxins, hydrogenated oils and genetically altered food sources. Come experience great food, great service and a breathtaking environment.
Trattoria one41 fait la promotion d'un environnement mature tout en mettant en valeur la passion du chef Marc Sublette pour la cuisine italienne simple et robuste sans compromis sur la qualité. Ouvert 7 soirs par semaine. Du lundi au samedi : 14 ans et plus. Les familles sont bienvenues au brunch du dimanche.
Profitez de la section boutique de 20 tables, dotée d'une ambiance urbaine incomparable. Combinez le tout avec l'hospitalité chaleureuse de l'équipe du restaurant et vous obtenez Trattoria one41.
Buon appetitio!