Le restaurant Trio est un des restaurants préférés de Cincinnati depuis plus de 25 ans. Il est connu pour servir des fruits de mer frais tous les jours, ainsi que d'excellents steaks, des plats de pâtes extraordinaires, des portions généreuses de salades, des pizzas de style californien et une large gamme de sandwichs. Le Trio est devenu le point chaud de Cincinnati pour sa carte des vins. Trio propose actuellement plus de 30 vins différents au verre, offrant les meilleurs vins de Californie au verre ou à la bouteille. Durant le printemps, l'été et l'automne, les convives du Trio préfèrent souper dans la véranda. Trio peut aussi accueillir événements pour 24 à 65 personnes dans l'une des salles à manger privées. Au fil des ans, le Trio a reçu le prix du "Best Wine List" du Cincinnati Magazine, le prix du "Best Casual Service", le prix pour "Meilleur Entree" et pour "Best Refonte Restaurant" à Cincinnati. Aussi, le TRIO est classé par Zagat "Best Casual Service" et "Excellent".
Revolution Rotisserie is a lively neighborhood restaurant nestled in the heart of Pleasant Ridge. The cuisine is new American, putting a fresh twist on chicken sandwiches, burgers & wings while offering a wide array of shareable small plates & appetizers. The menu prominently features rotisserie chicken dishes such as the Pollo a la Brasa, Freestyle Bird & curated seasonal dishes. The atmosphere is casual with a cozy neighborhood feel unlike anything else in town. Revolution is a great place to grab a drink with dinner. The craft bar program features rotating draft beers, seasonal & classic cocktails as well as a nice wine list. Great for dates, small parties & business lunches.NOTABLE AWARDS- Best Chicken (Top 3)- Best Chicken Sandwich (Top 3)- Best New Restaurant 2018 (Top 10)Revolution Rotisserie got its start as a pop-up at Findlay Market back in 2014. Pesola Hospitality Group also owns & operates the following loca
Matt the Miller’s is a casual dining restaurant that specializes in unique appetizers and tavern favorites, but often with a unique twist. A family friendly restaurant, Matt the Miller’s offers its’ guests an ‘upscale tavern’ feel where adults can enjoy a nice evening out, but where kids and families are welcome and the food is approachable.
En avril 1983, le National Exemplar a ouvert ses portes dans le Mariemont, un monument de l'Ohio, The Mariemont Inn. L'hôtel a été construit au milieu des années 1920 en tant que petite partie de la communauté tout à fait unique de Mariemont, fondée par Mary Emery. Le restaurant National Exemplar a été nommé ainsi après qu'on ait appris que Mary Emery avait déjà fait référence à sa communauté en développement en tant que National Exemplar, ce qui signifie un modèle de communauté national. Ce restaurant de quartier propose un service complet, et sert le déjeuner, le dîner et le souper, 7 jours par semaine. Chaque repas est préparé à partir d'ingrédients frais de première qualité. Rendez-vous au National Exemplar pour déguster une excellente nourriture servie par un personnel amical et attentionné, dans une ambiance agréable et décontractée.
Rusty Bucket is a casual neighborhood tavern serving the highest quality food and beverage in a “come as you are” setting. Scratch kitchens, fresh cocktails, and the perfect pour are our craft. Our associates are welcoming, and our hospitality naturally makes us the local hub where friends and family frequently gather to share in a good time.
Rusty Bucket is a casual neighborhood tavern serving the highest quality food and beverage in a “come as you are” setting. Scratch kitchens, fresh cocktails, and the perfect pour are our craft. Our associates are welcoming, and our hospitality naturally makes us the local hub where friends and family frequently gather to share in a good time.
Rusty Bucket is a casual neighborhood tavern serving the highest quality food and beverage in a “come as you are” setting. Scratch kitchens, fresh cocktails, and the perfect pour are our craft. Our associates are welcoming, and our hospitality naturally makes us the local hub where friends and family frequently gather to share in a good time.
Dirigé par le chef Jean-Robert de Cavel, le néo-bistro français Le Bar A Bœuf occupe le bâtiment Edgecliff, dans la banlieue d'East Walnut Hills, à Cincinnati.
Taste of Belgium is a restaurant group of Belgian-inspired eateries. We take traditional Belgian recipes and we twist them; we take American classics and we Belgianize them. We believe elegant cuisine can be served with a down-to-earth attitude and humble foods can be served elegantly. We take the food we create and the service we provide very seriously, but not ourselves. Waffles, Chicken, Beer. Eat Like a Belgian, Drink Like a Belgian, Live Like a Belgian!