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Meilleurs restaurants servant un brunch à Dinkytown

Prix
Type de cuisine (20 sur 50)

78 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Copper Hen
4.4
Génial(2128)
Prix : raisonnable
• Américaine • Whittier
Réservé 25 fois aujourd'hui
Welcome to the award winning premier farm-to-table restaurant and bakery in Minneapolis! Serving incredible comfort food from scratch - including chicken pot pie, steak, an incredible brunch, Easter brunch, Mother's Day brunch, and more! Enjoy an amazing cocktail list, beer on tap and wines by the bottle and glass. Also, great for large groups.
Photo du restaurant Hell's Kitchen Minneapolis
4.6
Exceptionnel(5398)
Prix : raisonnable
• Américaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 98 fois aujourd'hui
Une cuisine réconfortante avec une touche haut de gamme... Situé au cœur de Minneapolis, dans un bel espace souterrain, le restaurant Hell's Kitchen est connu pour sa bonne nourriture. Ouvert 7 jours/7 pour le déjeuner, le dîner et le souper, il sert des boissons ainsi que de la VRAIE nourriture et non pas des inventions fantaisistes... Les critiques gastronomiques le décrivent comme « unique, mais pas surréel, intéressant, mais pas difficile. » Presque tous les plats sont faits de A à Z, du beurre d'arachide primé au ketchup maison... ce qui a valu à cet établissement plus de 67 meilleurs prix ainsi que des éloges dans le Gourmet Magazine, le Conde Nast Traveler, le Midwest Living ainsi que d'autres magazines nationaux. Et les enfants sont les bienvenus... ils aiment bien nous laisser des notes coquines ! « Plutôt que de chanter ses louanges, disons tout simplement que si vous êtes dans le Minnesota et que vous voulez impressionner vos papilles, rendez-vous au Hell's Kitchen. C'est un restaurant inspiré et inspirant. » (Jane et Michael Stern, NPR)
Photo du restaurant UNION Rooftop
4.5
Génial(3265)
Prix : raisonnable
• Américaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 42 fois aujourd'hui
L'UNION Rooftop allie talent, créativité, art, nourriture et design. Le groupe Kaskaid Hospitality est réputé pour avoir fait entrer l'univers culinaire des Twin Cities dans une autre dimension, et l'UNION Rooftop en est le parfait représentant. Une attention méticuleuse a été portée à chaque détail, de la restauration des trésors architecturaux d'origine du bâtiment à l'installation d'un toit rétractable unique en son genre. L'équipe de chefs cuisiniers de l'UNION s'évertue à préparer des plats à la fois surprenants et cohésifs respectant les plus grandes exigences en termes de qualité. Le restaurant propose un menu adapté à tous les besoins, qu'il s'agisse d'une collation raffinée avant de se rendre au théâtre ou d'un repas de fête composé de 5 plats préparé avec des ingrédients différents chaque jour.
Photo du restaurant The Loop Bar + Restaurant - North Loop
4.9
Exceptionnel(156)
Prix : raisonnable
• Américaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 4 fois aujourd'hui
FUN. FRESH. LOCAL.Opened in 2006, The Loop is a high-energy full-service restaurant, which features one of the largest 360-degree bars in the City. We are a high energy, upbeat restaurant right in the popular North Loop Neighborhood! Looking for a spot to watch your favorite sports?! We offer many TV's to watch them on! Looking to dance the night away?? We have a DJ on Friday and Saturday nights starting at 10pm! We serve our lunch and dinner (4pm)menus daily. We offer a Saturday and Sunday brunch menu from 9am-1pm!
Photo du restaurant Blondette
4.1
Excellent(62)
Prix : cher
• Française / Américaine contemporaine • Centre-ville / Mill District
Réservé 13 fois aujourd'hui
Blondette is a French-inspired restaurant, concepted by award-winning chef Daniel del Prado, offering traditional French cuisine fused with Pacific Northwest ingredients. Housed in a gorgeous glass-covered atrium complete with an outdoor terrace and one of Minneapolis’ only retractable roofs, Blondette invites guests to mix and mingle under the stars all year long. In addition to dinner daily, each Saturday and Sunday, Blondette serves up elevated brunch fare from 9am - 2pm. Reservations recommended but not required.LOCATION: Blondette is located on the 5th floor of the iconic Rand Tower Hotel, conveniently attached to the Downtown Minneapolis Skyway. Concepted by acclaimed Minneapolis chef Daniel del Prado, each of Rand Tower Hotel’s restaurants and bars is a destination all its own, offering locals and travelers a unique culinary journey they won’t find anywhere else.PARKING: Complimentary valet parking for up to two hours is available with dining validation.
Photo du restaurant Icehouse
4.7
Exceptionnel(1416)
Prix : raisonnable
• Américaine • Whittier
Réservé 9 fois aujourd'hui
Icehouse is a popular spot for brunch, with several reviews praising its delicious food and great service. The ambiance is often described as comfortable and intimate, making it a perfect spot for a relaxed brunch. Many reviewers specifically mentioned enjoying the brunch menu, with dishes like breakfast sandwiches and southern-leaning meals receiving high praise. The live music, with a variety of performers, adds to the enjoyable atmosphere.
Photo du restaurant Baldamar
4.8
Exceptionnel(6266)
Prix : cher
• Steak • Roseville
Réservé 103 fois aujourd'hui
If you're going to take your name from a badass like the patron saint of blacksmiths, you better be able to back it up. Baldamar marks the turning point where we usher in the new standard for style, service and steak. It means the menu’s made with old-world craft at its core and modern day meat eaters in mind — with flavors forged in fire and folded into pure primal perfection. It’s where every steak is aged 40 days and 40 nights for a taste of biblical proportion, and where crazy-fresh seafood means it was caught during your morning commute. At the bar sits every spirit imaginable, and someone who isn’t afraid to use them. This is more than a new steakhouse. It’s a line in the sand. It’s not just where you celebrate special occasions. It’s where you create them.*A 20% Service Fee is added to all groups of 8 or more.
Photo du restaurant Zhora Darling
4.4
Génial(63)
Prix : raisonnable
• Américaine • Nord-est de Minneapolis
Réservé 3 fois aujourd'hui
A beautiful, dimly lit Bladerunner inspired interiorFood by Five Leaves in Brooklyn, NY:American fare with an Australian twist including: • 5 Leaves Burger w/egg, pickled beets and pineapple •Lamb Shepherds Pie •Ricotta Pancakes w/honeycomb butter and berries •Moroccan ScrambleBrunch Sat-Sun —10am-4pm Dinner daily — 4pm-10pm Bar + Anytime menu — Open - 1:00am2 Pool Tables!
Photo du restaurant Tullibee - Hewing Hotel
4.6
Exceptionnel(1329)
Prix : cher
• De la ferme à la table • Centre-ville / North Loop
Réservé 31 fois aujourd'hui
Tullibee celebrates the lakes and woods cuisine that is so deeply woven into the fabric of Minnesota. Named for a fish native to our Minnesota waters, Tullibee is a tribute to our beautiful state and brings its fresh and authentic flavors to each dish we serve. Under Chef Marque Collins lead, Tullibee's new menu is curated with intention to allow guests to try multiple items on the menu. We will be serving more smaller portions of the menu items meant to be ordered many at a time on a rolling basis throughout the meal allowing guests to experience different options. Come and experience the flavors of the North! Tullibee is a taste of Minnesota. *Reservations are for Tullibee only. Our lounge and rooftop bar are seated on a first come, first served basis.
Photo du restaurant Nolo's Kitchen & Bar
4.6
Exceptionnel(1053)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 42 fois aujourd'hui
Two Minneapolis restaurateurs and one of the region’s top chefs are transforming the historic Gardner Hardware Building at 515 Washington Avenue North in the North Loop neighborhood of Minneapolis The team consists of Marty Collins, Brett Johnson and Peter Hoff, each native Minnesotans with extensive industry experience. Marty owns McCoy’s Public House and several restaurants in Kansas City, Missouri. Brett and his family have owned and operated The Hilltop Restaurant for the past 40 years. Pete, the head chef, brings his most recent culinary experience and creativity from California to NOLO’s and The Basement Bar. His culinary vision and passion for local ingredients will help create the new modern comfort food. The team shares a passion for the restaurant and bar industry and sees an opportunity to fill gaps in the market in the North Loop.
‘About the restaurant’ descriptions have been generated using an artificial intelligence model comprised of OpenTable proprietary data that has not been independently verified by OpenTable. The content is presented as-is, for informational purposes only.
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