Bea's K&K ''Where every flavor tells a story! Good food in a Friendly Place. True ingredients, true flavors, true passion, a taste you’ll always remember''...... Brunch, Soul Food, Fine Dining Restaurant and Amazing Kocktails
Welcome to Red Star Kitchen + Bar, where culinary artistry meets vibrant ambiance in a celebration of flavor and style. Nestled in the heart of Matteson, our restaurant invites you on a journey of gastronomic delight, blending modern sophistication with the warmth of a welcoming neighborhood gem.Step into Red Star and be captivated by the contemporary design, where rich red hues and ambient lighting create an inviting atmosphere that effortlessly transitions from intimate dinners to lively gatherings. Our chic and comfortable setting sets the stage for a dining experience that goes beyond the ordinary.Whether you're seeking a romantic dinner for two, a lively night out with friends, or a venue for a special celebration, Red Star Kitchen + Bar invites you to indulge in an experience where passion for food and a commitment to excellence converge. Reserve your table today and embark on a culinary journey that transcends the ordinary, only at Red Star.
Our facility will be hosting specialty Brunches for holidays during the 2024 season (Easter, Mother's Day and Holiday Brunch with Santa (2 Sundays before December 25th). 2024 Easter Sunday, Mother's Day Brunch, and Holiday Brunch with Santa - Adults $79.95/each | Kids (3-12) $22.95/each | Kids (2 & under) FREEPrices are subject to sales tax. A service charge of 20% will be charged to parties of 8 or more guests. Reservation seating is limited to 2 hours. Max reservation size is 20 guests based upon availability. Pre-payment for parties of 13 or more is due 48 hours in advance. A credit card is required to hold all reservations. A $200 non-refundable fee will be charged for no show reservations OR reservations that cancel fewer than 24 hours in advance.
Le Dancing Marlin propose des petites assiettes, des plats à partager, ainsi que des grands vins et des cocktails à la pression ! Il possède également un bar complet. Le menu plaira à tout le monde, les fruits de mer frais étant la spécialité. L'équipe gastronomique a élaboré un menu de petits plats à la fois délicieux et à un prix abordable. Vous pourrez profiter d'une table à manger pouvant accueillir jusqu'à 14 personnes, ainsi que du brunch du dimanche le plus créatif du quartier. Le bar sert 16 vins à la pression et 8 cocktails réalisé de A à Z. Il propose aussi 30 bières artisanales en bouteille ou en canette. Le restaurant comporte 3 salles à manger privées pouvant accueillir jusqu'à 120 personnes. Le tout dans une ambiance moderne, conçue par une équipe d'architectes récompensée : Knauer Inc.
The Rhoyal Bistro Live is south suburban Chicago's hottest all-new upscale casual dining experience and live entertainment venue. The Rhoyal Bistro Live features:house made fusion recipes ready to tantalize your taste buds,crafted specialty cocktails,a hand selected wine list, mimosa brunches,private & semi-private spacesand live music.
WHETHER IT'S DROWNING IN BUTTER OR GLAZED IN TOMATO SAUCE, UNCLE VINNY WANTS EVERY GUEST TO ENJOY OUR FAMILY RECIPES THE ITALIAN WAY:
ONE HAND TO EAT,
TWO HANDS TO SPEAK.
WE WILL BE CLOSED JAN 1- JAN 3ALL PARTIES OVER 4 MUST CALL15 MINUTE GRACE PERIOD FOR RESERVATIONS ALL GUEST MUST BE PRESENT TO BE SEATED- NO EXCEPTIONS2 HOUR SEATINGSRESEVATION RECOMMENDEDPLEASE REMEMBER ALL CHILDREN AND INFANTS COUNT AS A SEAT3.5% Service Charge on all credit and debit Cards18% GRAT ON ALL PARTIES UNDER 6 PEOPLE. 20% GRAT. ON ALL PARTIES OVER 6 PEOPLEWE WILL BE CLOSED JANUARY 1st thru JANUARY 3rd
Faucon Winery & Restaurant Cooper combine un environnement moderne et décontracté avec des vins artisanaux primés. Le menu propose des plats contemporains américain frais aux saveurs du monde entier. De l'entrée au dessert, chaque plat sur notre menu est répertorié avec un numéro pour vous aider à combiner le vin parfait à votre sélection. En plus de manger, Cooper's Hawk offre un bar à service complet, des espaces de parties privées, et une salle de dégustation style Napa avec une boutique de cadeaux de spécialité, où vous pourrez siroter et déguster des vins dans un cadre de cave traditionnelle. Ne prenant que les raisins de plus haute qualité provenant des meilleurs vignobles du monde entier a permis à Cooper's Hawk de générer une liste croissante de plus de 200 vins primés. Plus récemment, Cooper's Hawk Winery & Restaurants a été sélectionné pour le prix "Hot Concept 2010» par Nation's Restaurant News et MenuMasters gagnant le prix pour la catégorie de "Menu Trendsetter" en 2013.
Fortunato Francesca est le 13e restaurant à être ajouté au groupe La Francesca; Francesca's Fortunato amène à Frankfort et à la région environnante un restaurant avec une ambiance contemporaine et une désinvolture sophistiquée de trattoria: bonne cuisine simple, un service amical et des prix équitables. Le menu propose une cuisine typique de Rome et des régions avoisinantes : la Toscane, l’Ombrie et le Latium.
Le groupe de restaurants Francesca a été fondé en 1992 par le restaurateur Scott Harris. Tout a commencé dans un petit restaurant italien situé sur North Clark Street à Chicago, puis le savoir-faire s’est développé sur trois concepts de restaurant situés dans 33 emplacements à travers quatre états. Basé à Chicago, le "Francesca's Restaurant Group" possède et exploite actuellement 23 restaurants Francesca, cinq Davanti Enoteca, et cinq emplacements Glazed and Infused.