James Beard Award-nominated Yardbird is all about modern American classics – dishes from diverse regions, dishes that exude a sense of place, dishes that have made people happy for decades. We elevate the American bounty with the best of today’s techniques and an obsession with sourcing the absolute finest local ingredients. We also love us some bourbon, so there’s plenty of it – as well as other American whiskeys and well-crafted cocktails – at the bar. The brainchild of 50 Eggs Hospitality Group’s founder John Kunkel, Yardbird first opened its doors in 2011 on South Beach and now has six outposts, including Los Angeles, Washington, D.C. and Singapore.
Commons Club is a Dallas restaurant that serves creatively prepared, Gulf Coast-inspired fare that will have you asking for seconds, or even thirds. Where bold flavors come together with heartfelt hospitality for a truly memorable meal. Located on the ground floor of Virgin Hotels Dallas, Commons Club is the perfect hub to meet, eat & celebrate. Pull up a seat at The Bar for craft cocktails with good company, laze away under the sun on our pet-friendly patio, or gather your crew for a celebratory dinner in The Kitchen. Under the leadership of Executive Chef Andy Papson, the Commons Club menus spotlight fresh seafood & vibrant creole flavors. Guest favorites include the Snapper Ceviche, Shrimp & Grits, Short Rib Ossobuco & Chef Andy's award winning Key Lime Pie.Satisfy your every craving with an exciting lineup of live music and entertainment. From trivia games to a boozy vinyl brunch, every night at Commons Club is one to remember.
Elm Street Cask & Kitchen is a neighborhood Bourbon bar and grill located on historic Elm Street in Downtown Dallas. We serve Southern-inspired comfort food and pride ourselves on featuring honest, made from scratch food with fresh, flavorful ingredients from local purveyors. Following its name, Cask & Kitchen's 200 bottles of Whisky and Bourbon pay homage to Southern distillers and the history of their craft. We salute the makers, their signature styles and varied production methods in our Whiskey Bible. Join us for happy hour 4-6 p.m everyday!
Situé au cœur du quartier de l'Arts District, à Dallas, le nouveau bar-restaurant Pyramid est décoré dans un style élégant et contemporain, lui conférant un côté chic et dynamique. Il dispose d'une surface de plus de 650 mètres carrés. Vous dégusterez une cuisine typiquement américaine dans un cadre attrayant et créatif. Le bar-restaurant Pyramid est l'endroit idéal pour boire un verre entre amis, organiser une réunion avec des clients autour d'un cocktail et d'apéritifs, se restaurer avant un spectacle, déguster un repas gastronomique pour une occasion spéciale ou bien encore pour profiter d'un dessert et d'un café après une représentation de théâtre.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Le restaurant Buca di Beppo sert une cuisine italienne authentique dans un décor éclectique et ancien. Les plats sont servis dans un style familial, destinés à être partagés parmi toutes les personnes présentes à la table. Deux formats vous sont proposés : « BUCA SMALL », pour deux convives ou plus, et « BUCA LARGE », pour quatre convives ou plus. Vous serez séduits par l'ambiance animée qui règne dans ce restaurant. Sur des airs classiques de Frank Sinatra et de Dean Martin, vous pourrez admirer le décor qui comprend des photos de famille et des clichés des icônes italo-américaines telles que Sophia Loren et Joe DiMaggio. L'atmosphère dynamique, la nourriture délicieuse et le personnel sympathique font du restaurant Buca di Beppo l'endroit idéal pour déguster de la cuisine italienne et s'amuser.