Blue Ribbon Sushi is a vibrant Japanese restaurant and sushi bar located near Fenway Park in Kenmore Square, serving outstanding Japanese cuisine based in tradition and passion, including nigiri, sashimi, and chef-crafted maki rolls, all made with a selection of fresh fish flown in daily from the Sea of Japan, the Pacific Ocean, and local New England waters. The sushi bar selections are complimented by grilled mains including A5 Wagyu offerings.
Our curated beverage list features a variety of sake selections, Japanese micro-brews, wines from California and Europe, premium Japanese whiskey and an assortment of imaginative house cocktails.
Oishii Boston est situé dans le quartier South End SOWA, la zone la plus artistique à Boston. Oishii Boston s'efforce d'offrir la plus belle expérience de souper à chaque client. Le chef Ting San se consacre à combiner chaque plat avec les ingrédients les plus frais et une touche de créativité, pour transformer un plat en une œuvre d'art. L'objectif est que les clients vivent une expérience culinaire fabuleuse à chaque fois. Les vins et sakés les plus délicats sont servis dans le salon au style de Tokyo contemporain. La salle à manger est élégamment décorée pour créer une atmosphère confortable complétant un sublime repas.
The authentic ambiance of giant lanterns, Japanese style watercolor thick brush artwork along the walls and hanging cedar leaves – a traditional sign of fresh sake – sets the stage for an unparalleled dining experience.The menu is a delightful journey through the best of Japanese cuisine, offering a modern twist on shared sushi platters and sake bars. Each dish is a masterpiece, crafted with premium toro imported directly from Japan, ensuring every bite is as authentic as it is delicious.The sushi chefs, true artisans of their craft and spearheaded by 3 Chefs directly imported from Japan, work with a precision and passion that's palpable. Pairing the meal with their extensive sake list, featuring selections that perfectly complement the sushi, is a must. For those looking for something a bit different, the inventive cocktails provide a refreshing counterpoint to the rich flavors of the food.
Servant de la cuisine fusion japonaise inventive en utilisant les fruits de mer du célèbre marché Tsukiji de Tokyo et des pêcheurs locaux de la Nouvelle-Angleterre, Uni puise aussi ses influences dans les rues de Tokyo, Shanghai, Singapour, Bangkok et du Bangladesh. Uni est l'évolution du bar à sashimi intime de Ken Oringer, du même nom, qui s'est élargi dans l'ancien espace Clio grâce au chef exécutif et partenaire Tony Messina, à sa tête depuis 2016.
En entrant dans ce restaurant situé au cœur du quartier de Back Bay, à Boston, à seulement quelques pas du théâtre et du quartier de South End, vous serez immédiatement subjugué par sa décoration aux tons ocre avec des boiseries foncées et de hauts plafonds. Son bar animé propose une sélection de cocktails, de vins, de bières ainsi que du saké. Vous pourrez déguster une cuisine primée dans la salle à manger principale ou observer les chefs cuisiniers préparer de manière spectaculaire des plats de sushi. Attendez-vous à être accueilli chaleureusement au Douzo, que ce soit par le personnel de service compétent et attentif ou par le propriétaire charismatique des lieux, Jack Huang. Vous pourrez déguster sur place une cuisine japonaise équilibrée et fraîchement préparée alliant tradition et modernité. Le Douzo propose des plats inventifs appréciés par les habitués du quartier comme par les critiques gastronomiques.
Le plat signature du Legal Sea Foods est le poisson vraiment frais.
Situé sur la Route 9, dans le centre commercial Chestnut Hill, ce restaurant est l'un des premiers de la chaîne mais reste une attraction populaire parmi les gourmets. Des produits frais sont proposés au bar, dans la salle à manger ouverte, au comptoir de mets à emporter et au marché aux poissons.
Le Legal Sea Foods a depuis longtemps prouvé qu'une expérience culinaire de haute qualité ne passe jamais de mode. Avec plus de 40 variétés de poissons frais et de crustacés servis tout au long de l'année accompagnés d'une carte de vins primée, il n'est pas étonnant que des légions d'amateurs aient mordu à l'hameçon !
L'établissement a reçu de nombreuses récompenses, notamment celles de « Meilleur Restaurant de Fruits de Mer » (USA Today, 2013), « Restaurant le Plus Populaire de Boston » (Zagat, 2012/2013), « Meilleur Restaurant de Fruits de Mer » (Improper Bostonian, 2010) et « Meilleure Chaudrée » (Boston Magazine, 2010). Le restaurant a aussi l'honneur de présenter sa légendaire Chaudrée de palourdes de Nouvelle-Angleterre à chaque inauguration présidentielle depuis 1981.
Shore Leave is our interpretation of a tropical escape through the lens of our love for Boston’s rich dining scene. Named after a sailor’s leisure time on dry land, Shore Leave’s tropical cocktails take you away from the hustle and bustle. We hope this space, music, and most importantly, our Shore Leave team, make every moment here feel like watching the sun go down with your feet in the sand. Tucked in off the main drag and just below the street in Boston’s South End, Shore Leave is here to bring you along on our everyday vacation.Reservations are for dining only. We do not take reservations for "just drinks", so cancellation fees will apply. Just drinks-walk in for bar seats! We ID at the door. Underage guests are permitted but not permitted at the bar. Stop by for live entertainment! Shore Leave hosts The People's Karaoke most Fridays beginning at 10pm and surf rock band The Electric Heaters Thursdays beginning at 8pm. Entertainment varies so call for details!
Join us at the sushi counter at Shore Leave for a special chef's tasting menu! Expect a variety of bites including nigiri, sashimi, and tempura. The meal is timed to be a 45 minute experience. Please arrive 10 minutes early. The whole meal is paced so that you can enjoy the nigiri the moment it is made! As soon as you finish one piece, you’re handed the next by our sushi chef, who is right in front of you at the counter. We offer a curated selection of sake, beer, and wine to accompany your omakase. Come early or stay late to enjoy cocktails and additional snacks at the Shore Leave! We accept parties of 1-6 Sunday through Wednesday from 5:30-9:30pm.