Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Saint-Louis

Meilleur·es grills à Valley Park

Prix

8 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Twisted Tree Steakhouse
4.7
Exceptionnel(5381)
Prix : cher
• Steakhouse • Kirkwood
Réservé 74 fois aujourd'hui
La famille restauratrice Syberg de St. Louis et le restaurant The Pear Tree de Macon, Missouri, qui comptent ensemble plus de 100 années d'expérience culinaire, se sont unis pour créer le Twisted Tree Steakhouse à St. Louis, Missouri. Le Twisted Tree propose une expérience culinaire de steakhouse dans un restaurant rustique récemment restauré avec un bar, une salle à manger privée et une terrasse, le tout dans un cadre confortable et détendu. Dégustez du bifteck maturé de premièe qualité, des cocktails parfaits et une variété impressionnante de fruits de mer, y compris la queue de homard importée enrobée.
Photo du restaurant Citizen Kane's Steak House
4.8
Exceptionnel(388)
Prix : très cher
• Steakhouse • Kirkwood
Réservé 28 fois aujourd'hui
Family owned and operated since 1993, Citizen Kane's Steakhouse is a cut above the rest. Located in a turn-of-the-century Victorian home, the restaurant is dedicated to impeccable service and exceptional cuisine, creating a casual yet upscale atmosphere to that effect. Citizen Kane's has a mouthwatering selection of steaks. Enjoy tenderloin medallions, the Delmonico ribeye or a classic New York strip. Every entrée is accompanied by soup de jour or Kane's Rosebud salad and housemade Mayfair or vinaigrette dressing.
Photo du restaurant Surf & Sirloin
4.5
Génial(622)
Prix : cher
• Steakhouse • Des Peres
Réservé 12 fois aujourd'hui
When Surf & Sirloin opened its doors in 1994, owner Larry Karagiannis wanted to serve high quality steaks and fresh seafood at a reasonable price. As for the seafood, Surf & Sirloin has always acquired its fish whole so the product can be inspected on site to ensure quality and integrity. Many favorites include Jumbo Shrimp Tempura (made with REAL beer batter), seared Maine Sea Scallops, Scottish Salmon & oyster’s Rockefeller. For the steak eaters of the world, Surf & Sirloin offers a variety of different cuts. The tender Filet Mignon with classic Béarnaise is our most popular item but for those looking for more flavor; a hand- cut 14oz New York Strip or the 16oz Rib Eye is the way to go. For a mix of the two, go for the 24 ounce Porterhouse (The cut reserved for Kings). I
Photo du restaurant Fleming's Steakhouse - St. Louis
4.5
Génial(1625)
Prix : cher
• Steakhouse • Frontenac
Réservé 42 fois aujourd'hui
Your St. Louis Fleming’s is located on Lindbergh Boulevard, on the south side of Plaza Frontenac and less than a quarter mile from Highway 40. Fleming's in Frontenac is an outstanding choice to enjoy an exceptional Prime steak, glass of wine or handcrafted cocktail in St. Louis. Whether you’re celebrating a special occasion, hosting a business dinner or simply wanting to enjoy a night out – we will create a safe and memorable evening in our Dining Room. With premium Prime steak options on our Dinner Menu as well as best-in-class seafood and innovative plant-based options, we have something to offer everyone you are dining with.
Photo du restaurant 801 Chophouse - St. Louis
4.6
Exceptionnel(3351)
Prix : très cher
• Steakhouse • Clayton
Réservé 49 fois aujourd'hui
L'intérieur classique d'un Chophouse américain avec des cabines en cuir caractéristiques, un mobilier en bois de cerisier, du parquet, des comptoirs en granit et de hauts plafonds accentués par un éclairage spectaculaire : le 801 Chophouse at The Crescent ne propose que les viandes, fruits de mer et légumes les plus frais et raffinés qui soient. Le chef cuisinier Christopher Dennis propose une carte qui met en valeur nos créations hebdomadaires uniques. Vous dégusterez des soupes et des salades de saison fraîchement préparées, des huîtres sur écaille, cinq espèces de poissons frais, des homards vivants du Maine et des pattes de crabe royal. Assurez-vous de garder de la place pour le soufflé au Grand Marnier ! Ce restaurant sert également du bœuf de première qualité USDA, des côtelettes de porc d'Iowa Berkshire et des côtelettes d'agneau du Colorado. L'établissement peut accueillir de 6 à 70 convives en reconfigurant les lieux pour obtenir davantage d'espace, ainsi qu'en troquant les tables pour des sièges. Les menus personnalisés vont des cocktails et hors-d'œuvre aux soupers complets.
Photo du restaurant Ruth's Chris Steak House - Chesterfield
4.7
Exceptionnel(2942)
Prix : très cher
• Steakhouse • Chesterfield
Réservé 90 fois aujourd'hui
Le Ruth's Chris à l'atmosphère chaleureuse et élégante dispose d'un personnel répondant à tous vos besoins et allant de paire avec la cuisine et la carte des vins les plus exceptionnels de la ville. Que ce soit pour un romantique souper à 2 autour d'un délicieux steak, pour un repas d'affaires important, ou pour une fête privée, le Ruth's Chris Steak House, qui est accessible aux personnes à mobilité réduite, saura satisfaire tous vos besoins. Il ne cessera de vous faire plaisir !
Photo du restaurant The Capital Grille - St. Louis - Clayton
4.9
Exceptionnel(1949)
Prix : très cher
• Steakhouse • Clayton
Réservé 64 fois aujourd'hui
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Photo du restaurant Truffles - St. Louis
4.6
Exceptionnel(1349)
Prix : cher
• Steakhouse • Clayton
Réservé 13 fois aujourd'hui
"Truffles has always managed that elusive balance of refinement and relaxed casualness...” Sauce, 8/2011“This is a top-tier eatery. The kitchen is reinvigorated and inventive…” STL Magazine, 5/2011.Truffles strives to produce a menu that easily fuses rustic and contemporary American cooking. With simplicity and seasonality as our guide, house-made specialties such as pasta and salumi are prepared fresh every day and are complemented by choice selections of locally sourced and raised meats, seafood and inventive sides. The Truffles menu begins in the fields, rivers and farms of the Midwest and our award-winning wine list features wines from every corner of the earth. We bring the best flavors of the season direct to your plate.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable, Inc. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable